Joburi bursa locurilor de munca in constanta

Pentru cautarea facuta de dumneavoastra nu s-a gasit nici un loc de munca.

Alte anunturi asemanatoare cu bursa locurilor de munca in orasul constanta
15 Dec
Joburi pe vase de croaziera in Europa
Constanta ROMANIA

Postat la: 15-12-2014 Responsabilitati Ofer CONSILIERE in vederea obtinerii unui loc de munca pe vase de croaziera de 5 stele pe rauri in Europa. Salarii in functie de background-ul tau profesional. Bucatarie: Utility 1550 Euro; Restaurant: Barkeeper 2000 Euro Bar Waiter 1800 Euro Restaurant Waiter 1800 Euro Senior Waiter 2100 Euro Housekeeping: Cab.

Stewardess: 1650 Euro **Interviuri in Ianuarie Cerinte CERINTE OBLIGATORII - Limba Engleza la nivel conversational - Experienta in domeniul hotelier, restaurant/bar - Persoanele fara experienta pot aplica pentru postul de Utility - Oferta este valabila pentru persoanele din Constanta Beneficii Oferite CE OFER - Pregatire CV, referinte, diplome. - Indrumare directa catre companiile angajatoare sau firme de recrutare care nu percep comisioane. - Pregatire pentru interviuri si pentru viitorul job. -Pentru a aplica, trimite cv-ul tau si o poza recenta la adresa recrutare.hotel@gmail.com -Doar persoanele care indeplinesc cerintele citeste mai mult
Companie
Confidential
Categoria jobului
Restaurante / hoteluri / catering
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.myjob.ro
Aplica la job Detalii job
14 Dec
Joburi pe vase de croaziera in Europa
Constanta ROMANIA

Postat la: 13-12-2014 Responsabilitati Ofer CONSILIERE in vederea obtinerii unui loc de munca pe vase de croaziera de 5 stele pe rauri in Europa. Salarii in functie de background-ul tau profesional. Bucatarie: Utility 1550 Euro; Restaurant: Barkeeper 2000 Euro Bar Waiter 1800 Euro Restaurant Waiter 1800 Euro Senior Waiter 2100 Euro Housekeeping: Cab.

Stewardess: 1650 Euro **Interviuri in Ianuarie Cerinte CERINTE OBLIGATORII - Varsta 20 - 35 ani - Limba Engleza la nivel conversational - Experienta in domeniul hotelier, restaurant/bar - Persoanele fara experienta pot aplica pentru postul de Utility - Oferta este valabila pentru persoanele din Constanta Beneficii Oferite CE OFER - Pregatire CV, referinte, diplome. - Indrumare directa catre companiile angajatoare sau firme de recrutare care nu percep comisioane. - Pregatire pentru interviuri si pentru viitorul job. Companie Confidential Posturi disponibile 10 Domeniu Restaurante / hoteluri / catering Nivel experienta 6 - 12 luni Tip citeste mai mult
Companie
Confidential
Categoria jobului
Restaurante / hoteluri / catering
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.myjob.ro
Aplica la job Detalii job
05 Dec
Reprezentant de teren servicii tehnice clienti Constanta
Constanta ROMANIA

Postat la: 25-11-2014 Responsabilitati SCOP: Efectueaza toate activitatile tehnice de instalare si intretinere pentru clienti, in vederea asigurarii infrastructurii tehnice, indispensabila pentru furnizarea unor servicii de calitate, contribuind astfel la imbunatatirea satisfactiei clientilor prin reducerea timpului de asteptare pentru instalarea serviciilor si a duratei deranjamentelor tehnice.

RESPONSABILITATI PRINCIPALE: Instaleaza si pune in functiune la locatia clientului toate echipamentele de infrastructura necesare (VPN, Mnet, IPFix, IP Transit, Clear Channel, L2 Connect, DSL, FTTX, ISDN, PABX, circuite inchiriate, retele de interior, etc.) pentru a contribui la furnizarea de servicii clientilor conform obligatiilor contractuale asumate si standardelor stabilite in acordurile privind calitatea; Efectueaza toate activitatile de service post-vanzare si intretinere preventiva la locatia clientului, conform obligatiilor contractuale si procedurilor tehnice de intretinere, in citeste mai mult
Companie
Telekom Romania Communications S.A.
Categoria jobului
Telecomunicatii
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.myjob.ro
Aplica la job Detalii job
05 Dec
Agent de securitate
Constanta ROMANIA

