Joburi costinesti

Cauta in 3 locuri de munca costinesti in 2015

04Sep
18 Aug
Camerista Costinesti
Romania Comanesti

Titlu: Camerista Costinesti Status: Activat Locuri disponibile: 2 Tara: Romania Orase: Comanesti Tip job: Sezonier Domeniu: Servicii - Hoteluri Servicii - Turism Nivel cariera: Incepator, Intermediar, Senior, Executiv Descriere: Vila Anacris Costinesti, angajeaza pentru sezonul estival 2012 2 cameriste cu sau fara experienta. Salariu atractiv, cazare si masa asigurate.

Rugam seriozitate si informatii exacte. Vila Anacris va pune la dispozitie camere duble si triple cu un confort de 3 stele intr-un corp nou construit. Vila este situata la mai putin de 500 de metri de plaja(5-6 minute de mers pe jos). Aveti la dispozitie: parcare monitorizata video, foisor, gratar, internet wireless, gradina. Teatrul de vara se afla la mai putin de 250 de metri si va ofera in fiecare seara evenimente speciale, concerte si spectacole. Cerinte: Doamna sau Domnisoara cu sau fara experienta, serioasa, gospodina si independenta. Varsta cuprinsa intre 18 si 40 de ani. Vila Anacris va pune la dispozitie citeste mai mult
Companie
Vila Anacris
Categoria jobului
Servicii - Hoteluri Servicii - Turism Hoteluri Service
Tipul jobului
sezonier
Sursa jobului
www.infomunca.ro
Aplica la job Detalii job
18 Aug
Angajam ajutori de bucatari in Costinesti
Constanta

Angajez ajutor de bucatar, pe durata lunii august, la Costinesti. Pentru mai multe informatii va rog sa sunati la numarul de telefon de mai jos.

Categoria jobului
Locuri de munca in strainatate Strainatate
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.jobscop.ro
Aplica la job Detalii job
16 Aug
Cameriste pe litoral
Toate orasele,

Descrierea companiei Locuri de munca in strainatate - Agentie acreditata. Descrierea postului Selectionam doua cameriste cu experienta pentru a lucra pe litoralul romanesc, pe durata sezonului estival, intr-un hotel din zona Eforie - Costinesti.

Atributii: - sa curete camerele, holurile si celelalte incaperi; - sa curete si sa dezinfecteze baile; - sa schimbe lenjeriile de pat in camere; - sa schimbe sapunuri, sampoane, geluri de dus, prosoape si alte produse necesare; - sa furnizeze mancare si bauturi incluse in serviciile hotelului; - sa efectueze alte atributii specifice postului. Oferta : - cazare si masa asigurate de angajator; - contract de munca pe durata sezonului estival. Cerintele postului - indemanare, experienta de camerista; - fara probleme medicale; - fara probleme comportamentale, fara cazier judiciar.
Companie
KRISS CONSULT
Categoria jobului
BabySitter / Menaj / Servicii curatenie Turism / Hotel staff Hoteluri Ingrijire copil Servicii curatenie
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.ofertelocuridemunca.ro
Aplica la job Detalii job
04Sep