Joburi in cipru

Cauta in 19 locuri de munca in cipru in 2014

15 Dec
Hostess sau host (gazde de evenimente) pentru un hotel de...
Cipru

Postat la: 14-12-2014 Responsabilitati Cautam persoane tinere, dinamice si motivate. Ca hostess sau host (gazde de evenimente) sunteti responsabili de primirea calda a oaspetilor, sa aveti o atitudine eficienta si politicoasa tot timpul. Principalele dvs. responsabilitati includ: • de a oferi servicii profesionale, prietenoase si calde.

• de a intampina si a-i conduce pe oaspeti la mese, de a se asigura ca sunt serviti si de a le sta la dispozitie tot timpul ca persoana de contact. • Sa se coordoneze cu echipa de service pentru a face aranjamentele necesare in accord cu planul privind rezervarile si blocarile meselor rezervate. • Sa asigure comfortul tuturor oaspetilor prin mentinerea unui contact apropiat, prietenos, dar discret. • De a se asigura ca oaspetii pleaca multumiti din locatie. Cerinte -Toti candidatii trebuie sa stapaneasca limba engleza la nivel de conversatie. Limbile germana, franceza, italiana sau rusa ar constitui un avantaj. citeste mai mult
Companie
First Choice Recruitment-Romania
Categoria jobului
Restaurante / hoteluri / catering
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.myjob.ro
Aplica la job Detalii job
10 Dec
Selectam Personal Hotelier Cipru
Toate orasele, Strainatate Cipru

Descrierea companiei Euro staff Descrierea postului Selectam Personal Hotelier Cipru EURO STAFF SOLUTION desfasoara cu succes programe de munca in domeniul HOTELIER-RESTAURANTE in majoritatea tarilor din Europa. CONDITIILE DE LUCRU: Se lucreaza in hoteluri, restaurante, cafenele, baruri, in conditii foarte bune de calitate si igiena, in schimburi atat de zi cat si de noapte.

SALARIZAREA: 500 Euro / luna + tips-uri foarte bune. PERIOADA CONTRACTULUI de munca: Contractele de munca sunt pe o perioada de minim 6 luni si se prelungesc automat daca va doriti si dvs. acest lucru. Cerintele postului La acest program pot aplica persoanele care: - au cunostinte de limba engleza la nivel cel putin conversational; - nu au cazier judiciar; - sunt clinic sanatoase atat fizic cat si psihic; - este necesar un minim de experienta. Pentru DETALII AMANUNTITE si programari la inscriere contactati consultantii nostrii. Telefoane: 0372-720464, 0368-455.956, 0368-455.955.
Companie
Euro Staff Solution
Categoria jobului
Restaurant / Food service / Catering Turism / Hotel staff
Tipul jobului
full-time
Salariu
500500 euro
Sursa jobului
www.ofertelocuridemunca.ro
Aplica la job Detalii job
06 Dec
Muncitori in Cipru
Toate orasele, Strainatate Cipru

Descrierea companiei Societate acreditata organizeaza preselectie pentru muncitori calificati si necalificati in diverse domenii in tari din U.E. Oferta detaliata pe: www.plecariinstrainatate.eu .Inscriere Cv pe: Fax: 037/810.69.15 E-mail: plecari.strainatate@yahoo.com Tel: 021/210.10.25; 073/735.74.32; 076/301.52.

53 (Program L-V: 12-17) Descrierea postului Societate acreditata organizeaza preselectie pentru Brutar, Ajutor bucatar, Bucatar, Ospatarita, Barman, Sofer, Macelar, Sudor, Electrician, Dulgher, Zidar, Tamplar, calificati si necalificati in Cipru. Oferta detaliata pe: www.plecariinstrainatate.eu .Inscriere Cv pe: Fax: 037/810.69.15 E-mail: plecari.strainatate@yahoo.com Tel: 021/210.10.25; 073/735.74.32; 076/301.52.53 (Program L-V: 12-17) Cerintele postului - experienta minima - seriozitate - indemanare
Companie
Expert Recruiters
Categoria jobului
Altele BabySitter / Menaj / Servicii curatenie Constructii / Instalatii Turism / Hotel staff
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.ofertelocuridemunca.ro
Aplica la job Detalii job
21Dec
06 Dec
Barmanite, ospatarite - Cipru
Strainatate, Cipru

