Joburi pliante in bucuresti

Cauta in 1 locuri de munca pliante Part-time in bucuresti in 2014

Piata locurilor de munca in Bucuresti este unica in tara, datorita numarului mare de agenti economici pe diverse domenii, Bucuresti este cel mai mare centru economic al tarii, aici se regaseste cea mai mare parte dintre ramurile economice specifice Romaniei, exceptioe facand datorita statului de oras agricultura.

Filtre suplimentare
22 Jul
Promoteri distributie pliante
Bucuresti Ilfov

Se cauta persoane pentru postul de promoter, distributie pliante in locatii fixe.Se solicita:persoane dinamicebuna rezistenta fizicaaspect fizic placutseriozitate Se ofera:salariu motivantcontract individual de muncaprogram full sau part time . Mai mult

Companie: Shania

Jobul Promoteri distributie pliante este incadrat in categoria Marketing, hostess-promoteri part-time

Locul de munca Promoteri distributie pliante a fost preluat de pe www.jobhaze.ro
Ai cautat locuri de munca pliante in bucuresti in 2014 vezi si firme in Bucuresti sau doctori in Bucuresti

Locurile de munca disponibile din Bucuresti sunt foarte diverse, atat pentru persoane cu studii superioare, aici fiind prezente multe companii multinationale in domenii diverse, fiind si o cerere mare pentru specialisti in diverse domenii, cat si pentru persoane cu studii medii sau elementare. Diversitatea locurilor de munca este prezenta si in timpul de lucru, astfel ca locurile de munca cu program part time nu lipsesc de pe piata muncii.