Joburi in caracal

Cauta in 12 locuri de munca in caracal in 2015

05Mar
03 Mar
electrician
Caracal România

cautam electricieni in numele clientului nostru, o firma internationala care construieste campusuri militare si facilitati adiacente. Contractele sunt de minim 6 luni, se ofera cazare si masa gratuite si salarii atractive. Posibilitatea de extindere a contractului dupa 6 luni..

cautam electricieni in numele clientului nostru, o firma internationala care construieste campusuri militare si facilitati adiacente. Contractele sunt de minim 6 luni, se ofera cazare si masa gratuite si salarii atractive. Posibilitatea de extindere a contractului dupa 6 luni.
Categoria jobului
Constructii/Amenajari
Tipul jobului
project-based
Sursa jobului
www.tjobs.ro
Aplica la job Detalii job
04 Mar
Agent Vanzari Directe UPC
Caracal

Compania multinationala de telecomunicatii UPC angajeaza agenti vanzari pe teren. Program flexibil, contract de munca, comisioane substantiale. Detalii la telefon sau mail.Te asteptam in super echipa noastra! .

Compania multinationala de telecomunicatii UPC angajeaza agenti vanzari pe teren. Program flexibil, contract de munca, comisioane substantiale. Detalii la telefon sau mail.Te asteptam in super echipa noastra!
Categoria jobului
Vanzari Vanzari
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.olx.ro
Aplica la job Detalii job
28 Feb
Angajam fermieri Germania
Alba Iulia, Buzau, Caracal, Strainatate Germania

Descrierea companiei -- Descrierea postului Schimba-ti viitorul in bine cu noi! Daca esti o persoana muncitoare, si ai experienta in ingrijirea animalelor, nu pierde ocazia de a lucra in fermele de vaci din Germania. Se asigura cazare, masa si ore suplimentare bine platite. Foloseste-ti experienta si vei avea success.

Suna acum la telefon: 0769 308 265, 0742 556 629, 0732 998 527, 0742 646 298 Cerintele postului apt de muna, experienta cu animalele
Companie
eov
Categoria jobului
Altele Altele
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.ofertelocuridemunca.ro
Aplica la job Detalii job
24 Feb
Muncitori la capsuni in Spania
Caracal Strainatate Spania

Ultimele locuri, femei 20 45 ani pt. capsuni Huelva, Spania, 16 femei, sal. 40 E la 6. 30 ore, ore suplim. separat se asigura transport Romania Spania, fara comision inainte se plateste taxa de rezervarea locului 250 Ron, copie buletin, nr. telefon, nr. NIE numai cine are, zilnic intre orele 8 17, rog seriozitate, plecarea pe 02 03 2015, nu deranjati aiurea. .

Ultimele locuri, femei 20 45 ani pt. capsuni Huelva, Spania, 16 femei, sal. 40 E la 6. 30 ore, ore suplim. separat se asigura transport Romania Spania, fara comision inainte se plateste taxa de rezervarea locului 250 Ron, copie buletin, nr. telefon, nr. NIE numai cine are, zilnic intre orele 8 17, rog seriozitate, plecarea pe 02 03 2015, nu deranjati aiurea.
Categoria jobului
Locuri de munca in strainatate Strainatate
Tipul jobului
full-time
Salariu
63250 ron
Sursa jobului
www.jobscop.ro
Aplica la job Detalii job
05Mar
24 Feb
Muncitori ferme cai - angajari rapide februarie
Caracal

Ai experienta in cresterea animalelor Acum facem angajari URGENTE la fermele de cai din Austria (Innsbruck, Salzburg si Graz). Garantam siguranta unui loc de munca prin angajare cu contract individual de munca, stabilitate si seriozitate, salarii net europene, pana la 1550 E, cu asigurare medicala inclusa. Daca esti interesat de aceasta oferta, contacteaza ne pana la ora 17.

00, de L V: 0767.519.105, 0747.606.664
Categoria jobului
Altele Altele
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.jobscop.ro
Aplica la job Detalii job
26 Feb
Programator Masina de Cusut Electrica Stoll finete 7 si 1...
Caracal ROMANIA

Postat la: 04-02-2015 Responsabilitati - Programare masina dupa desenul oferit; - 12 masini de cusut electrice Stoll finete 7 si 12; Cerinte - Experienta pe un post similar.

Descrierea firmei COMPANY DESCRIPTION: HUMANGEST GROUP va pune la dispozitie o gama variata de servicii: recrutare si selectie de personal atat pe perioada nedeterminata cat si determinata, in toate domeniile de activitate si pentru orice fel de calificari si nivel de experienta, administrarea contractelor de munca temporara, formare si integrare profesionala. Companie HUMANGEST GROUP Posturi disponibile 1 Domeniu Arhitectura / Constructii / Amenajari Nivel experienta 1 - 2 ani Tip contract Full-time Nivel studii Liceu Nivel salarial Confidential Localitate Caracal Tara ROMANIA
Companie
HUMANGEST GROUP
Categoria jobului
Arhitectura / Constructii / Amenajari Constructii
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.myjob.ro
Aplica la job Detalii job
26 Feb
Expert Linie Productie Tricotaje - Caracal
Caracal ROMANIA

Postat la: 04-02-2015 Responsabilitati -Planificare activitate de productie in functie de planul de productie, pentru realizarea indicatorilor calitativi si cantitativi; -Definire obiective de productie, calitate si consumuri ale liniei de productie; -Coordonare, verificare si planificare activitate personal din subordine (60 - 80 de persoane); -Efectuare rapoarte de activitate.

