Joburi fete singure auta prieteni in cluj

Pentru cautarea facuta de dumneavoastra nu s-a gasit nici un loc de munca.

Alte anunturi asemanatoare cu fete singure auta prieteni in orasul cluj
25 Nov
Angajez barman cu sau fara experienta
Cluj-Napoca

Jasoom Cafe angajeaza barman fete/baieti, full time, cu sau fara experienta, cafenea noua, zona piata Marasti, zilnic informatii 0722528880

Companie
Jasoom Business
Categoria jobului
Alimentatie / HoReCa Alte locuri de munca Studenti Horeca Educatie Industrie alimentara
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.locuridemuncacluj.net
Aplica la job Detalii job
20 Nov
Responsabil vanzari Cluj
Full time Cluj

Acest anunt se adreseaza persoanelor din domeniul vanzarilor care isi doresc sa promoveze imaginea unei companii de top si sa ajunga, la randul lor, printre cei mai buni. Clientul nostru este o companie multinationala, cu experienta de aproape 100 de ani in domeniul serviciilor de inchiriere si curatare articole textile pentru companii din diferite domenii (HoReCa, Sanitar, Industrie).

Ceea ce propune aceasta companie clientilor este externalizarea activitatii de schimbare, inlocuire, spalare, intretinere, service pentru articolele textile pe care le utilizeaza (salopete, uniforme personal, lenjerii de pat, fete de masa, sorturi, servete etc.). Ca persoana responsabila de vanzari in cadrul acestei companii, veti avea majoritatea timpului ocupat cu vizite la clienti, in cadrul carora promovati serviciile si produsele companiei, prezentati oferte, negociati preturi, oferiti discount-uri si intretineti relatii foarte bune cu persoanele cu care intrati in contact. Atunci cand nu citeste mai mult
Companie
JOB CONNECT
Categoria jobului
Vanzari Vanzari
Sursa jobului
www.zoomjobs.ro
Aplica la job Detalii job
10 Nov
Personal necalificat - Cluj
Cluj-napoca

Angajam urgent baieti, fete pentru curatenie cu echipa mobila, program flexibil (lucru pe teren: birouri, spatii comerciale, hale, apartamente etc.) si personal pentru curatenie la spatii de birouri program 3ore/zi, dimineata de la 05:30 la 08:30.Cerinte: persoane cu simtul raspunderii, punctuale, atente la detalii, serioase, fara cazier.

Oferim: loc de munca stabil, intr o echipa tanara, salar atractiv, bonusuri in functie de performanta.Alatura te echipei Splendorama!
Categoria jobului
Muncitori necalificati Muncitori
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.jobscop.ro
Aplica la job Detalii job