Joburi bursa locurilor de munca in constanta

Pentru cautarea facuta de dumneavoastra nu s-a gasit nici un loc de munca.

Alte anunturi asemanatoare cu bursa locurilor de munca in orasul constanta
30 May
Oferim job pe litoral in Mamaia Locuri de munca » Personal hotelier - restaurant Constanta Ieri01:59 Pizzar cu experienta
Constanta Ieri01:59 Pizzar cu experienta Locuri de munca » Personal hotelier - restaurant Craiova

Societate comerciala angajeaza fete pentru sezonul estival 2015 in Mamaia pentru postul de vanzatoare in cadrul unui restaurant terasa. Program de munca lejer, salariu atractiv, cazare asigurata intr-un cadru decent, asiguram garantat 3 mese pe zi. Pentru orice alta informatie va rog sa imi scrieti pe whatsapp la numarul de telefon afisat mai jos.

Atentie: Nu raspund la mesajele lasate pe olx in privat, Multumesc! Anunt adaugat prin aplicatia gratuita OLX.ro, disponibila pentru Android, iOS, si Windows Phone
Categoria jobului
Restaurant / Hotel Restaurante
Tipul jobului
part-time
Sursa jobului
www.olx.ro
Aplica la job Detalii job
30 May
Angajam Bucatar-pizzar Hotel Litoral Sezon Estival 2015 Locuri de munca » Personal hotelier - restaurant Constanta 28 mai Angajam: bucatari, pizzari, shawormari, barmani, ospatari, vanzatori
Constanta 28 mai Angajam: bucatari, pizzari, shawormari, barmani, ospatari, vanzatori Locuri de munca » Personal hotelier - restaurant Eforie Nord

S.C. PARINGUL S.A angajeaza pentru Hotel Belvedere (Neptun-Olimp) si Hotel Petrosani bucatari cu experienta . Oferim Salariu foarte atractiv. Pentru Mare se ofera Transport Gratuit pana la Hotel in ziua angajarii, Cazare si Masa + Salariu foarte atractiv pe toata durata contractului. Necesar: - C.V.

cat mai actual Perioada contractului de munca: - Sezonier (sezon estival 2015) -permanent ,la munte Raspundem si la mesaje Olx.
Categoria jobului
Restaurant / Hotel Restaurante
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.olx.ro
Aplica la job Detalii job
30 May
Angajam om la cuptor (focacia) Locuri de munca » Personal hotelier - restaurant Constanta 28 mai Ospatar/a cu experienta
Constanta 28 mai Ospatar/a cu experienta Locuri de munca » Personal hotelier - restaurant Cluj-Napoca

Restaurant Reyna din Constanta angajeaza om la cuptor(focacia), bucatari cu experienta si ajutori de bucatar, ospatari si ajutori (doar baieti), barmani si ajutori, femei la salate si vase. .

Restaurant Reyna din Constanta angajeaza om la cuptor(focacia), bucatari cu experienta si ajutori de bucatar, ospatari si ajutori (doar baieti), barmani si ajutori, femei la salate si vase.
Categoria jobului
Restaurant / Hotel Restaurante
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.olx.ro
Aplica la job Detalii job
30 May
Hotel de 4 stele din Constanta angajeaza : Locuri de munca » Personal hotelier - restaurant Constanta Ieri09:43 Angajez urgent ospatara Locuri de munca » Personal hotelier - restaurant Timisoara Ieri09:42 Os
Constanta Ieri09:43 Angajez urgent ospatara Locuri de munca » Personal hotelier - restaurant Timisoara Ieri09:42 Ospatar/Barman Locuri de munca » Personal hotelier - restaurant Vanatorii Mici Constanta

Hotel de 4 stele din Constanta angajeaza permanent personal pe urmatoarele posturi : - bucatari -ospatari - muncitor necalificat (femei)

Categoria jobului
Restaurant / Hotel Restaurante
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.olx.ro
Aplica la job Detalii job
30 May
Colaborare Locuri de munca » Agenti vanzare - consultanti Constanta 28 mai Consultanti Financiari in Domeniul Bancar
Constanta 28 mai Consultanti Financiari in Domeniul Bancar Locuri de munca » Agenti vanzare - consultanti Braila

Caut colaborator pentru vanzare si montare elemente tehnica de umbrire, cum ar fi: panouri exterioare, copertine, marchize, etc. Se cer urmatoarele: -Domiciliul pe raza localitatilor Eforie, Tuzla, Costinesti, 23 August, Mangalia; -Minime cunostinte in tehnici de vanzare si negociere; -Abilitati tehnice pentru montarea acestor produse; -Determinare si dorinta de a castiga bani.

In functie de implicarea fiecaruia se poate ajunge la un castig de 200-300 lei/zi. Activitatea va fi in regim de colaborare, conform cu legislatia in vigoare. Persoanele interesate sunt rugate sa trimita e-mail cu datele de contact.
Categoria jobului
Vanzari Vanzari
Tipul jobului
part-time
Sursa jobului
www.olx.ro
Aplica la job Detalii job
30May
30 May
angajam consultanti financiari Locuri de munca » Agenti vanzare - consultanti Constanta 28 mai agent vanzari
Constanta 28 mai agent vanzari Locuri de munca » Agenti vanzare - consultanti Bucuresti, Sectorul 1

Companie de renume angajeaza persoane care isi doresc venituri mari si o cariera de succes. Nu necesita experienta , oferim scolarizare, salarizare pornind de la 1500 lei net, domeniu asigurari de viata.Vino si tu daca esti tot atat de ambitios, competitiv, sociabil, dornic de castiguri exceptionale, de calatorii.

