Joburi in buzau

Cauta in 213 locuri de munca in buzau in 2015

Piata locurilor de munca din Buzau este alcatuita din locurile de munca din industria moraritului, industria de producere a izolatiilor pentru conductele de apa si gaze, filtre de apa, stingatoare de incendii, industria producatoare de aparate de cale ferata si industria alimentara, respectiv producerea zaharului.

18 Apr
Inserv Aqua Buzau
Buzau,

Descrierea companiei Inserv Aqua dispune de cele mai bune solutii cand vine vorba de fosa septica – apelati-ne cu incredere! Descrierea postului Cu totii stim cat de importanta este apa pentru organism si pentru mentinerea sanatatii. Importnat este sa consumam o apa pura. Pentru asta filtrele de apa si filtrele pentru impuritati sunt foarte importante.

Tipul de apa pe care il consumam este deci foarte important – apa poluata sau apa cu substante si compusi toxici poate face cu adevarat rau corpului nostru. Folosirea unui filtru de apa va ajuta la evitarea substantelor nocive identificate in apa obisnuita . Inserv Aqua dispune de cele mai bune solutii cand vine vorba de fosa septica – apelati Inservaquabuzau.ro cu incredere! Cerintele postului Folosirea unui filtru de apa va ajuta la evitarea substantelor nocive identificate in apa obisnuita .
Companie
Inserv Aqua Buzau
Categoria jobului
Achizitii / Aprovizionare Achizitii
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.ofertelocuridemunca.ro
Aplica la job Detalii job
19 Apr
Angajam secretara
Buzau

Angajez secretara personala in conditii avantajoase. Salariu minim 2500 ron. Cerinte: studii medii, aspect fizic placut, abilitati de comunicare, disponibilitate pentru deplasari in tara si strainatate. Va rugam sa ne trimiteti cv ul insotit de cateva fotografii si va vom contacta in vederea stabilirii interviului de angajare. .

Angajez secretara personala in conditii avantajoase. Salariu minim 2500 ron. Cerinte: studii medii, aspect fizic placut, abilitati de comunicare, disponibilitate pentru deplasari in tara si strainatate. Va rugam sa ne trimiteti cv ul insotit de cateva fotografii si va vom contacta in vederea stabilirii interviului de angajare.
Categoria jobului
Secretariat/Administrativ Administratie
Tipul jobului
full-time
Salariu
6252500 ron
Sursa jobului
www.jobscop.ro
Aplica la job Detalii job
16 Apr
Referent de specialitate
Buzau

Referent de specialitate Muzeul Judetean Buzau 15 aprilie 2015 Muzeul Judetean Buzau organizeaza concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioada nedeterminata a functiei contractuale de executie vacanta, de referent de specialitate, grad profesional I. Pentru a ocupa un post contractual vacant sau temporar vacant candidatii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii generale, conform art.

3 al Regulamentului-cadru aprobat prin Hotararea Guvernului nr. 286 din 23 martie 2011, cu modificarile si completarile ulterioare: a) are cetatenia romana, cetatenie a altor state membre ale Uniunii Europene sau a statelor apartinand Spatiului Economic European si domiciliul in Romania; b) cunoaste limba romana, scris si vorbit; c) are varsta minima reglementata de prevederile legale; d) are capacitate deplina de exercitiu; e) are o stare de sanatate corespunzatoare postului pentru care candideaza, atestata pe baza adeverintei medicale eliberate de medicul de familie sau de unitatile sanitare citeste mai mult
Companie
Guvernul Romaniei
Sursa jobului
posturi.gov.ro
Aplica la job Detalii job
20Apr
16 Apr
Muncitor calificat IV-I (mecanic auto)
Buzau

Muncitor calificat IV-I (mecanic auto) Inspectoratul de Politie Judetean Buzau 14 aprilie 2015 Inspectoratul de Politie Judetean Buzau organizeaza concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioada nedeterminata a functiei contractuale de executie vacante, de muncitor calificat IV-I (mecanic auto), la Serviciul Logistic.

