Joburi lucrator comercial in bucuresti

Cauta in 80 locuri de munca lucrator comercial in bucuresti in 2015

10 Apr
Lucrator comercial
Romania BUCURESTI

Titlu: Lucrator comercial Status: ActivatLocuri disponibile: 3Tara: RomaniaOrase: BUCURESTITip post: Full timeDomeniu: Vanzari - Retail / ComertNivel cariera: Incepator, Intermediar, Senior, ExecutivDescriere: Boulangerie de lux, Grenier a Pain, prima franciza a lantului Grenier a Pain in Romania, localizata in zona de nord a Bucurestiului promoveaza produse de o calitate superioara, oferind spre

vanzare o gama variata de delicatese, pregatite dupa retete speciale. Suntem intr-o continua extindere si ne dorim sa angajam fete/baieti prezentabile/li pentru posturile vacante de lucrator comercial.Cerinte: -Studii medii/facultate; -Experienta in domeniul vanzarilor patiserie-panificatie- cofetarie minim 1 an; -persoane serioase,prezentabile,comunicare excelenta cu clientii; -sa stie sa lucreze cu Pios-ul; -limba engleza/franceza conversational.Tip promovare: StandardSalariu: 600 RON (Negociabil)Cazare gratuita: NuMasa gratuita: NuTransport platit: NuData expirarii: citeste mai mult
Companie
SC.EKA DEVELOPMENT SRL
Categoria jobului
Vanzari - Retail / Comert Vanzari
Tipul jobului
full-time
Salariu
150600 ron
Sursa jobului
www.infomunca.ro
Aplica la job Detalii job
11 Apr
Casier / Lucrator Comercial
Bucuresti,

Descrierea companiei Recrutare Descrierea postului Descriere companie: ESSA Sales & Distribution este companie membra a grupului de firme BIP (www.bipgrup.ro) , reprezinta componenta specializata pe servicii suport vanzari.

Grupul BIP este prezent in piata din Romania de peste 6 ani si s-a specializat pe oferirea de solutii trade si suport vanzari pentru companii active in segmentul FMCG si nu numai. La nivel national, ESSA opereaza doar prin structuri permanente si dispune de personal prezent in toate orasele de peste 35.000 locuitori. Descriere job: Compania ESSA Sales&Distribution angajeaza: - LUCRATOR COMERCIAL - CASIERI telefon: 031 780 02 15 email: contact@essagroup.ro Descrierea jobului: - urmareste datele de valabilitate ale produselor si face rotatia la raft a produselor; - indeparteaza de la raft produsele deteriorate sau care nu respecta standardele; - participa la actiunile comerciale din magazin; Beneficii: salariu competitiv; posibilitati reale de dezvoltare a carierei; citeste mai mult
Companie
ESSA
Categoria jobului
Vanzari / Comert Vanzari
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.ofertelocuridemunca.ro
Aplica la job Detalii job
22 Apr
CASIER/LUCRATOR COMERCIAL/ VANZATOR LEGUME-FRUCTE VANZATOR MEZELURI/RECEPTIONER MARFA - BUCURESTI, CONSTANTA
Bucuresti, Buftea, Otopeni, Constanta

Candidatul ideal: CERINTE: - experienta in comert - avantaj; - amabilitate, dinamism; - spirit comercial; - rezistenta la efort fizic; - disponibilitate pentru lucrul in 2 schimburi.

Descrierea jobului: RESPONSABILITATI: - scaneaza produsele cumparate de clienti si incaseaza contravaloarea lor, in bani sau bonuri valorice; - completeaza in permanenta rafturile cu marfa; - urmareste datele de valabilitate ale produselor si face rotatia la raft a produselor; - indeparteaza de la raft produsele deteriorate sau care nu respecta standardele; - participa la actiunile comerciale din magazin; - raspunde solicitarilor clientilor cu privire la informatii despre produse, preturi, mod de cantarire; - asigura curatenia magazinului (inclusiv echipamente si utilaje) si a anexelor. BENEFICII: - tichete de masa+bonusuri de performanta; - decontare transport; - contract de munca - perioada nedeterminata; - oportunitate de dezvoltare profesionala.
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.smartdreamers.com
Aplica la job Detalii job
28Apr
22 Apr
Lucrator Comercial
Cluj Napoca, Timisoara, Brasov, Targu Mures, Bucuresti, Satu Mare, Constanta

RESPONSABILITATI : Aranjeaza produsele in raft si raspunde de alimentarea permanenta a raionului; Lipeste etichete si coduri de bare pentru produsele receptionate; Cunoaste magazinul si produsele din zona sa de responsabilitate CERINTE: Persoane dinamice, cu initiativa,comunicative; Experienta minima in domeniul comercial. .

