Cauta in 1 locuri de munca firma accent in cluj in 2014

Piata locurilor de munca din Cluj este in plina dezvoltare, fiind o zona cu o industrie diversa, cu multi investitori si cu o economie cu rezultate.

19 Oct
Asistent vanzari instrumente muzicale/echipamente sunet
Cluj

de aceea ii punem la dispozitie, pe langa o gama foarte variata de produse si disponibilitatea noastra pentru orice sugestie sau imbunatatire a ofertei curente. Si pentru ca Horistel Music S.R.L. stie ce inseamna un client multumit, suntem siguri ca putem face fata oricarei provocari. In cazul in care doriti sa incepeti colaborarea cu firma noastra, va rugam sa ne contactati. . Mai mult

Companie: Magazin Play - Horistel Music S.r.l.

Jobul Asistent vanzari instrumente muzicale/echipamente sunet este incadrat in categoria Comert, Vanzari full-time

Locul de munca Asistent vanzari instrumente muzicale/echipamente sunet a fost preluat de pe jobs.bizoo.ro
Ai cautat locuri de munca firma accent in cluj in 2014 vezi si firme in Cluj sau

Cluj este un centru universitar, astfel ca in fiecare an sute de absolventi sunt in cautarea unui job, fie ca sunt cu experienta, castiga pe parcursul studiilor prin multitudinea de joburi part time care se gasesc in zona, fie ca detin doar cunostinte teoretice si sunt dispusi sa munceasa pentru a dobandi experienta profesionala.
Nivelul salarizarii depinde foarte mult atat de natura jobului cat si de experienta pe care o detine candidatul.
Salariul mediu pe economie pentru Cluj este de 1634lei, fiind al patrulea oras ca nivel al venitului. Cele mai bine platite joburi fiind in cele in industria prelucrarii tutunului, fiins urmati de cei care lucreaza in transporturi aeriene, urmati de cei care lucreaza in intermedieri financiare, urmati de cei din IT.