Joburi pliante in bucuresti

Cauta in 2 locuri de munca pliante Part-time in bucuresti in 2015

Filtre suplimentare
28Feb
15 Feb
Distribuitori pliante
Bucuresti

LiceuDetalii Companie:In cei 6 ani de activitate, ne-am experimentat pe activitati de promovare, sampling interior si exterior, merchandising, organizare, coordonare si control campanii tip mistery shopper plus colectarea de date personale relationate acestor activitati, audit, update vizualuri si inventariere mobilier..

LiceuDetalii Companie:In cei 6 ani de activitate, ne-am experimentat pe activitati de promovare, sampling interior si exterior, merchandising, organizare, coordonare si control campanii tip mistery shopper plus colectarea de date personale relationate acestor activitati, audit, update vizualuri si inventariere mobilier.
Companie
Activ Promotion Agency
Categoria jobului
Sampling/Merchandising Merchandising
Tipul jobului
part-time
Sursa jobului
jobs.bizoo.ro
Aplica la job Detalii job
24 Feb
Paznic de noapte
Bucuresti

Liceu, Scoala postliceealaDetalii Companie:Compania Italbox activeaza in sectoarele de usi pliante si sanitar ca producator. Materia prima si tehnologia necesare fabricarii atat a usilor pliante cat si a cabinelor de dus sunt 100% italiene.

Usile pliante din PVC rigid nontoxic, sunt realizate intr-o gama variata de culori si dimensiuni fiind versatile si rezistente in timp datorita calitatii produselor utilizate si executiei tehnice riguroase. Cabinele de dus acopera toata gama functionala a acestui tip de produs fiind adaptate unor cerinte cat mai variate: de la cabine pentru cadita la paravane pentru cada, pe dimensiuni standard sau atipice, cu profile din aluminiu sau PVC. Un alt domeniu important de activitate il reprezinta distributia de accesorii pentru rulouri exterioare de ferestre, de la lamele din aluminiu la toate componentele necesare oricarui tip de rulou.
Companie
Italbox Import Export Srl.
Categoria jobului
Protectie/Paza Paza si protectie
Tipul jobului
part-time
Sursa jobului
jobs.bizoo.ro
Aplica la job Detalii job
28Feb