RESPONSABILITATI : Aranjeaza produsele in raft si raspunde de alimentarea permanenta a raionului; Lipeste etichete si coduri de bare pentru produsele receptionate; Cunoaste magazinul si produsele din zona sa de responsabilitate CERINTE: Persoane dinamice, cu initiativa,comunicative; Experienta minima in domeniul comercial.
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.smartdreamers.com
Aplica la job Detalii job
22 Apr
LUCRATOR COMERCIAL -SEZONIER - BUCURESTI, CONSTANTA
Bucuresti, Constanta

Candidatul ideal: CERINTE: - amabilitate, dinamism; - spirit comercial; - rezistenta la efort fizic; - disponibilitate pentru lucrul in 2 schimburi. Descrierea jobului: RESPONSABILITATI: - completeaza in permanenta rafturile cu marfa; - urmareste datele de valabilitate ale produselor si face rotatia la raft a produselor; - indeparteaza de la raft produsele deteriorate sau care nu respecta

standardele; - participa la actiunile comerciale din magazin; - raspunde solicitarilor clientilor cu privire la informatii despre produse, preturi, mod de cantarire; - asigura curatenia magazinului (inclusiv echipamente si utilaje) si a anexelor.
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.smartdreamers.com
Aplica la job Detalii job
23 Apr
Vanzatoare / lucrator comercial
BUCURESTI ROMANIA

Postat la: 22-04-2015 Responsabilitati Compania GoodMills Romania angajeaza VANZATOARE pentru magazinele proprii de paine Belforno Fresh situate in Bucuresti, sectoarele 1,3 si 6 .

Responsabilitati: - Comercializeaza produsele catre clienti, oferindu-le consiliere despre produse; - Lucreaza cu casa de marcat, operand documente de gestiune: raport de casa, raport de gestiune; - Asigura in permanenta necesarul de marfa la raft;- Receptioneaza marfa conform comenzii si raporteaza neregulile constatate;- Verifica si efectueaza stocurile de marfa; - Efectueaza inventare; - Efectueaza si mentine curatenia in magazin. Cerinte Studii medii: 10 clase/ Scoala Profesionala/ Liceu; - Atestat Vanzator Lucrator in Comert - reprezinta avantaj; - Experienta in comertul cu amanuntul minimum 2 ani; - Cunostinte de lucru cu casa de marcat; - Bune cunostinte de gestiune; - Persoana comunicativa, serioasa, deschisa catre client, rezistenta la stres. Se acorda salariu motivant, bonuri de masa, bonus citeste mai mult
Companie
S.C. GoodMills Romania S.A.
Categoria jobului
Vanzari Vanzari
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.myjob.ro
Aplica la job Detalii job
28 Apr
Lucrator comercial
Bucuresti, Sectorul 4

Magazin alimentar EXPRES angajeaza lucrator comercial - activitati de vanzare, casierie, receptie-gestiune marfa, etc. Ne dorim ca persoanele potrivite sa aiba experienta minima in munca, sa fie serioase si motivate de specificul postului. .

Magazin alimentar EXPRES angajeaza lucrator comercial - activitati de vanzare, casierie, receptie-gestiune marfa, etc. Ne dorim ca persoanele potrivite sa aiba experienta minima in munca, sa fie serioase si motivate de specificul postului.
Categoria jobului
Vanzari Vanzari
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.olx.ro
Aplica la job Detalii job
28 Apr
angajam lucrator comercial
Bucuresti, Sectorul 3

Angajam lucrator comercial in vederea unui magazin alimentar cu dorinta de munca, serios, cu un aspect placut, experienta in domeniu de minim 1 an Zona Piata Trapezului (statia metrou 1 decembrie 1918) Cv Multumesc

Categoria jobului
Vanzari Vanzari
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.olx.ro
Aplica la job Detalii job
28 Apr
Angajez Lucrator Comercial Magazin Second Hand
Bucuresti, Sectorul 1

Angajez lucrator comercial, femeie, varsta maxima 35 de ani, in cadrul unui lant cunoscut de magazine Second Hand din Bucuresti. Candidata ideala este motivata, implicata si stie sa lucreze in echipa. Salariul este competitiv, recompensam implicarea angajatilor nostri. .

Angajez lucrator comercial, femeie, varsta maxima 35 de ani, in cadrul unui lant cunoscut de magazine Second Hand din Bucuresti. Candidata ideala este motivata, implicata si stie sa lucreze in echipa. Salariul este competitiv, recompensam implicarea angajatilor nostri.
Categoria jobului
Vanzari Vanzari
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.olx.ro
Aplica la job Detalii job
23 Apr
Lucrator Comercial in Supermarket
Bucuresti, Sectorul 1

Compania Lugera - The People Republic cauta in prezent candidati pentru rolul de Lucrator Comercial pentru unul dintre clientii nostri, un cunoscut lant de magazine, cu locatie in Bucuresti. .

Compania Lugera - The People Republic cauta in prezent candidati pentru rolul de Lucrator Comercial pentru unul dintre clientii nostri, un cunoscut lant de magazine, cu locatie in Bucuresti.
Categoria jobului
Vanzari Vanzari
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.olx.ro
Aplica la job Detalii job

Au fost gasite 80 locuri de munca ( lucrator comercial ) in bucuresti , afisate in 8 pagini.