Cauta in 1 locuri de munca tinichigiu auto in bucuresti in 2014

Piata locurilor de munca in Bucuresti este unica in tara, datorita numarului mare de agenti economici pe diverse domenii, Bucuresti este cel mai mare centru economic al tarii, aici se regaseste cea mai mare parte dintre ramurile economice specifice Romaniei, exceptioe facand datorita statului de oras agricultura.

30Sep
25 Sep
Tinichigiu (Auto)
Bucuresti Romania

si distributie de geamuri auto din Romania si lider international in industria geamurilor auto. Responsabilitati: Montarea de parbrize, lunete, geamuri laterale si alte accesorii; Oferirea de suport clientilor in functie de necesitatile acestora; Notificarea superiorului ierarhic cu privire la necesarul de materiale. Cerinte Studii medii; Experienta in montarea de geamuri auto; Persoana. Mai mult

Companie: Lugera Makler SRL

Jobul Tinichigiu (Auto) este incadrat in categoria Cablaje / Automotive full-time

Locul de munca Tinichigiu (Auto) a fost preluat de pe www.myjob.ro
Ai cautat locuri de munca tinichigiu auto in bucuresti in 2014 vezi si firme in Bucuresti sau doctori in Bucuresti

Locurile de munca disponibile din Bucuresti sunt foarte diverse, atat pentru persoane cu studii superioare, aici fiind prezente multe companii multinationale in domenii diverse, fiind si o cerere mare pentru specialisti in diverse domenii, cat si pentru persoane cu studii medii sau elementare. Diversitatea locurilor de munca este prezenta si in timpul de lucru, astfel ca locurile de munca cu program part time nu lipsesc de pe piata muncii.