Descrierea companiei Firma de recrutare personal acreditata pentru mediere locuri de munca in tara si in strainatate Descrierea postului Firma de recrutare acreditata, cautam personal pentru hoteluri si restaurante din zona Paphos: barmanite, ospatarite, cameriste, ajutori bucatari, bucatar sef, personal receptie, entertainment, etc.

Se ofera: - salarii de 600 – 650 euro (in functie de experienta) - cazare - mese - plata asigurari medicale si sociale - tips-uri de 120-150 euro/luna - contracte pe 6 luni. Plecari urgente pentru barmanite si ospatarite. Comisionul se plateste din primul salar primit in Cipru – 300 euro. Nu se plateste nici un fel de alta taxa inainte de plecare, nici taxa de dosar si nici de interviu. Puteti trimite CV-ul dumneavoastra cu fotografie si direct pe adresa de e-mail: office@head-hunting.ro Informatii suplimentare la telefon: 0723.188550. Cerintele postului - experienta intr-un post similar minim 3 luni - limba engleza nivel mediu - varsta maxima 35 de citeste mai mult
Companie
SC Head-Hunting SRL
Categoria jobului
Restaurant / Food service / Catering Turism / Hotel staff
Tipul jobului
full-time
Salariu
650650 euro
Sursa jobului
www.ofertelocuridemunca.ro
Aplica la job Detalii job
10 Dec
Muncitori in Cipru
Cipru

Companie
Expert Recruiters Service
Categoria jobului
Muncitori / Tehnicieni muncitori
Tipul jobului
part-time
Sursa jobului
www.jobhaze.ro
Aplica la job Detalii job
05 Dec
cuplu pt fabrica
Agioi Vavatsinias Cipru

Recrutam doua persoane(de preferat cuplu) pentru a lucra in fabrica producatoare de dulciuri.Sarcini de munca: spala/curata produsele necesare prepararii dulciurilor, ambaleaza si aranjeaza produsele in magazin, efectueaza si alte activitati in functie de cerintele angajatorului. Se ofera salariu lunar net 600 euro/persoana.

Contractul de munca se va semna anterior plecarii, dupa promovarea interviului privind cunostintele de limba engleza/greaca. Angajatorul asigura gratuit cazarea.Programul zilnic de munca va fi de 9 ore, saptamanal se luceaza 6 zile, duminica fiind libera. Aplicatia dvs va consta in CV redactat in limba engleza insotit de foto color corp intreg.
Categoria jobului
Industria alimentara
Tipul jobului
full-time
Salariu
600600 euro
Sursa jobului
www.tjobs.ro
Aplica la job Detalii job
05 Dec
Munca in ferma de pasari
Cipru

Firma autorizata selectioneaza pentru munca in ferma de pasari in Cipru : 6 cupluri ( sot/sotie si/sau prieteni ) . Se solicita : varsta minima 25 ani ? maxima 35 ani, fara antecedente penale, fara restrictii de munca in UE/Cipru . Se doreste : seriozitate la locul de munca, buna relationare cu ceilalti muncitori, raspunderea prompta la cererea angajatorului .

Se ofera : cazare ? doua persoane intr-o camera, utilitati necesare, produse din ferma la care se lucreaza ori de cate ori este nevoie, si/sau, la cerere, salariu de 1000 E/net/cuplu. Se munceste 9 -10 ore/zi , pauza de pranz de una ora. Angajatorul va achita asigurarile sociale si va asigura intrarea in legalitate cf legii in vigoare, a muncitorilor, in asa fel incat dupa minim 6 luni de munca, muncitorul sa fie in drept de a primi ajutorul de somaj daca se impune o astfel de necesitate/situatie. Conventia de munca este pentru minim 1 an, dar se poate prelungi pana la 4 ani in functie de cerintele angajatorului si citeste mai mult
Companie
SC FIDE GTIE GROUP Srl
Categoria jobului
Necalificat
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.infomunca.ro
Aplica la job Detalii job
06 Dec
THERAPIST SPA in hoteluri de 5* in Cipru
Strainatate, Cipru

Descrierea companiei Compania are ca obiect de activitate principal selectia si plasarea fortei de munca. Actioneaza pentru aplicanti din Romania, Bulgaria, Moldova, Filipine, India si Ucraina. Destinatii de munca sunt : USA, Canada, Israel si EU.

