Joburi auto in bucuresti

Cauta in 170 locuri de munca auto in bucuresti in 2014

14 Nov

Consultant, Securitatea Tehnologiei la Brainspotting Ón Bucuresti

Bucuresti

cunoastare si intelegere a protocoalelor de comunicatie? Experienta in administrarea sistemelor de operare Windows/Linux? Cunostinte baze de date SQL/Oracle? Experienta in aplicarea standardului ISO27001? Abilitati de sustinere prezentari? Engleza nivel avansat? Diploma universitara? Certificari in domeniul securitatii informatiei CISA, CISSP, CISM, etc? Permis de conducere auto .

Companie: Brainspotting

Locul de munca Consultant, Securitatea Tehnologiei la Brainspotting Ón Bucuresti a fost preluat de pe www.joobs.ro
Aplica la job
20 Nov

Inginer textile

BUCURESTI ROMANIA

companie din domeniul automotive, producator de huse auto, care a deschis o noua unitate de productie, ingineri textilisti / pielarie cu experienta in productie confectii de minim 2 ani pentru a indeplini unul din urmatoarele roluri: Descrierea firmei COMPANY DESCRIPTION: HUMANGEST GROUP va pune la dispozitie o gama variata de servicii: recrutare si selectie de personal atat pe.

Companie: HUMANGEST GROUP

Jobul Inginer textile este incadrat in categoria Industrie usoara / Confectii full-time

Locul de munca Inginer textile a fost preluat de pe www.myjob.ro
Aplica la job
18 Nov

Programator PHP mid level

BUCURESTI

- proactiv, preocupat de auto-dezvoltare si invatare ... avantajat daca este ... - capabil sa inteleaga alte framework-uri (Zend, Symfony, CakePHP, Yii sau altele), CMS-uri (wordpress, drupal sau joomla) sau solutii E-Commerce (Magento, OpenCart, OsCart, sau altele) si sa poata lucra cu ele pentru a efectua modificari sau imbunatatiri pe proiecte dezvoltate pe ele - capabil sa faca front.

Companie: NetJobs

Jobul Programator PHP mid level este incadrat in categoria IT Software full-time

Locul de munca Programator PHP mid level a fost preluat de pe www.netjobs.ro
Aplica la job
14 Nov

Area Sales Manager

BUCURESTI ROMANIA

PC; permis de conducere auto categoria B; disponibilitate pentru deplasari; Beneficii Oferite training specializat pentru produsele din portofoliul companiei salariu motivant venituri in functie de performante masina de servicu laptop telefon Companie Confidential Posturi disponibile 1 Domeniu Medical / Farmacie Vanzari Nivel experienta 2 - 3 ani Tip contract Full-time Nivel studii.

Companie: Confidential

Jobul Area Sales Manager este incadrat in categoria Medical / Farmacie full-time

Locul de munca Area Sales Manager a fost preluat de pe www.myjob.ro
Aplica la job
21Nov
21 Nov

Agent vanzari Bucuresti

Bucuresti

cumpararilor si vanzarilor auto; -foarte bune capacitati de organizare si planificare; -permis conducere categoria B; -abilitati de comunicare si negociere.Compensatii:-Detalii Companie:Strong people doing great things! Krevin va sprijina in identificarea locului de munca potrivit prin oferirea de consultanta pe tot parcursul procesului de recrutare si selectie. Va propunem.

Companie: KREVIN S.R.L.

Jobul Agent vanzari Bucuresti este incadrat in categoria Vanzari full-time

Locul de munca Agent vanzari Bucuresti a fost preluat de pe www.infomunca.ro
Aplica la job
17 Nov

Colaborare medici specialisti

BUCURESTI ROMANIA

obtinere, preschimbare permis auto si a fisei medicale permis portarma in principal. Pentru inceput este nevoie 2 ore o data sau de 2 ori pe saptamana, in principiu dupa-amiaza marti si joi (in jur de orele 17:00 - 17:30). De asemenea, in cazul in care aveti proprii clienti, va putem pune la dispozitie un cabinet, pentru efectuarea de consultatii in zilele si la intervalele de timp dorite de.

Companie: STANDARD MED PLUS

Jobul Colaborare medici specialisti este incadrat in categoria Medical / Farmacie part-time

Locul de munca Colaborare medici specialisti a fost preluat de pe www.myjob.ro
Aplica la job
17 Nov

BUSINESS DEVELOPER - fleet management solutions & services

BUCURESTI ROMANIA

cu consumatori gen parcuri auto, flore industriale, firme de transport, firme mari de constructii sau santiere (care detin si parcuri auto); - Promovarea serviciilor, produselor si imaginii companiei; - Intretinerea, dezvoltarea si pastrarea relatiei cu clientii - Negocierea conditiilor comerciale; - Analiza relatiei furnizor-client, monitorizarea gradului de satisfactie al clientilor si.

Companie: ABC Human Capital

Jobul BUSINESS DEVELOPER - fleet management solutions & services este incadrat in categoria Vanzari full-time

Locul de munca BUSINESS DEVELOPER - fleet management solutions & services a fost preluat de pe www.myjob.ro
Aplica la job
18 Nov

Ingineri textile - productie

Bucuresti - 27.10.2014

Descrierea postului: Candidatul ideal: Cautam pentru unul din clientii nostri, importanta companie din domeniul automotive, producator de huse auto, care a deschis o noua unitate de productie, ingineri textilisti / pielarie cu experienta in productie confectii de minim 2 ani pentru a indeplini unul din urmatoarele roluri: - INGINER CALITATE - RESPONSABIL PRODUCTIE Cerinte: .

Companie: Humangest Group

Jobul Ingineri textile - productie este incadrat in categoria Textile

Locul de munca Ingineri textile - productie a fost preluat de pe cariereonline.ro
Aplica la job
18 Nov

Muncitor calificat

Bucuresti

destinate intretinerii AUTOMOBILELOR. Produsele sunt adresate atat pentru intretinerea automobilului personal dar sunt ideale pentru Service-uri Auto. Producator de antigel, emulsie, solutie dezghet - dezghetat strazi, detergent mobila si parchet, detartrant anticalcar-antirugina, detergent vase, detergent universal, detergent dezinfectant, degresant, detergent pentru carpete, sapun.

Companie: Arca Mondo Chim

Jobul Muncitor calificat este incadrat in categoria Productie full-time

Locul de munca Muncitor calificat a fost preluat de pe jobs.bizoo.ro
Aplica la job
13 Nov

Angajare/colaborare fata/doamna pentru promovari internet de la domiciliu

BUCURESTI

6 lei / mp. -spalari tapiterii auto ANDndash; 150 lei / autoturism 5 locuri. -curatenie industriala (hale,depozite,etc) ANDndash; 9 lei / mp. -curatenie dupa petreceri ANDndash; 7,50 lei / mp. -curatat/spalat geamuri ANDndash; 7,50 lei / mp (suprafete accesibile). -curatat/spalat covoare/mochete ANDndash; 15 lei / mp. -curatat/spalat tapiterie/canapea/fotoliu ANDndash; 150 lei / 1 bucata..

Companie: NetJobs

Jobul Angajare/colaborare fata/doamna pentru promovari internet de la domiciliu este incadrat in categoria Serviciu clienti part-time

Locul de munca Angajare/colaborare fata/doamna pentru promovari internet de la domiciliu a fost preluat de pe www.netjobs.ro
Aplica la job

Au fost gasite 170 locuri de munca ( auto ) in bucuresti , afisate in 17 pagini.