Joburi pentru pensionari in bucuresti

Cauta in 4 locuri de munca pentru pensionari in bucuresti in 2015

07Mar
05 Mar
Super Bingo Metropolis angajeaza agenti (inclusiv pensionari)
Bucuresti, Sectorul 6

SuperBingo Metropolis angajeaza personal pentru pozitia de agent vanzari pentru Bucuresti,fara limita de varsta (inclusiv pensionari) . Candidatul trebuie sa fie motivat, serios, sociabil, sa aiba capacitatea de a lucra in conditii de stres si disponibilitate la program prelungit. Experienta anterioara in vanzari constituie un avantaj.

Pachetul salarial contine salariu fix + comision din vanzari
Categoria jobului
Vanzari Vanzari
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.olx.ro
Aplica la job Detalii job
04 Mar
Colaborare part time lider mondial in sanatate
Bucuresti, Sectorul 1

Selectam persoane serioase, perseverente, dinamice, comunicative, activi sau pensionari, cu experienta in domeniul medical sau sportiv, pentru parteneriat cu lider mondial in sanatate, cu posibilitatea unei ascensiuni rapide catre nivelul de manager, nivel recunoscut european.

Oferta include: - activitate part time; - program flexibil; - venituri progresive in functie de implicare; - experienta minima; - formare si instruire la standarde inalte; - dezvoltare personala si profesionala. Cerinte: - varsta minima 18 ani; - sociabil; - abilitati de comunicare; - perseverenta, punctualitate, corectitudine, - deschidere la idei noi; - cu o motivatie de obiective ambitioase si de un venit peste medie; Apreciem seriozitatea. Trimiteti CV sau sunati la telefonul mentionat pentru programarea primei intalniri.
Categoria jobului
Contabilitate / Administratie Finante Administratie
Tipul jobului
part-time
Sursa jobului
www.olx.ro
Aplica la job Detalii job
01 Mar
Angajam secretara
Bucuresti

Angajam urgent personal pentru birou, cu 4 ore persoana peste 30 de ani, barbat sau femeie, obisnuiti cu munca cu oameni, cunoscatori calculator,Operator PC, persoane comunicative, active, optimiste. Poate fi si pensionari, am prefera care au lucrat in invatamant.Asteptam Cv urile dvs . .

Angajam urgent personal pentru birou, cu 4 ore persoana peste 30 de ani, barbat sau femeie, obisnuiti cu munca cu oameni, cunoscatori calculator,Operator PC, persoane comunicative, active, optimiste. Poate fi si pensionari, am prefera care au lucrat in invatamant.Asteptam Cv urile dvs .
Categoria jobului
Secretariat/Administrativ Administratie
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.jobscop.ro
Aplica la job Detalii job
28 Feb
Parteneri lider sanatate
Bucuresti

Daca esti o persoana in cautarea unei oportunitati, a unei activitati care sa-ti suplimenteze veniturile sau chiar iti doresti independenta financiara, acesta e jobul dorit. Iti oferim sansa sa devii partenerul unei companii internationale lider mondial in domeniul sanatatii si frumusetii.

Selectam persoane serioase, ambitioase, entuziaste, cu abilitati de comunicare, cu mintea deschisa si apte pentru munca in echipa, cu varsta peste 18 ani, cu studii medii/superioare, activi si pensionari. Experienta in pozitii de conducere sau in coordonarea unor echipe, reprezinta un avantaj. Asiguram gratuit formare si pregatire la standarde europene, posibilitatea unei dezvoltari personale si profesionale cu evolutie spre nivelul de manager, nivel recunoscut oriunde in lume, o cariera pe termen lung intr-o companie de nivel international. Colaborarea poate fi part time sau full time, programul este flexibil si oferta include recompense consistente in bani din prima luna de activitate pentru citeste mai mult
Companie
Aloe Forever Team SRL
Categoria jobului
Marketing Marketing
Sursa jobului
www.infomunca.ro
Aplica la job Detalii job
07Mar