Joburi coafeza sau frizerita

Pentru cautarea facuta de dumneavoastra nu s-a gasit nici un loc de munca.

Nu am gasit nici o cautare pentru coafeza sau frizerita dar noi iti recomandam urmatoarele joburi:
Alte anunturi asemanatoare cu coafeza sau frizerita
19 Dec
ECONOMIST, ABSOLVENT AN 2014 SAU MAXIM 3 ANI EXPERIENTA
Iasi

SOCIETATE DE EXPERTIZA CONTABILA ANGAJEAZA ECONOMIST, ABSOLVENT DE MASTER IN ANUL 2014 SAU CU MAXIM 3 ANI EXPERIENTA, PROGRAM FULL-TIME, PENTRU DEPARTAMENT CONTABILITATESERIOZITATE, COMPETENTA, RESPONSABILITATEDetalii Companie:SOCIETATE DE EXPERTIZA CONTABILA

Companie
NetJobs
Categoria jobului
Finante/Contabilitate
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.netjobs.ro
Aplica la job Detalii job
20 Dec
VANZATOARE covrigarie cu sau fara experienta.
BUCURESTI

VANZATOARE covrigarie cu sau fara experienta.
Asteptam persoane cu un aspect fizic placut si cu simtul responsabilitatii,
Detalii Companie:prestari servicii,logistica..

VANZATOARE covrigarie cu sau fara experienta.
Asteptam persoane cu un aspect fizic placut si cu simtul responsabilitatii,
Detalii Companie:prestari servicii,logistica.
Companie
NetJobs
Categoria jobului
ALTELE
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.netjobs.ro
Aplica la job Detalii job
13 Dec
Dispecer transport international marfa - Spania- FARA COMISION SAU TAXE!
... Toate judetele - 10.12.2014 Strainatate Spania

Nivel cariera: Entry level (sub 3 ani exp) Denumire firma: SC Head-Hunting Srl Localitatea: ... Toate judetele... in strainatate Domeniile ofertei: Transport/LogisticaLogisticaInginerieAutomotive Data introducerii: 10.12.

2014 Head-Hunting activeaza in domeniul recrutarii de personal din anul 1999, fiind specializata pentru recrutare de candidati cu studii superioare atat in tara cat si in strainatate. Pentru pozitiile din strainatate agentia noastra nu percepe nici un fel de comision sau taxa. Descrierea postului: Head-Hunting cauta pentru clientul sau – companie rutiera de transport international marfuri, cu sediul in Spania, dispecer cu experienta in companie similara. Se ofera: - salarizare motivanta - cazare asigurata - posibilitate de avansare - contract de munca - mediu de lucru placut. Puteti trimite CV si direct pe e-mail la: office@head-hunting.ro Informatii suplimentare la telefon: 0723.188550 Cerinte: - experienta ca dispecer in citeste mai mult
Companie
SC Head-Hunting Srl
Categoria jobului
Automotive Inginerie Logistica Transport/Logistica
Sursa jobului
cariereonline.ro
Aplica la job Detalii job
13 Dec
Diriginte de santier, domeniu 5 sau 7
Alba Iulia

Expertul selectat va face parte din echipa care va asigura supervizarea lucrarilor la sistemul de management al deseurilor din judetul Alba (Alba Iulia, Blaj,Aiud, Tartaria, Abrud, Campeni, Cugir,Ocna Mures, Galda de Jos).Autorizatie de diriginte de santier pentru unul dintre domeniile:
- 5.1 Lucrari hidrotehnice (sau un domeniu superior)sau
- 7 Imbunatatiri funciare.

Detalii Companie:Firma de proiectare si consultanta in domeniile: constructii civile, supervizare lucrari infrastructura de mediu si transport.
Companie
NetJobs
Categoria jobului
Constructii/Amenajari
Sursa jobului
www.netjobs.ro
Aplica la job Detalii job
20Dec
19 Dec
Hostess sau dansatoare fara/cu experienta
Ancona, Pescara,adria Italia

OFERTA 1. Agentia de impresariat artistic Vision Nicom cu experienta din 2002, avizata de Ministerul Culturii si recomandata de portalul Tjobs selectioneaza doamne , domnisoare pt jobul de hostess (se sta la masa cu clientii in consumatii si conversatii )sau si dansatoare, pentru contracte de munca bune si sigure in: ITALIA-orasul Jesi, la 30 km de Ancona. Venituri bune, aprox. 2.000-4.

000/luna, in functie de experienta si munca depusa. Permis de munca min 3 luni cu posibilitate de prelungire. Nu este obligatoriu ptr inceput lb Italiana. Salariu 50-80 Euro/zi plus comisioanele pe consumatii si eventual cine doreste si dans. Mai multe detalii pe site-ul agentiei sau sunati la agentie. Nu percepem comision dar cerem maxim de seriozitate. OFERTA 2. Agentia de impresariat artistic Vision Nicom cu experienta din 2002, avizata de Ministerul Culturii si recomandata de portalul Tjobs, selectioneaza doamne , domnisoare pt jobul de hostess (se sta la masa cu clientii in consumatii, citeste mai mult
Categoria jobului
Dansator/Animator/Entertainment
Tipul jobului
full-time
Salariu
8080 euro
Sursa jobului
www.tjobs.ro
Aplica la job Detalii job
15 Dec
Hostess sau host (gazde de evenimente) pentru un hotel de...
Cipru

Postat la: 14-12-2014 Responsabilitati Cautam persoane tinere, dinamice si motivate. Ca hostess sau host (gazde de evenimente) sunteti responsabili de primirea calda a oaspetilor, sa aveti o atitudine eficienta si politicoasa tot timpul. Principalele dvs. responsabilitati includ: • de a oferi servicii profesionale, prietenoase si calde.

