Joburi pentru pensionari in bucuresti

Cauta in 4 locuri de munca pentru pensionari in bucuresti in 2015

28Apr
26 Apr
Super Bingo Metropolis angajeaza agenti (inclusiv pensionari) Locuri de munca » Agenti vanzare - consultantiBucuresti, Sectorul 3 24 apr Agent vanzari
Bucuresti, Sectorul 3 24 apr Agent vanzari Locuri de munca » Agenti vanzare - consultantiBucuresti, Sectorul 4

SuperBingo Metropolis angajeaza personal pentru pozitia de agent vanzari pentru Bucuresti,fara limita de varsta (inclusiv pensionari) . Candidatul trebuie sa fie motivat, serios, sociabil, sa aiba capacitatea de a lucra in conditii de stres si disponibilitate la program prelungit. Experienta anterioara in vanzari constituie un avantaj.

Pachetul salarial contine salariu fix + comision din vanzari
Categoria jobului
Vanzari Vanzari
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.olx.ro
Aplica la job Detalii job
21 Apr
Parteneri lider sanatate
Romania BUCURESTI

Titlu: Parteneri lider sanatateStatus: ActivatLocuri disponibile: 20Tara: RomaniaOrase: BUCURESTITip post: Full time, Part timeDomeniu: Marketing - MarketingNivel cariera: Incepator, Intermediar, Senior, ExecutivDescriere: Daca esti o persoana in cautarea unei oportunitati, a unei activitati care sa-ti suplimenteze veniturile sau chiar iti doresti independenta financiara, acesta e jobul dorit.

Iti oferim sansa sa devii partenerul unei companii internationale lider mondial in domeniul sanatatii si frumusetii. Selectam persoane serioase, ambitioase, entuziaste, cu abilitati de comunicare, cu mintea deschisa si apte pentru munca in echipa, cu varsta peste 18 ani, cu studii medii/superioare, activi si pensionari. Experienta in pozitii de conducere sau in coordonarea unor echipe, reprezinta un avantaj. Asiguram gratuit formare si pregatire la standarde europene, posibilitatea unei dezvoltari personale si profesionale cu evolutie spre nivelul de manager, nivel recunoscut oriunde in lume, citeste mai mult
Companie
Aloe Forever Team SRL
Categoria jobului
Marketing - Marketing Marketing
Tipul jobului
full-time , part-time
Salariu
800800 euro
Sursa jobului
www.infomunca.ro
Aplica la job Detalii job
18 Apr
angajam tamplar cu experienta,zona militari
Bucuresti, Sectorul 6

angajam tamplar cu experienta pentru lucrari in lemn masiv zona militari. pot fi si pensionari in putere,specializati in lucrari pe masini industriale(circular,freser,abricht,grosime,etc) cat si in montaj scari interioare,usi,ferestre,dusumele,lambriuri,etc. selectia si salariul dupa interviu rog contact telefonic .

angajam tamplar cu experienta pentru lucrari in lemn masiv zona militari. pot fi si pensionari in putere,specializati in lucrari pe masini industriale(circular,freser,abricht,grosime,etc) cat si in montaj scari interioare,usi,ferestre,dusumele,lambriuri,etc. selectia si salariul dupa interviu rog contact telefonic
Categoria jobului
Constructii Constructii
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.olx.ro
Aplica la job Detalii job
09 Apr
angajam tamplar,ajutor tamplar,circularist,bucuresti zona militar
Bucuresti, Sectorul 5

angajam tamplar,ajutor tamplar,circularist pentru lucrari in lemn masiv,diverse lucrari pe utilaje industriale,scari,tamplarie lucrari diverse,mobilier. candidatii pot fi si pensionari apti de munci care necesita efort fizic nivelul de salarizare se va fixa dupa sustinerea interviului. programare interviurilor se va face telefonic . .

angajam tamplar,ajutor tamplar,circularist pentru lucrari in lemn masiv,diverse lucrari pe utilaje industriale,scari,tamplarie lucrari diverse,mobilier. candidatii pot fi si pensionari apti de munci care necesita efort fizic nivelul de salarizare se va fixa dupa sustinerea interviului. programare interviurilor se va face telefonic .
Categoria jobului
Constructii Constructii
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.olx.ro
Aplica la job Detalii job
28Apr