Cauta in 1 locuri de munca camine de batrani in bucuresti in 2014

Piata locurilor de munca in Bucuresti este unica in tara, datorita numarului mare de agenti economici pe diverse domenii, Bucuresti este cel mai mare centru economic al tarii, aici se regaseste cea mai mare parte dintre ramurile economice specifice Romaniei, exceptioe facand datorita statului de oras agricultura.

03 Sep
Reprezentant vanzari
Bucuresti

oferindu-va un pachet promotiional de preturi. Scopul existentei firmei noastre este satisfacerea tuturor clientilor nostri: spitale, camine de batrani, scoli, licee, unitati militare, firme de curatenie, etc. consumatori industriali care folosesc produse profesionale si in mod regulat, motiv pentru care firma noastra a fost certificata SR EN ISO 9001: 2001. . Mai mult

Companie: S.c. Ultra Fresh S.r.l.

Jobul Reprezentant vanzari este incadrat in categoria Vanzari full-time

Locul de munca Reprezentant vanzari a fost preluat de pe jobs.bizoo.ro
Ai cautat locuri de munca camine de batrani in bucuresti in 2014 vezi si firme in Bucuresti sau doctori in Bucuresti

Locurile de munca disponibile din Bucuresti sunt foarte diverse, atat pentru persoane cu studii superioare, aici fiind prezente multe companii multinationale in domenii diverse, fiind si o cerere mare pentru specialisti in diverse domenii, cat si pentru persoane cu studii medii sau elementare. Diversitatea locurilor de munca este prezenta si in timpul de lucru, astfel ca locurile de munca cu program part time nu lipsesc de pe piata muncii.