Joburi in carei

Cauta in 7 locuri de munca in carei in 2014

14 Dec
Inginer Mecanic
Braila, Carei, Suceava, Botosani, Sibiu

Personal Services Group angajeaza pentru NHR Agropartners SRL: Inginer Mecanic NHR Agropartners S.R.L, este importatorul de traditie al marcilor New Holland si Pottinger si lider de piata pentru segmentul de masini si utilaje agricole din Romania, fiind membra a concernului austriac VA Intertrading AG.

Cu infrastructura la nivel national in continua dezvoltare si o experienta de peste 13 ani, NHR Agropartners S.R.L. doreste sa primeasca in echipa sa noi membrii dinamici impreuna cu care sa isi continue cresterea si dezvoltarea. Postul presupune activitati specifice de reparatii utilaje agricole (tractoare, combine, alte echipamente: semanatori, combinatoare, pluguri, etc) la sediul clientului sau in atelierul propriu - diagnostic, reparatii in garantie si post garantie, precum si efectuarea operatiunilor de punere in functiune si intretinere ulterioara a utilajelor. Responsabilitati: - Reparatii utilaje agricole (tractoare, combine, alte echipamente: semanatori, combinatoare, citeste mai mult
Companie
Personal Services Group
Categoria jobului
Agricultura / Silvicultura
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.infomunca.ro
Aplica la job Detalii job
12 Dec
Operator Pariuri Sportive
Adjud, Alba Iulia, Arad, Bacau, Baia Mare, Bailesti, Barlad, Bistrita, Botosani, Braila, Brasov, Bucuresti, Buzau, Calarasi, Campul Lung Muscel, Caracal, Caransebes, Carei, Cluj Napoca, Constanta , Craiova, Deva, Dragasani, Floresti, Gaesti, Galati, Giurg

* Deruleaza activitatea de vanzare de produse si servicii ale agentiei avand in vedere fidelizarea clientilor ? Informeaza clientii in legatura cu promotiile si regulile jocurilor aflate in derulare; ? Furnizeaza informatii utile clientilor despre serviciile oferite; ? Incaseaza banii sau alte forme de plata pentru vanzarea serviciilor si produselor specifice.

* Participa la gestionarea marfurilor din agentie conform procedurilor si instructiunilor operationale ale companiei * Minimizeaza plangerile clientilor (rezolvarea prompta a acestora) * Asigura curatenia din cadrul agentiei conform standardelor igienico-sanitare * Supervizeaza activitatile din agentie atunci cand Seful de agentie nu este prezent.Cerinte:Experienta relevanta de lucru in relatia directa cu clientii; Experienta in gestiune si lucrul cu marfa constituie un avantaj; Cunostinte de operare PC ? nivel mediu; Cunostinte limba engleza - constituie un avantaj; Atitudine orientata catre client si bune capacitati citeste mai mult
Companie
Bet Cafe Arena
Categoria jobului
Vanzari
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.infomunca.ro
Aplica la job Detalii job
10 Dec
Consultant Asigurari de Viata- Satu Mare
Carei Zalau Satu-Mare

Companie
ING Asigurari de Viata
Categoria jobului
Asigurari - Intermedieri financiare Banci Vanzari
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.hipo.ro
Aplica la job Detalii job
19Dec
06 Dec
Curatenie pensiuni
Carei

Categoria jobului
Altele
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.jobscop.ro
Aplica la job Detalii job
09 Dec
Cameriste- receptioneri- valeti
Carei

Descrierea postului:      Angajeaza te cu contract de munca legal  in Uniunea Europeana. Joburile sunt fara  preselectie, primind  gratuit cazare, masa, asigurare  medicala. Salariile sunt intre 1100 1800eur .Plecarile incepand cu luna aceasta in hoteluri si restaurante.

  Suna acum si rezerva ti un loc de munca: 0747606063, 0734235186Cerinte:Beneficii suplimentare:
Categoria jobului
Altele
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.jobscop.ro
Aplica la job Detalii job
05 Dec
Inginer Mecanic (interventii service si reparatii utilaje)
Botosani, Sibiu, Suceava, Braila, Carei

Personal Services Group angajeaza pentru NHR Agropartners SRL:

Inginer Mecanic

NHR Agropartners S.R.L. este importatorul de traditie al marcilor New Holland si Pottinger si lider de piata pentru segmentul de masini si utilaje agricole din Romania, fiind membra a concernului austriac VA Intertrading AG.


Cu infrastructura la nivel national in continua dezvoltare si o experienta de peste 13 ani, NHR Agropartners S.R.L, doreste sa primeasca in echipa sa noi membrii dinamici impreuna cu care sa isi continue cresterea si dezvoltarea.

Postul presupune activitati specifice de reparatii utilaje agricole (tractoare, combine, alte echipamente: semanatori, combinatoare, pluguri, etc) la sediul clientului sau in atelierul propriu - diagnostic, reparatii in garantie si post garantie, precum si efectuarea operatiunilor de punere in functiune si intretinere ulterioara a utilajelor.

Responsabilitati:

- Reparatii utilaje agricole (tractoare, combine, citeste mai mult
Companie
NetJobs
Categoria jobului
Agricultura/Silvicultura Ind. de masini/Echipamente Inginerie Mecanica si service auto Reparatii
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.netjobs.ro
Aplica la job Detalii job
05 Dec
Pana la 1500 E net in abator la transat bovine
Carei

Descrierea postului:Angajam urgent barbati cu/ fara   experienta (18 58 ani)   intr un   abator de bovine pentru transare in Austria,   Freistadt.   Veti fi instruiti la locul de munca, echipamentele de protectie si sculele folosite sunt asigurate de catre   angajator (cutite, manusi de zale din inox, sort de zale).

  Se lucreaza in conditii decente, cu contract individual   de munca cu angajatorul strain.   Salarii foarte motivante pentru persoanele indemantice si dornice de munca. Programul de lucru incepe dimineata. (Locuri limitate). Informatii contact: 0768882749, 0747606664.Cerinte:Angajam urgent barbati cu/ fara  experienta (18 – 58 ani)  intr-un  abator de bovine pentru transare in Austria,  Freistadt.  Veti fi instruiti la locul de munca, echipamentele de protectie si sculele folosite sunt asigurate de catre  angajator (cutite, manusi de zale din inox, sort de zale).  Se lucreaza in conditii decente, cu contract individual  de munca cu citeste mai mult
Categoria jobului
Altele
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.jobscop.ro
Aplica la job Detalii job