Joburi city park mall in constanta

Pentru cautarea facuta de dumneavoastra nu s-a gasit nici un loc de munca.

Alte anunturi asemanatoare cu city park mall in orasul constanta
19 Nov
Mystery Shoppper - Client sub acoperire sau misteros
Bucuresti, Constanta, Sibiu,

Descrierea companiei Mystery Shopping reprezinta o cercetare calitativa de marketing (la limita cantitativului, dupa unii specialisti), care presupune evaluarea obiectiva de catre un client sub acoperire a serviciilor oferite de catre firma analizata (amabilitatea, corectitudinea si cunostintele angajatilor, pasii v�nzarii, produsele oferite, timpul de asteptare, ambianta, etc.

) printr-un chestionar completat ulterior sau o descriere narativa, care este �n concordanta cu cerintele impuse de client si standardele excelentei �n �customer service�. Descrierea postului VBS - Business Solutions iti ofera oportunitatea sa te alaturi echipei pe postul de Mystery Shopper - Client misterios (colaborare pe proiecte). Serveste masa la restaurante de top gratuit... in Cluj-Napoca! Cumpara gratuit hainute pentru copilul tau... in mall-urile din Bucuresti! Fii si tu agent de Mystery Shopping! Termenul de Mystery Shopping reprezinta o cercetare calitativa de marketing (la limita citeste mai mult
Companie
VBS- Business Solutions
Categoria jobului
Cercetare Marketing Vanzari / Comert Vanzari Marketing
Sursa jobului
www.ofertelocuridemunca.ro
Aplica la job Detalii job
12 Nov
Bucatar fast food
Constanta

Noua conducere Fast Food cu specific grecesc, angajeaz pentru loca ia din Mall Maritimo: buc tar cu experien aProgram: 10.00 22.00, o zi cu o zi.Pentru restul informa iilor a teptam sa ne contacta i. .

Noua conducere Fast Food cu specific grecesc, angajeaz pentru loca ia din Mall Maritimo: buc tar cu experien aProgram: 10.00 22.00, o zi cu o zi.Pentru restul informa iilor a teptam sa ne contacta i.
Categoria jobului
Restaurant Restaurante
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.jobscop.ro
Aplica la job Detalii job