Deasemenea, prin departamente specializate, acordam asistenta juridica solicitantilor din Israel si Republica Moldova in vederea dobandirii/redobandirii cetateniei romane, ca si asistenta specializata in obtinerea documentelor privind perioade de timp lucrate legal in Israel pentru completarea dosarelor de pensie in Romania si Moldova, statul Israel platind pensie atat persoanelor din Romania ca si celor din Republica Moldova care au lucrat in Israel perioade de timp limitate/legal, raportat la timpul lucrat si la salariu primit. Descrierea postului Cautam doamne serioase, cu varsta de maxim 38 – 40 ani, minim 27 ani, care sa munceasca in hoteluri de 5* din Cipru in meseria de THERAPIST SPA ( Cosmetica, masaj ). Responsabilitati job : citeste mai mult
Companie
SC FIDE G.T.I.E. GROUP Srl
Categoria jobului
Resurse umane
Tipul jobului
full-time
Salariu
800800 euro
Sursa jobului
www.ofertelocuridemunca.ro
Aplica la job Detalii job
05 Dec
European Funding Advisor Croatia/Serbia/Turcia/Cipru-Internship
Zalau/Salaj Strainatate Cipru Turcia

Cerinte: Compensatii: Detalii Companie:HR Solutionsists opened their offices in Bucharest in 2007, as a response to the market s need of specialized recruiters in an over-flowing economy. As we work with some of the most active players on the market, we are constantly looking for good professionals of all trades and career levels.

Our partners are large multinationals with both local and international projects, as well as small but dynamic businesses on the verge of development. For this reason, we are always on the lookout for good technicians, managers, assistants and reliable workers, bilingual and willing to become part of a new or different structure Whether you are looking for an actual employment opportunity or just wish to verify your market worth by being in our database, do not hesitate to send us your resume and we shall contact you as soon as possible. Complete resumes with photograph, drafted using the European Template (EUROPASS) are preferred.
Companie
HR Solutions
Categoria jobului
Management / Consultanta
Sursa jobului
www.franco-jobs.com
Aplica la job Detalii job
05 Dec
Munca in clinici private
Cipru

Firma autorizata selectioneaza persoane ( numai doamne ) pentru munca de infirmiera, in clinici private din Cipru. Se solicita : seriozitate , persoane nefumatoare, cu multa rabdare, character bun, cu multa afectiune si intelegere pentru cei in varsta , suferinzi. Se ofera : salariu minimal de 600 E plus TIP-suri de la familiile celor internati in clinici, masa ( 3 mese /zi ) si cazare.

Conventia de munca se incheie pentru minim un an, cu posibilitati de extindere pana la 4 ani. Conditii speciale/ solicitari ale Angajatorilor : persoanele trebuie sa inteleaga/vorbeasca minimal engleza sau greaca, varsta minima 30 ani, maxim 40 - 45 ani, experienta in munca, cunostinte de specialitate in conditii de scolarizare , recomandari de la fostele locuri de munca in joburi similare celui present. Oferim seriozitate, si solicitam seriozitate . Cerinte:Se solicita : seriozitate , persoane nefumatoare, cu multa rabdare, character bun, cu multa afectiune si intelegere pentru cei in varsta , citeste mai mult
Companie
SC FIDE GTIE GROUP Srl
Categoria jobului
Ingrijire batrani
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.infomunca.ro
Aplica la job Detalii job

Au fost gasite 19 locuri de munca in cipru , afisate in 2 pagini.