Cauta in 2 locuri de munca femeie de serviciu in bucuresti in 2014

Piata locurilor de munca in Bucuresti este unica in tara, datorita numarului mare de agenti economici pe diverse domenii, Bucuresti este cel mai mare centru economic al tarii, aici se regaseste cea mai mare parte dintre ramurile economice specifice Romaniei, exceptioe facand datorita statului de oras agricultura.

30Sep
11 Sep
femeie de serviciu
Bucuresti

baza a profesiei Personal de serviciu in birouri, hoteluri si alte institutii Profesia dorita femeie de serviciu Locatia BUCURESTI Tipul de contract contract de munca pe perioada nedeterminata Program de lucru cu norma intreaga Educatie Scoala generala Descrierea ofertei Data de inceput Numar de posturi vacante 4 Pozitie/Functie Salariu brut [RON] 0 Beneficii aditionale . Mai mult

Locul de munca femeie de serviciu a fost preluat de pe www.anofm.ro
30 Sep
Femeie de serviciu
Bucuresti

Liceu, Scoala postliceealaDetalii Companie:nedeclarat . Mai mult

Companie: nedeclarat

Jobul Femeie de serviciu este incadrat in categoria Menaj/Babysitter part-time

Locul de munca Femeie de serviciu a fost preluat de pe jobs.bizoo.ro
Ai cautat locuri de munca femeie de serviciu in bucuresti in 2014 vezi si firme in Bucuresti sau doctori in Bucuresti

Locurile de munca disponibile din Bucuresti sunt foarte diverse, atat pentru persoane cu studii superioare, aici fiind prezente multe companii multinationale in domenii diverse, fiind si o cerere mare pentru specialisti in diverse domenii, cat si pentru persoane cu studii medii sau elementare. Diversitatea locurilor de munca este prezenta si in timpul de lucru, astfel ca locurile de munca cu program part time nu lipsesc de pe piata muncii.