Postat la: 13-11-2014 Responsabilitati Asigura securitatea bunurilor, angajatilor si clientilor pe spatiul de vanzare si in depozit; Cerinte Studii medii; Experienta in domeniul pazei bunurilor si valorilor; Experienta in asigurarea securitatii spatiilor comerciale; Atestat profesional de agent paza si protectie (minim); Cunostinte de operare PC; Disciplinat si orientat spre rezultat; Spirit

de echipa; Conduita morala si profesionala ireprosabila; Spririt organizatoric. Beneficii Oferite Formare interna; Conditii de munca foarte bune; Pachet salarial atractiv. Descrierea firmei Auchan este unul din lanturile comerciale cele mai importante la nivel mondial, cu magazine in 12 tari pe 3 continente si reunind mai mult de 210.000 de colaboratori. In cei peste 50 de ani de existenta, Auchan s-a dezvoltat continuu si a ramas fidel scopurilor si valorilor care au stat la baza crearii sale. Daca iti doresti sa faci parte din echipa Auchan Romania, daca vrei sa lucrezi intr-un mediu citeste mai mult
Companie
AUCHAN ROMANIA
Categoria jobului
Paza si Protectie / Militar
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.myjob.ro
Aplica la job Detalii job
21Dec
11 Dec
Cultivatori culturi de sfecla 1.400 E Germania
Constanta Strainatate Germania

Descrierea postului:Cautam personal necalificat, femei si barbati, grupuri sau cupluri pentru a lucra in domeniul agriculturii pentru cultivarea si ingrijirea culturilor de sfecla. Se lucreaza 9 ore pe zi si se primeste un salariu de 1.400 Euro pe luna. Mai multe detalii despre oferta puteti primi la 0768.882.749, 0747.890.589 de L V intre 9 17Cerinte:Beneficii suplimentare:.

Descrierea postului:Cautam personal necalificat, femei si barbati, grupuri sau cupluri pentru a lucra in domeniul agriculturii pentru cultivarea si ingrijirea culturilor de sfecla. Se lucreaza 9 ore pe zi si se primeste un salariu de 1.400 Euro pe luna. Mai multe detalii despre oferta puteti primi la 0768.882.749, 0747.890.589 de L V intre 9 17Cerinte:Beneficii suplimentare:
Categoria jobului
Locuri de munca in strainatate
Tipul jobului
full-time
Salariu
14001400 euro
Sursa jobului
www.jobscop.ro
Aplica la job Detalii job
13 Dec
Agent de vanzari reductoare si motoreductoare
Timisoara, Constanta, Cluj-Napoca, Campina, Bucuresti

Scoala postliceeala, FacultateDetalii Companie:Compania noastra a fost infiintata in anul 1995 si este situata in Campina, judetul Prahova. Firma noastra comercializeaza o gama larga de: transmisii mecanice. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national.

Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.
Companie
Corner Prod Srl
Categoria jobului
Vanzari
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
jobs.bizoo.ro
Aplica la job Detalii job
10 Dec
Colaborare part-time pe proiect de client misterios la nivel national
BUCURESTI, Buzau, Cluj, Constanta, Craiova, Deva, Dr. Turnu-Severin

Suntem in permanenta interesati de colaboratori care sa desfasoare activitati in cadrul anchetelor pe teren. Actiunile vizate in prezent implica analiza experientei de client in domeniul retail din Romania.

Tipul de colaborare pentru actiunile pe teren este part-time, in cadrul diferitelor proiecte pe care le avem in desfasurare la nivel national.


