Joburi depozite in bucuresti

Cauta in 19 locuri de munca depozite in bucuresti in 2014

09 Nov

Depozite UK - Plecari rapide

-STRAINATATE-, -TOATE ORASELE-, BUCURESTI

Pozitia: Muncitori necalificat depozite UK Responsabilitati: impachetarea, etichetarea produselor Salarizarea: 6,50 lire/ora, Program de lucru 7-12 ore/zi Cazarea se asigura contra cost: 220 lire/luna La ajungerea in UK se achita 345 lire ce reprizinta depozit si prima luna la cazare. Cazarea 4-6 persoane in camera. Sunt acceptate doar persoane cu nivel mediu de limba engleza Comisioane: - Cost.

Companie: NetJobs

Jobul Depozite UK - Plecari rapide este incadrat in categoria Achizitii/Aprovizionare, Administrativ, Agricultura/Silvicultura, Alimentatie, ALTELE, Arhitectura/Design, Industria textila full-time , part-time

Locul de munca Depozite UK - Plecari rapide a fost preluat de pe www.netjobs.ro
Aplica la job
22 Nov

Familii din UK selecteaza BONE. Salarii de pana la 1200 Lire/luna

BUCURESTI, -STRAINATATE-, -TOATE ORASELE-, Galati, Braila

PROGRAME DE MUNCA 1. Manipulanti marfa ANGLIA (IN DEPOZITE MODERNE) 2. Personal hotelier ANGLIA, GRECIA, CIPRU, ITALIA 3. Ingrijire copii/Bone ANGLIA 4. Ingrijire varstnici ANGLIA, ITALIA 5. Vanzatori MALL in ANGLIA 6. Soferi C, E in OLANDA, GERMANIA, BELGIA 7. Personal FAST-FOOD in GERMANIA 8. Bucatari/ajutori bucatari ANGLIA 9. Infirmieri/Asistenti medicali ANGLIA .

Companie: NetJobs

Jobul Familii din UK selecteaza BONE. Salarii de pana la 1200 Lire/luna este incadrat in categoria BabySitter/Menaj/Curatenie full-time

Locul de munca Familii din UK selecteaza BONE. Salarii de pana la 1200 Lire/luna a fost preluat de pe www.netjobs.ro
Aplica la job
19 Nov

Internship@BRD - Operatiuni Bancare -(SMCC Bucuresti)

BUCURESTI

platilor (debit/credit), depozite, schimb valutar, plati externe; - Emiterea si gestiunea cardurilor bancare; - Operatiuni carduri bancare; - Managementul conventiilor de plata si a conditiilor specifice Alte informatii Noi in schimb iti vom oferi Oportunitatea de a-ti pune in practica abilitatile, de a te familiariza rapid cu o activitate in mediul bancar (gama diversificata de produse si.

Companie: BRD - Groupe Societe Generale

Jobul Internship@BRD - Operatiuni Bancare -(SMCC Bucuresti) este incadrat in categoria Asigurari - Intermedieri financiare Banci Internship part-time

Locul de munca Internship@BRD - Operatiuni Bancare -(SMCC Bucuresti) a fost preluat de pe www.hipo.ro
Aplica la job
23Nov
21 Nov

Manager Relatii Clienti_Corporate

BUCURESTI ROMANIA

de trezorerie si investire (depozite, FX, etc), inclusiv ajustarea produselor/solutiilor standard pentru clientii care au astfel de solicitari, in colaborare cu departamentele de specialitate din Centrala. Cerinte Cerintele postului: • Studii superioare in domeniu; • Experienta in activitatea de vanzari corporate de minim 3 ani; • Cunostinte de analiza financiara, contabilitate; •.

Companie: VOLKSBANK ROMANIA

Jobul Manager Relatii Clienti_Corporate este incadrat in categoria Banci / Finante full-time

Locul de munca Manager Relatii Clienti_Corporate a fost preluat de pe www.myjob.ro
Aplica la job
20 Nov

Reprezentant Vanzari produse tehnice B2B

BUCURESTI ROMANIA

de produse tehnice (vinde la depozite si firme care folosesc motostivuitoare). Descrierea firmei COMPANY DESCRIPTION: HUMANGEST GROUP va pune la dispozitie o gama variata de servicii: recrutare si selectie de personal atat pe perioada nedeterminata cat si determinata, in toate domeniile de activitate si pentru orice fel de calificari si nivel de experienta, administrarea contractelor de.