Cerinte -Studii superioare; -Experienta minim 3 ani intr-o fabrica de tricotaje; -Orientare spre rezultate, comunicativitate, coordonare echipa; -Cunostinte de limba italiana nivel avansat; Descrierea firmei COMPANY DESCRIPTION: HUMANGEST GROUP va pune la dispozitie o gama variata de servicii: recrutare si selectie de personal atat pe perioada nedeterminata cat si determinata, in toate domeniile de activitate si pentru orice fel de calificari si nivel de experienta, administrarea contractelor de munca temporara, formare si integrare profesionala. Companie HUMANGEST GROUP Posturi disponibile 1 Domeniu citeste mai mult
Companie
HUMANGEST GROUP
Categoria jobului
Productie Industrie
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.myjob.ro
Aplica la job Detalii job
25 Feb
Programator Masina de Cusut Stoll - Caracal
BUCURESTI ROMANIA Caracal

Postat la: 03-02-2015 Responsabilitati - Programare masina dupa desenul oferit; - 12 masini de cusut electrice Stoll finete 7 si 12; Cerinte - Experienta pe un post similar.

Descrierea firmei COMPANY DESCRIPTION: HUMANGEST GROUP va pune la dispozitie o gama variata de servicii: recrutare si selectie de personal atat pe perioada nedeterminata cat si determinata, in toate domeniile de activitate si pentru orice fel de calificari si nivel de experienta, administrarea contractelor de munca temporara, formare si integrare profesionala. Companie HUMANGEST GROUP Posturi disponibile 1 Domeniu Inginerie / Tehnologie Nivel experienta 1 - 2 ani Tip contract Full-time Nivel studii Facultate (absolvent) Nivel salarial Confidential Localitate BUCURESTI Tara ROMANIA
Companie
HUMANGEST GROUP
Categoria jobului
Inginerie / Tehnologie It&c Inginerie
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.myjob.ro
Aplica la job Detalii job
25 Feb
Responsabil Linie Calcat - Caracal
BUCURESTI ROMANIA Caracal

Postat la: 03-02-2015 Responsabilitati - Planificarea si urmarirea liniei de calcat in vederea asigurarii standardelor de calitate si a respectarii termenelor de livrare a marfii catre clienti; - Conducerea personalului sectiei de calcat cu un efectiv de 60 de persoane, organizand activitatea acestuia pentru indeplinirea obiectivelor de productie; Cerinte - Experienta anterioara pe un post

similar; - Cunoasterea intregului proces de calcare, de la A la Z. Descrierea firmei COMPANY DESCRIPTION: HUMANGEST GROUP va pune la dispozitie o gama variata de servicii: recrutare si selectie de personal atat pe perioada nedeterminata cat si determinata, in toate domeniile de activitate si pentru orice fel de calificari si nivel de experienta, administrarea contractelor de munca temporara, formare si integrare profesionala. Companie HUMANGEST GROUP Posturi disponibile 1 Domeniu Alte domenii Nivel experienta 1 - 2 ani Tip contract Full-time Nivel studii Liceu Nivel salarial Confidential citeste mai mult
Companie
HUMANGEST GROUP
Categoria jobului
Alte domenii Alte domenii
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.myjob.ro
Aplica la job Detalii job
21 Feb
Client Misterios (Mystery Shopping) - Campia Turzii, Campina, C-lung Muscel, C-lung Moldovenesc
Campia Turzii, Campina, Campulung Moldovenesc, Campulung Muscel, Caracal, Caransebes, Carei

ANDquot;Cumparatorii sub acoperireANDquot; (shopperii) sunt persoanele care, pretinzand ca sunt clienti reali, realizeaza vizite sub acoperire in scopul evaluarii calitatii serviciilor prestate de comercianti.

Acestia sunt in permanenta legatura cu coordonatorul proiectului si actioneaza doar in baza instructiunilor primite de la acesta.

Din acest motiv, cumparatorul sub acoperire trebuie sa fie extrem de disponibil pentru a raspunde oricaror solicitari din partea companiei noastre, legate de proiectul in care se angajeaza.
Pe parcursul vizitelor diferite se evalueaza aspecte legate de atitudinea angajatului, de corectitudinea si acuratetea informatiilor primite in locatie in baza unui scenariu bine definit.

Dupa efectuarea vizitei se completeaza un raport online detaliat al celor observate (conform fisei de evaluare primite la inceputul proiectului pentru fiecare locatie vizitata), care se va trimite fara intarziere catre Coordonatorul proiectului in maxim 24 citeste mai mult
Companie
NetJobs
Categoria jobului
Cercetare Marketing Sondaje Marketing
Tipul jobului
part-time
Sursa jobului
www.netjobs.ro
Aplica la job Detalii job

Au fost gasite 12 locuri de munca in caracal , afisate in 2 pagini.