• de a intampina si a-i conduce pe oaspeti la mese, de a se asigura ca sunt serviti si de a le sta la dispozitie tot timpul ca persoana de contact. • Sa se coordoneze cu echipa de service pentru a face aranjamentele necesare in accord cu planul privind rezervarile si blocarile meselor rezervate. • Sa asigure comfortul tuturor oaspetilor prin mentinerea unui contact apropiat, prietenos, dar discret. • De a se asigura ca oaspetii pleaca multumiti din locatie. Cerinte -Toti candidatii trebuie sa stapaneasca limba engleza la nivel de conversatie. Limbile germana, franceza, italiana sau rusa ar constitui un avantaj. citeste mai mult
Companie
First Choice Recruitment-Romania
Categoria jobului
Restaurante / hoteluri / catering
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.myjob.ro
Aplica la job Detalii job
09 Dec
Inginer curenti tari si/sau slabi
Full time

Responsabilitati: Analiza si executia lucrarilor conform proiectelor sau documentelor tehnice aferente. Capacitate de coordonare si orientare catre rezolvarea sarcinilor trasate. Montare mecanica, cablare si realizare conexiuni echipamente electrice. Punere in functiune, configurare, verificare si servisare sisteme electrice. Intocmire raport de lucru si foi de drum.

Salarizare: Contract de munca perioada determinata initial. Contract perioada nedeterminata dupa primele 3 luni in functie de evolutia personala. Scolarizare cursuri specifice domeniului de curenti tari/slabi. Detalii Companie:AA Tehnic: - importator sisteme automatizare uz caznic si industrial. - integrator sisteme electrice, telecomunicatii si securitate.
Companie
SC AA Tehnic SRL
Categoria jobului
Construcţii / Instalaţii Inginerie IT Hardware IT Software Service / Reparaţii Specialişti / Tehnicieni
Sursa jobului
www.zoomjobs.ro
Aplica la job Detalii job
17 Dec
PATISERI, COCATORI SAU BRUTARI
Cluj-Napoca

FABRICA DE PANIFICATIE a€ž LA CASA"Angajeaza pentru fabrica din localitatea Cluj a€“ Napoca: a€¢ PATISERI, COCATORI SAU BRUTARI Cerinte : Experienta minim 3 ani in domeniu Oferta Oferim conditii de lucru moderne, pachet salarial atractiv, cazare si masa gratuite..

FABRICA DE PANIFICATIE a€ž LA CASA"Angajeaza pentru fabrica din localitatea Cluj a€“ Napoca: a€¢ PATISERI, COCATORI SAU BRUTARI Cerinte : Experienta minim 3 ani in domeniu Oferta Oferim conditii de lucru moderne, pachet salarial atractiv, cazare si masa gratuite.
Companie
La Casa Pane Cluj
Categoria jobului
Alimentatie / HoReCa
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.locuridemuncacluj.net
Aplica la job Detalii job
09 Dec
Tehnician curenti tari si/sau slabi
Full time, Project Based

Cerinte: Studii medii tehnice, absolvent liceu tehnic cu specializarea: electronist, electrician, electromecanic. Cunostiinte generale tehnice: electrotehnica generala. Permis conducere cat. B. Constituie avantaj: Experienta de minim 1 an de zile in lucrari de executie instalatii curenti tari si/sau slabi. Cunostiinte limba engleza. Cunostiinte operare computer.

Abilitati: Capacitate de asimilare a noilor cunostiintelor teoretice si practice. Capabil de realizarea in termen si in conditii de calitate a lucrarilor incredintate. Detalii Companie:AA Tehnic: - importator sisteme automatizare uz caznic si industrial. - integrator sisteme electrice, telecomunicatii si securitate.
Companie
SC AA Tehnic SRL
Categoria jobului
Construcţii / Instalaţii Inginerie IT Hardware IT Software Service / Reparaţii Specialişti / Tehnicieni Telecomunicaţii
Sursa jobului
www.zoomjobs.ro
Aplica la job Detalii job
11 Dec
Consultant Suport Junior - absolventi Contabilitate sau Informatica
Constanta

Scurta descriere a companiei Senior Software is a company founded in 2003. Constant growth each year was due to professionalism and quality of solutions offered. Intelligence, personal development and technological innovation characterize our team. We built a dynamic working environment with professional development opportunities. For more information please vizit www.seniorsoftware.

ro Cerinte - Studii superioare de contabilitate/informatica finalizate - Cunostinte de contabilitate sau/si cunostinte tehnice IT/baze de date. - Pachetul Office; - Capacitatea de a se exprima (scris si oral) si de a se face inteles; - Gandire analitica. - Lucrul cu aplicatii de tip ERP reprezinta un avantaj; Responsabilitati - Urmarirea mail-urilor de la clienti si oferirea informatiilor pe care acestia le solicita; - Oferirea de solutii profesioniste (cu privire la soft-ul utilizat) clientilor. Alte informatii La noi vei gasi un mediu competitiv si dinamic, ideal pentru dezvoltarea profesionala. Avem citeste mai mult
Companie
Senior Software
Categoria jobului
Customer support - Client service IT Software
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.hipo.ro
Aplica la job Detalii job