Cauta in 1 locuri de munca tinichigiu auto in bucuresti in 2014

Piata locurilor de munca in Bucuresti este unica in tara, datorita numarului mare de agenti economici pe diverse domenii, Bucuresti este cel mai mare centru economic al tarii, aici se regaseste cea mai mare parte dintre ramurile economice specifice Romaniei, exceptioe facand datorita statului de oras agricultura.

21 Oct
Tinichigiu/electrician auto (formator)
Bucuresti Romania

Postat la: 20-10-2014 Responsabilitati Descrierea postului: Recrutam formator – cu experienta in formare – care sa sustina cursurile teoretice si practice specifice meseriei/ocupatiei. Program flexibil / part-time, in general dupa orele 16:00. Echipa tanara si entuziasta, conditii de lucru ultramoderne, locatie centrala. Cerinte Solicitari minime de calificare: - Experienta de minim 1. Mai mult

Companie: S.C. FORMARE PROFESIONALA PLUS SRL

Jobul Tinichigiu/electrician auto (formator) este incadrat in categoria Educatie / Training part-time

Locul de munca Tinichigiu/electrician auto (formator) a fost preluat de pe www.myjob.ro
Ai cautat locuri de munca tinichigiu auto in bucuresti in 2014 vezi si firme in Bucuresti sau

Locurile de munca disponibile din Bucuresti sunt foarte diverse, atat pentru persoane cu studii superioare, aici fiind prezente multe companii multinationale in domenii diverse, fiind si o cerere mare pentru specialisti in diverse domenii, cat si pentru persoane cu studii medii sau elementare. Diversitatea locurilor de munca este prezenta si in timpul de lucru, astfel ca locurile de munca cu program part time nu lipsesc de pe piata muncii.