Pentru a ocupa un post contractual vacant sau temporar vacant candidatii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii generale, conform art. 3 al Regulamentului-cadru aprobat prin Hotararea Guvernului nr. 286 din 23 martie 2011, cu modificarile si completarile ulterioare: a) are cetatenia romana, cetatenie a altor state membre ale Uniunii Europene sau a statelor apartinand Spatiului Economic European si domiciliul in Romania; b) cunoaste limba romana, scris si vorbit; c) are varsta minima reglementata de prevederile legale; d) are capacitate deplina de exercitiu; e) are o stare de sanatate corespunzatoare postului pentru care candideaza, atestata pe baza adeverintei citeste mai mult
Companie
Guvernul Romaniei
Sursa jobului
posturi.gov.ro
Aplica la job Detalii job
17 Apr
Venituri suplimentare online
judetul Arad, judetul Bistrita Nasaud, judetul Buzau, judetul Calarasi, judetul Caras Severin, judetul Constanta, judetul Dambovita, judetul Galati, judetul Hunedoara, judetul Ialomita

Am descoperit un proiect foarte interesant, nou pe piata nationala si intenationala, care este la inceput de drum. Se ofera curs gratuit si complet de instruire! Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time sau full-time, la alegere. Se cere seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor.

Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul "Info" la email: cristi.ghitan1972@gmail.com Nu uitati: Cel care a reusit sa-si invinga indoielile si temerile a invins si esecul.
Companie
Cristi
Categoria jobului
Advertising Diverse Educatie/Training Elevi/Studenti Internet/New Media Training It&c Media
Tipul jobului
full-time , part-time
Sursa jobului
www.locuri-munca.com
Aplica la job Detalii job
16 Apr
Educator si consilieri (3 posturi)
Buzau

Educator si consilieri (3 posturi) Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Buzau 10 aprilie 2015 Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Buzau organizeaza concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioada nedeterminata a functiilor contractuale de executie, vacante, dupa cum urmeaza: educator (M) – Complexul de Servicii Comunitare nr.

3 Buzau; consilier -  Serviciul de Evidenta si Plata Prestatii Sociale (2 posturi). Pentru a ocupa un post contractual vacant sau temporar vacant candidatii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii generale, conform art. 3 al Regulamentului-cadru aprobat prin Hotararea Guvernului nr. 286 din 23 martie 2011, cu modificarile si completarile ulterioare: a) are cetatenia romana, cetatenie a altor state membre ale Uniunii Europene sau a statelor apartinand Spatiului Economic European si domiciliul in Romania; b) cunoaste limba romana, scris si vorbit; c) are varsta minima reglementata de prevederile citeste mai mult
Companie
Guvernul Romaniei
Sursa jobului
posturi.gov.ro
Aplica la job Detalii job
15 Apr
Colaborare part-time pe proiect de client misterios la nivel national
BUCURESTI, Buzau, Cluj, Constanta, Craiova, Deva, Dr. Turnu-Severin

Suntem in permanenta interesati de colaboratori care sa desfasoare activitati in cadrul anchetelor pe teren. Actiunile vizate in prezent implica analiza experientei de client in domeniul retail din Romania.

Tipul de colaborare pentru actiunile pe teren este part-time, in cadrul diferitelor proiecte pe care le avem in desfasurare la nivel national.


Colaboratorul pe care il cautam :
- Are varsta peste 25 de ani
- Are cunostinte minime de Office
- Are acces la internet
- Este din: Bucuresti, Bacau, Baia Mare, Brasov, Cluj, Constanta, Craiova, Deva, Galati, Iasi, Oradea, Pitesti, Ploiesti, Satu Mare, Sibiu, Suceava, Targu Mures, Timisoara, Botosani, Braila, Buzau, Drobeta Turnu Severin, Focsani, Targu Jiu, Arad

