Cauta in 2 locuri de munca pliante Part-time in bucuresti in 2014

Piata locurilor de munca in Bucuresti este unica in tara, datorita numarului mare de agenti economici pe diverse domenii, Bucuresti este cel mai mare centru economic al tarii, aici se regaseste cea mai mare parte dintre ramurile economice specifice Romaniei, exceptioe facand datorita statului de oras agricultura.

Filtre suplimentare
12 Oct
Distributie pliante
Bucuresti Romania

Distributie de pliante in sistem door to door(la cleanta usilor sau la cutiile postale) in Bucuresti. Plata se face la sfarsitul campaniei. Program: 6-7 H/ ZI, cuprinde toate zonele din Bucuresti. Cerinte Seriozitate Punctualitate Rezistenta la efort/ stres. Beneficii Oferite 36 lei/ zi ( aproximativ 1000 pliante). Descrierea firmei In cei 6 ani de activitate, ne-am experimentat. Mai mult

Companie: Activ Promotion Agency

Jobul Distributie pliante este incadrat in categoria Entertainment/Hostess/Sampling part-time

Locul de munca Distributie pliante a fost preluat de pe www.myjob.ro
17 Oct
Promoteri Distributie Pliante
Bucuresti

LiceuDetalii Companie:nedeclarat . Mai mult

Companie: nedeclarat

Jobul Promoteri Distributie Pliante este incadrat in categoria Sampling/Merchandising part-time

Locul de munca Promoteri Distributie Pliante a fost preluat de pe jobs.bizoo.ro
Ai cautat locuri de munca pliante in bucuresti in 2014 vezi si firme in Bucuresti sau

Locurile de munca disponibile din Bucuresti sunt foarte diverse, atat pentru persoane cu studii superioare, aici fiind prezente multe companii multinationale in domenii diverse, fiind si o cerere mare pentru specialisti in diverse domenii, cat si pentru persoane cu studii medii sau elementare. Diversitatea locurilor de munca este prezenta si in timpul de lucru, astfel ca locurile de munca cu program part time nu lipsesc de pe piata muncii.