Joburi firme de transport pe com angajeaza soferi in cluj

Cauta in 4 locuri de munca firme de transport pe com angajeaza soferi in cluj in 2015

03Jul
25 Jun
Soferi pentru comunitate
Cluj-napoca

VOS Transport, companie olandeza cu o experienta de mai bine de 60 de ani de experienta in sectorul trasportului rutier, angajeaza prin intermediul Vosescu SRL, conducatori auto de mare tonaj, cu experienta in transportul comunitar.

CERINTE:* permis de conducere categoria C E* atestat transport rutier de marfa * foarte important, cunostinte medii de limba ENGLEZA (vorbit si scris) * atestat ADR* card tahograf* aviz medical si psihologic valabil* rezistenta la efort fizic si la stres* limba germana constituie avantajBENEFICII:* contract de munca pe Romania* diurna pe fiecare zi pe comunitate* bonus in functie de km * plata diurnei se face la fiecare doua saptamani* se lucreaza 7 saptamani si 3 sunt libere * se asigura transport gratuit Cluj Olanda si retur* 40 50% dintre repausurile saptamanale se fac la una dintre bazele din Olanda, unde aveti sala de mese, sala de recreere, dusuri, loc de depozitare lucruri persoanale.
Categoria jobului
Locuri de munca in strainatate Strainatate
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.jobscop.ro
Aplica la job Detalii job
17 Jun
SOFERI DISTRIBUTIE – Cluj-Napoca, Turda, Campia Turzii
Câmpia Turzii Campia Turzii Cluj Napoca Turda Cluj

Echipa Macromex a Complexului Logistic Edenia din Campia Turzii se extinde cu noi colegi Descriere Job: - Asigurarea integritatii si calitatii marfii pe toata durata transportului; - Livrarea marfii catre clienti conform graficului de livrare; - Incasarea numerarului sau altor instrumente de plata de la clienti si depunerea acestora la casieria filialei conform procedurilor.

Cerinte: - Studii medii; - Permis auto categ. C; - Experienta anterioara ca sofer distributie pe 3.5-7 tone; - Experienta intr-o firma de distributie cu profil similar-avantaj; - Atestat transport marfa, card tahograf valid. Trimite CV-ul prin e-mail: hr@macromex.com sau prin fax: +40-21-206.69.99 sau direct la platforma logistica a€“ adresa: Str. Laminoristilor Nr. 149, Parc Industrial Reif, Campia Turzii. Iti multumim si te asteptam sa te alaturi cat mai curand echipei noastre! Contact 0212066947 Campia Turzii, Turda, Cluj
Companie
S.C. MACROMEX S.R.L.
Categoria jobului
Alte locuri de munca Transport / Distributie Transport
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.locuridemuncacluj.net
Aplica la job Detalii job
28 Jun
Sofer in Clij Napoca
Cluj-napoca

Firma de transport angajeaza sofer profesionist pentru intern pentru o cisterna transport ciment cat BE,CE vechime minim 4 ani din jud cluj pentru zona ardeal salariu atractiv dispus la un program flexibil .Asteptam cv pe adresa de mail sau la nr de tel.Va rugam seriozitate nu avem nevoie de soferi sezonieri. .

Firma de transport angajeaza sofer profesionist pentru intern pentru o cisterna transport ciment cat BE,CE vechime minim 4 ani din jud cluj pentru zona ardeal salariu atractiv dispus la un program flexibil .Asteptam cv pe adresa de mail sau la nr de tel.Va rugam seriozitate nu avem nevoie de soferi sezonieri.
Categoria jobului
Transport/Distributie Transport
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.jobscop.ro
Aplica la job Detalii job
03Jul
02 Jul
Truck driver-1471 Euro-1900 Euro net/luna
Cluj Napoca Romania

O COMPANIE DE TRANSPORT DIN DANEMARCA ANGAJEAZA SOFERI PROFESIONISTI PENTRU DANEMARCA TESTARE LA CLUJ NAPOCA 11 IULIE 2015 SALARIU INTRE 1800 EURO-1900 EURO pentru SOFERII CU EXPERIENTA SI NIVEL B1 –LIMBA ENGLEZA • Contract pe perioada nedeterminata. • Angajarea se face pe Romania. • Programul de munca este de 5 sau 6 zile pe saptamana.

• Programul de munca va fi de 8 saptamani, la locul de munca si 3 saptamani acasa in concediu. • Concediu de odihna 4 saptamani pe an( platit). • Orele de munca sunt in conformitate cu reglementarile UE. • Beneficiati de Asigurari Sociale . • Asigurari de Sanatate. • Asigurari in Caz de Accident. • Perioada lucrata se calculeaza la anii de vechime pentru pensie. • Nu veti detine camion propriu. Se vor planifica transporturile in asa fel incat angajatul sa aiba curse si camioane disponibile • Camionul va fi preluat de catre unul dintre colegii dumneavoastra • Se ofera curs de securitate pentru a lucra in aeroport citeste mai mult
Categoria jobului
Transporturi Transport
Tipul jobului
full-time
Salariu
18001800 euro
Sursa jobului
www.tjobs.ro
Aplica la job Detalii job