Colaboratorul pe care il cautam :
- Are varsta peste 25 de ani
- Are cunostinte minime de Office
- Are acces la internet
- Este din: Bucuresti, Bacau, Baia Mare, Brasov, Cluj, Constanta, Craiova, Deva, Galati, Iasi, Oradea, Pitesti, Ploiesti, Satu Mare, Sibiu, Suceava, Targu Mures, Timisoara, Botosani, Braila, Buzau, Drobeta Turnu Severin, Focsani, Targu Jiu, Arad

Si, in plus:
- Este autonom
- Este riguros, respecta deadline-urile
- Detine spirit de analiza si sinteza
- Este disponibil intr-un program flexibil
- Se simte confortabil in evaluarea serviciilor premium
citeste mai mult
Companie
NetJobs
Categoria jobului
Administrativ ALTELE Asigurari Controlul calitatii Educatie/Training Finante/Contabilitate Institutii
Sursa jobului
www.netjobs.ro
Aplica la job Detalii job
06 Dec
Agent de vanzari zona Brasov/Constanta/Craiova/ Iasi/Oradea/Ploiesti/Sibiu/Timisoara
Cluj-Napoca, Brasov Constanta Craiova Iasi Oradea Ploiesti Sibiu Timisoara

Descrierea companiei Import si distributie de consumatible in idustria prelucrarii, scule electrice si pneumatice. Productia si comercializarea de abrazive. Descrierea postului Agent de vanzari zona Brasov/Constanta/Craiova/ Iasi/Oradea/Ploiesti/Sibiu/Timisoara. Candidatii trebuie sa aiba domiciliul in orasele mentionate. Asiguram masina de serviciu, laptop si telefon de serviciu.

Salariul net intre 2000 lei si 3500 lei, in functie de targetul asumat la angajare, la care se adauga comision de 15% din adaosul comercial calculat la vanzarile catre clientii noi atrasi, peste targetul asumat. www.oldindustry.ro Cerintele postului Studii superioare tehnice, cunostinte PC si de limba engleza, experienta de minim 3 ani in domeniul comercializarii: sculelor aschietoare/ pneumatice/ electrice/ produselor abrazive catre utilizatorii finali.
Companie
oldindustry
Categoria jobului
Vanzari / Comert
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.ofertelocuridemunca.ro
Aplica la job Detalii job
05 Dec
Reprezentant vanzari zonal pe baza de colaborare (PFA,SRL)
Timisoara, Iasi, Craiova, Constanta, Buzau

FacultateDetalii Companie:Cu o experienÈA›Ã„Aƒ de 10 ani pe piaÈA›a CEE ne dorim o prezenÈA›Ã„Aƒ competentÄAƒ, durabilÄAƒ ÈA™i pe piaÈA›a din RomÃA¢nia.

Importator autorizat pentru mÄAƒrcile SAS METALOWO KOTLARSKI, PELLAS X, TEAGLE, GAMA ÈA™i CTP PASQUALICCHIO, cu o gamÄAƒ largÄAƒ de centrale termice ÈA™i accesorii oferim soluÈA›ii ecologice ÈA™i economice de ÃA®ncÄAƒlzire. De la centrale termice simple pÃA¢nÄAƒ la utilaje de producÈA›ie a peleÈA›ilor, de la arzÄAƒtoare de peleÈA›i compatibile cu cazanul Dvs actual, pÃA¢nÄAƒ la centrale termice ÃA®n container pentru mobilitate vÄAƒ punem la dispoziÈA›ie ÃA®n primul rÃA¢nd soluÈA›ii pentru reducerea cheltuielilor de ÃA®ncÄAƒlzire cu cca 30-50%. Pe lÃA¢ngÄAƒ comercializarea cazanelor, oferim montaj ÈA™i lucrÄAƒri adiÈA›ionale (mÄAƒrire capacitate rezervor, sistem citeste mai mult
Companie
Argopelet Therm Srl
Categoria jobului
Vanzari
Tipul jobului
project-based
Sursa jobului
jobs.bizoo.ro
Aplica la job Detalii job
12 Dec
receptioner de hotel
CONSTANTA

Numar locuri de munca disponibile pentru jobul receptioner de hotel in CONSTANTA este 1 posturi Contract de munca pe perioada nedeterminata cu norma intreaga Cod intern Job: 14/01/1140002151/1 Contact : Constanta, Str. Lacului Nr. 14 Tel. 0241 481537, e-mail : ct_lmv@ct.anofm.ro .

Numar locuri de munca disponibile pentru jobul receptioner de hotel in CONSTANTA este 1 posturi Contract de munca pe perioada nedeterminata cu norma intreaga Cod intern Job: 14/01/1140002151/1 Contact : Constanta, Str. Lacului Nr. 14 Tel. 0241 481537, e-mail : ct_lmv@ct.anofm.ro
Sursa jobului
www.anofm.ro
Aplica la job Detalii job