Si, in plus:
- Este autonom
- Este riguros, respecta deadline-urile
- Detine spirit de analiza si sinteza
- Este disponibil intr-un program flexibil
- Se simte confortabil in evaluarea serviciilor premium
citeste mai mult
Companie
NetJobs
Categoria jobului
Administrativ ALTELE Asigurari Controlul calitatii Educatie/Training Finante/Contabilitate Institutii Training Finante Administratie Altele
Sursa jobului
www.netjobs.ro
Aplica la job Detalii job
18 Apr
Personal plantare sparanghel
Buzau

Cautam persoane harnice pentru plantare sparanghel, pregatire teren si udare. Posturi disponibile in Germania. Avem nevoie de 25 de persoane pentru formarea a cinci echipe. Salarii de 1400 euro lunar. Plecarea are loc la sfarsitul lunii aprilie. Suna acum la 0758264540 sau 0727694090 de L V intre orele 9 17. .

Cautam persoane harnice pentru plantare sparanghel, pregatire teren si udare. Posturi disponibile in Germania. Avem nevoie de 25 de persoane pentru formarea a cinci echipe. Salarii de 1400 euro lunar. Plecarea are loc la sfarsitul lunii aprilie. Suna acum la 0758264540 sau 0727694090 de L V intre orele 9 17.
Categoria jobului
Altele Altele
Tipul jobului
full-time
Salariu
14001400 euro
Sursa jobului
www.jobscop.ro
Aplica la job Detalii job
15 Apr
Recrutam Dermatologi pentru desfasurarea activitatii in Franta
Buzau, Strainatate Franta

Recrutam Dermatologi pentru desfasurarea activitatii in Franta pe o perioada nedeterminata. Salariu: NegociabilCerinte:Cerinte: Depistare si tratare afectiuni dermatologice cu ajutorul tratamentelor termale Participare si dezvoltare activitati Conferinte cu privire la educatia terapeutica Parteneriat cu un laborator dermatologic Studii de aprofundare platite Cerinte: Studii absolvite

recunoscute de sistemul francez Cunostinte de limba franceza cel putin la nivel mediu Compensatii:Salariu atractiv
Companie
Tellus Jobs Brasov
Categoria jobului
Sanatate Medical
Sursa jobului
www.jobavantaj.ro
Aplica la job Detalii job
16 Apr
Agent Vanzari
Buzau ROMANIA

Postat la: 25-03-2015 Responsabilitati -Verificarea stocului si promovarea produselor; -Contractarea comenzilor; -Vanzarea produselor; -Incasarea facturilor si pregatirea documentelor; -Aranjarea produselor la raft; -Participarea la actiunile comerciale din magazin; -Participarea la targurile de profil; -Mentinerea legaturii telefonice cu clientii si deplasarea la sediul acestora (ocazional);

-Raspunde solicitarilor clientilor cu privire la informatiile despre produse, preturi; -Asigura curatenia magazinului (inclusiv a echipamentelor si utilajelor) si a anexelor. Cerinte -Studii medii sau superioare finalizate; -Capacitatea de a prezenta produsele la nivel tehnic si de a asimila cunostinte noi intr-un timp scurt; -Capacitate de negociere; -Orientare catre rezultat si dorinta de afirmare; -Corectitudine si seriozitate. Descrierea firmei ADECCO RESURSE UMANE SRL Romania, Bucuresti, sector 1, str. Dr. Iacob Felix Nr. 28, Etaj 4 Nr. ORCB J40/12364/2003, CUI RO15739037 Capital social citeste mai mult
Companie
Adecco Romania
Categoria jobului
Vanzari Vanzari
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.myjob.ro
Aplica la job Detalii job

Au fost gasite 213 locuri de munca in buzau , afisate in 22 pagini.

Ai cautat locuri de munca in buzau in 2015 vezi si firme in Buzau sau doctori in Buzau

Salariul mediu pe economie in Buzau este de 1345 lei in 2013, cresterea preconizata pentru 2014 este de 6.5%, desi a fost o zona afectata de criza economica, somajul este in scadere, acest lucru influentand si nivelul salarizarii in aceasta zona.