Companie: HUMANGEST GROUP

Jobul Reprezentant Vanzari produse tehnice B2B este incadrat in categoria Vanzari full-time

Locul de munca Reprezentant Vanzari produse tehnice B2B a fost preluat de pe www.myjob.ro
Aplica la job
13 Nov

Angajare/colaborare fata/doamna pentru promovari internet de la domiciliu

BUCURESTI

case, vile,apartamente,hale,depozite,etc. (contract, factura, chitanta). specificul activitatii si varietatea serviciilor fac dificila aplicarea unei formule universal-valabile, pentru stabilirea ofertelor de pret, mai ales pentru serviciile permanente, serviciile de curatenie periodica sau ocazionala. Pentru a va face o idANDeacute;e despre costurile serviciilor noastre , va aducem la.

Companie: NetJobs

Jobul Angajare/colaborare fata/doamna pentru promovari internet de la domiciliu este incadrat in categoria Serviciu clienti part-time

Locul de munca Angajare/colaborare fata/doamna pentru promovari internet de la domiciliu a fost preluat de pe www.netjobs.ro
Aplica la job
13 Nov

Auditor financiar intern

BUCURESTI ROMANIA

situat in Corunca-Mures si opt depozite regionale in orasele Baia Mare, Cluj Napoca, Timisoara, Bucuresti, Craiova, Braila, Constanta, Iasi. Obiectul principal de activitate il constituie distributia si achizitia de produse farmaceutice si parafarmaceutice de la furnizori nationali si internationali. Companie SC PharmaFarm SA Posturi disponibile 3 Domeniu Audit Consultanta Contabilitate Nivel.

Companie: SC PharmaFarm SA

Jobul Auditor financiar intern este incadrat in categoria Audit full-time

Locul de munca Auditor financiar intern a fost preluat de pe www.myjob.ro
Aplica la job
14 Nov

Vopsitor industrial sistem airless

Bucuresti

industriale, constructie structuri metalice, constructie hale depozitare, constructie depozite frigorifice, constructie showroom, montaj panouri termoizolante, montaj panouri sandwich, structura rezistenta metalica, constructi industriale tip hala, constructii cladiri administrative, constructie cladire birouri, constructii metalice, confectii metalice http://www.metalworks.ro/ .

Companie: Metal Works Srl

Jobul Vopsitor industrial sistem airless este incadrat in categoria Constructii/Imobiliare project-based

Locul de munca Vopsitor industrial sistem airless a fost preluat de pe jobs.bizoo.ro
Aplica la job
14 Nov

[Part-time] Research and Content Development Internship at Softlead

Bucuresti

Interviu Online: 1. Imagineaza-ti ca esti managerul unuia dintre cele mai mari magazine online din Romania, care are depozite proprii. Spune-ne care sunt cele mai importante aplicatii software de care are nevoie compania ta pentru a fi una de succes (minim 7 exemple + explicatia alegerii). Trimite raspunsul la adresa hr@softlead.roAplica gratis la acest job in marketing .

Jobul [Part-time] Research and Content Development Internship at Softlead este incadrat in categoria research part-time

Locul de munca [Part-time] Research and Content Development Internship at Softlead a fost preluat de pe www.jobinmarketing.ro
Aplica la job
06 Nov

Manipulant, Bucuresti

Bucuresti

Cerinte: experienta in depozite de profil logistica, supermarket, magazine, fabrici si uzine Pentru aplicatie, trimiteti cv-ul pe adresa de e-mail sau puteti depune cv-ul la sediul nostru din Bucuresti str. Bucur nr. 2 parter sector 4. (vizavi de sediul BGS ? divizia medicala) Multumim, TRENKWALDER Cerinte:Cautam picker / manipulant marfa pentru depozit produse lactate .

Companie: TRENKWALDER

Jobul Manipulant, Bucuresti este incadrat in categoria <> full-time

Locul de munca Manipulant, Bucuresti a fost preluat de pe www.infomunca.ro
Aplica la job

Au fost gasite 19 locuri de munca ( depozite ) in bucuresti , afisate in 2 pagini.