Varsta minima 25 ani , minim diploma de bacalaureat, studiile superioare reprezinta un avantaj. Te asteptam la noi sa-ti dezvaluim mai multe beneficii si avantaje.
Categoria jobului
Vanzari Vanzari
Sursa jobului
www.olx.ro
Aplica la job Detalii job
29 May
FASHION DESIGNER- CONFECTII DAMA- casa de moda
Constanta - 06.05.2015

Nivel cariera: Middle (peste 3 ani experienta) Denumire firma: ACTIV RECRUITMENT GRUP Localitatea: Constanta Domeniile ofertei: Textile Data introducerii: 06.05.2015 RECRUTARE SI PLASARE FORTA DE MUNCA, EXECUTIVE SEARCH, HEAD-HUNTINGhttp://www.activrecruitment.

ro Descrierea postului: Realizeaza schitele produselor Construieste tiparele pentru CONFECTII DAMA- produse de lux Alege materialele pentru alcatuirea colectiilor; Contribuie la realizarea identitatii produselor Cerinte: Studii superioare si experienta in domeniu: design rochii de ocazie; experienta de lucru in cadrul unei case de moda Simt estetic dezvoltat,la curent cu ultimele tendinte,fire creativa
Companie
ACTIV RECRUITMENT GRUP
Categoria jobului
Textile Industrie usoara
Sursa jobului
cariereonline.ro
Aplica la job Detalii job
28 May
OPTOMETRISTI din IASI, CONSTANTA, BUCURESTI, CRAIOVA, SUCEAVA, BACAU pentru companie de optica
Bacau, BUCURESTI, Constanta, Craiova, Iasi, Suceava

Banca de Joburi recruteaza OPTOMETRISTI pentru una din cele mai importante si cunoscute companii de optica medicala din tara. Veti avea ocazia de a lucra intr-o echipa profesionista si de a va dezvolta personal si profesional in mod continuu. Posturile sunt urgente si limitate.Candidatii trebuie sa aiba domiciliul stabil intr-unul din urmatoarele orase: IASI, CONSTANTA, BUCURESTI, CRAIOVA, SUCEAVA, BACAU.

Responsabilitati:
- Efectuarea consultatiilor optometrice(stabilirea dioptriilor) pentru angajatii firmelor client
- Recomandarea lentilelor de protectie/corectie in functie de nevoia persoanei consultate
- Consilierea/ vanzarea /adaptarea lentilelor de contact cosmetice si/sau de corectie a vederii

Program de lucru: Flexibil

Beneficiile oferite:
- Salariu atractiv
- Comision atractiv (peste media pietei)
- Transport gratuit in oras
- Compania ofera locuinta de serviciu. Toate costurile sunt suportate de companie citeste mai mult
Companie
NetJobs
Categoria jobului
Sanatate Medical
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.netjobs.ro
Aplica la job Detalii job
20 May
Reprezentant de teren servicii tehnice clienti Constanta
Constanta

DESCRIEREA COMPANIEI:Telekom Romania este un brand de telecomunicatii nou si dinamic, care ofera servicii de telecomunicatii fixe si mobile complete, inovatoare, simplificate si personalizate pentru o comunitate vasta de clienti, cu peste 10 de milioane de contracte de servicii.Prin cei doi operatori, Telekom Romania Mobile Communications si Telekom Romania Communications, Telekom Romania ofera servicii integrate de telecomunicatii, astfel incat clientii sa beneficieze de o experienta completa si plina de satisfactii: servicii de voce si date mobile 3G si 4G mobile, telefonie fixa traditionala, internet de mare viteza si televiziune pe mai multe tehnologii, inclusiv IPTV precum si continut de inalta calitate si exclusivitati. Pentru clientii business, noul brand este promisiunea unor solutii IT & C la cheie, care sa sprijine companiile sa devina mai competitive si mai agile.

Telekom Romania este un brand din familia Deutsche citeste mai mult
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.smartdreamers.com
Aplica la job Detalii job
19 May
Asistent medical de laborator
Constanta

Asistent medical de laborator Unitatea Militara 02175 Constanta 18 mai 2015 Unitatea Militara 02175 din Constanta organizeaza concurs pentru ocuparea pe perioada nedeterminata a functiei contractuale de executie vacanta, de asistent medical de laborator in compartimentul histopatologie.

Pentru a ocupa un post contractual vacant sau temporar vacant candidatii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii generale, conform art. 3 al Regulamentului-cadru aprobat prin Hotararea Guvernului nr. 286 din 23 martie 2011, cu modificarile si completarile ulterioare: a) are cetatenia romana, cetatenie a altor state membre ale Uniunii Europene sau a statelor apartinand Spatiului Economic European si domiciliul in Romania; b) cunoaste limba romana, scris si vorbit; c) are varsta minima reglementata de prevederile legale; d) are capacitate deplina de exercitiu; e) are o stare de sanatate corespunzatoare postului pentru care candideaza, atestata pe baza adeverintei medicale eliberate de medicul de citeste mai mult
Companie
Guvernul Romaniei
Sursa jobului
posturi.gov.ro
Aplica la job Detalii job