Joburi toate locurile de munca publicate azi in buzau

Pentru cautarea facuta de dumneavoastra nu s-a gasit nici un loc de munca.

Alte anunturi asemanatoare cu toate locurile de munca publicate azi in orasul buzau
06 Nov
Locuri de munca hoteluri Germania Bacau, Buzau, Strainatate Germania

Descrierea companiei -- Descrierea postului In 2013 vrei sa faci o schimbare? Venim in ajutorul tau cu noi locuri de munca, intr-un mediu placut, in hotelurile din Germania. Lucreaza ca si camerista , ajutor bucatarie, barman/nita, ospatar/rita, receptioner/ra ,comisioner, om de curte sau valet. Se asigura salarii consistente si cazare. Se cere cunostiinte de limba engleza nivel mediu sau.

Companie: eov

Jobul Locuri de munca hoteluri Germania este incadrat in categoria Altele, Turism / Hotel staff, full-time

Locul de munca Locuri de munca hoteluri Germania a fost preluat de pe www.ofertelocuridemunca.ro
Aplica la job
03 Nov
Antrenor tenis de camp Buzau,Buzau

Se cauta persoana pentru postul de antrenor de tenis de camp. Se solicita: obligatoriu fost sportiv de performanta aspect fizic placut si ingrijit sociabilitate corectitudine dorinta de a performa in acest job seriozitate Se ofera: conditii de munca optime program flexibil cazare si salariu atractiv seriozitate .

Companie: Adrian Durbaca

Jobul Antrenor tenis de camp este incadrat in categoria Servicii, intretinere-infrumusetare-sport part-time

Locul de munca Antrenor tenis de camp a fost preluat de pe www.jobhaze.ro
Aplica la job
19 Nov
Colaborare part-time pe proiect de client misterios la nivel national BUCURESTI, Buzau, Cluj, Constanta, Craiova, Deva, Dr. Turnu-Severin

Suntem in permanenta interesati de colaboratori care sa desfasoare activitati in cadrul anchetelor pe teren. Actiunile vizate in prezent implica analiza experientei de client in domeniul retail din Romania. Tipul de colaborare pentru actiunile pe teren este part-time, in cadrul diferitelor proiecte pe care le avem in desfasurare la nivel national. Colaboratorul pe care il cautam : - Are.

Companie: NetJobs

Jobul Colaborare part-time pe proiect de client misterios la nivel national este incadrat in categoria Administrativ, ALTELE, Asigurari, Controlul calitatii, Educatie/Training, Finante/Contabilitate, Institutii

Locul de munca Colaborare part-time pe proiect de client misterios la nivel national a fost preluat de pe www.netjobs.ro
Aplica la job
13 Nov
Operatori masini CNC de prelucrat tabla Buzau ROMANIA

Postat la: 22-10-2014 Responsabilitati Operatori masini CNC de prelucrat tabla pentru operatiile de taiere , stantare si indoire Cerinte cunostinte de programare Descrierea firmei Confectii metalice diverse Companie Somet Posturi disponibile 2 Domeniu Productie Nivel experienta 6 - 12 luni Tip contract Full-time Nivel studii Liceu Nivel salarial 200 - 450 Euro Localitate Buzau Tara ROMANIA .

Companie: Somet

Jobul Operatori masini CNC de prelucrat tabla este incadrat in categoria Productie full-time

Locul de munca Operatori masini CNC de prelucrat tabla a fost preluat de pe www.myjob.ro
Aplica la job
26Nov
11 Nov
Recrutam Anestezist pentru desfasurarea activitatii in regiunea de Nord a Frantei Buzau,

Recrutam Anestezist pentru desfasurarea activitatii in regiunea de Nord a Frantei, pentru o perioada nedeterminata. Responsabilitati: - bloc operator central: chirurgie viscerala, vasculara, ortopedica, ORL, stomatologica, urgente viscerale si taumatologice - bloc operator obstetrico-ginecologic: urgente obstetrico-ginecologice, - anestezie in afara blocului operator: imagistica medicala pentru.

Companie: Tellus Jobs Brasov

Jobul Recrutam Anestezist pentru desfasurarea activitatii in regiunea de Nord a Frantei este incadrat in categoria Sanatate

Locul de munca Recrutam Anestezist pentru desfasurarea activitatii in regiunea de Nord a Frantei a fost preluat de pe www.jobavantaj.ro
Aplica la job
06 Nov
oferta de lucru acasa, bijuterii Botosani, Buzau,

Descrierea companiei Parfumuri la pret de fabrica.Parmurile imita marici celebre in lume usor de vandut.Pentru a beneficia de preturile de producator nu trebuie decat sa te inscrii.Nu esti obligat la o comanda minina, nu esti obligat la comenzi lunare.Te poti inscrie ca persoana fizica sau firma.Castiguri maxime,cumperi la pret de fabrica , pretul de vanzare il faci tu.Detalii ,inscrieri si.

Companie: Cristian Lay

Jobul oferta de lucru acasa, bijuterii este incadrat in categoria Vanzari / Comert,

Locul de munca oferta de lucru acasa, bijuterii a fost preluat de pe www.ofertelocuridemunca.ro
Aplica la job
18 Nov
mecanic intretinere si reparatii masini de cusut industriale BUZAU

Numar locuri de munca disponibile pentru jobul mecanic intretinere si reparatii masini de cusut industriale in BUZAU este 1 posturi Contract de munca pe perioada nedeterminata cu norma intreaga Cod intern Job: 10/02/1140000835/6 Contact : Buzau, Str. Unirii Nr. -, bl. 11 D-E, parter Tel. 0238/720229, e-mail : bz_lmv@bz.anofm.ro .

Locul de munca mecanic intretinere si reparatii masini de cusut industriale a fost preluat de pe www.anofm.ro
Aplica la job
18 Nov
fochist la cazane de apa calda si cazane de abur de joasa presiune BUZAU

Numar locuri de munca disponibile pentru jobul fochist la cazane de apa calda si cazane de abur de joasa presiune in BUZAU este 1 posturi Contract de munca pe perioada determinata cu norma intreaga Cod intern Job: 10/02/1140000834/1 Contact : Buzau, Str. Unirii Nr. -, bl. 11 D-E, parter Tel. 0238/720229, e-mail : bz_lmv@bz.anofm.ro .

Locul de munca fochist la cazane de apa calda si cazane de abur de joasa presiune a fost preluat de pe www.anofm.ro
Aplica la job
10 Nov
Reprezentant Life Care -TOATE ORASELE Baia-Mare, Braila, Buzau, Toate Orasele

- 20- 70% reducere la toate produsele - Extrabonus 4%, 2% si 1% - 5% bonus din valoarea comenzii mai mari de 500 lei - 10% bonus din valoarea comenzii mai mari de 1000 lei - Program de Bun Venit atractiv cu premii in produse la alegere - Bonus de loialitate - Campanii si promotii extrem de atractive Orice ai alege, consumator sau partener activ, noi iti punem la dispozitie informatiile.

Companie: Life Care Corp SRL

Jobul Reprezentant Life Care -TOATE ORASELE este incadrat in categoria Altele, Banci, Finante / Contabilitate, Saloane de infrumusetare, Vanzari / Comert, full-time

Locul de munca Reprezentant Life Care -TOATE ORASELE a fost preluat de pe www.ofertelocuridemunca.ro
Aplica la job
20 Nov
sofer autocamion/masina de mare tonaj BUZAU

Numar locuri de munca disponibile pentru jobul sofer autocamion/masina de mare tonaj in BUZAU este 1 posturi Contract de munca pe perioada nedeterminata cu norma intreaga Cod intern Job: 10/01/1140007015/1 Contact : Buzau, Str. Unirii Nr. -, bl. 11 D-E, parter Tel. 0238/720229, e-mail : bz_lmv@bz.anofm.ro .

Locul de munca sofer autocamion/masina de mare tonaj a fost preluat de pe www.anofm.ro
Aplica la job