Joburi auto in bucuresti

Cauta in 178 locuri de munca auto in bucuresti in 2015

24 Feb
Specialist Vanzari Utilaje de Constructii
Bucuresti - 03.02.2015

Nivel cariera: Middle (peste 3 ani experienta) Denumire firma: Lugera-The People republic Localitatea: Bucuresti Domeniile ofertei: Vanzari Data introducerii: 03.02.

2015 Pentru clientul nostru, o companie ce activeaza in domeniul utilajelor de constructii de aproximativ 10 ani, cautam Specialisti Vanzari Utilaje de Constructii Descrierea postului: Monitorizarea pietei si identificarea tendintelor de dezvoltare; Atragerea de noi clienti, identificarea nevoilor acestora si mentinerea unei relatii pozitive cu acestia cat si cu clienti fideli ai companiei; Reprezentarea companiei in relatiile cu furnizori, clientii si alte organizatii cu impact real/potential asupra rezultatelor companiei; Dezvoltarea relatiilor pozitive cu persoanele cheie in vederea intariri pozitiei companiei pe piata; Propunerea proiectului de buget cat si a proiectului de achizitii tehnologice in vederea satisfacerii dezideratelor de rentabilitate si competitivitate ale citeste mai mult
Companie
Lugera-The People republic
Categoria jobului
Vanzari Vanzari
Sursa jobului
cariereonline.ro
Aplica la job Detalii job
25 Feb
Șef birou si sef serviciu
Bucuresti

Șef birou si sef serviciu Serviciul de Ambulanta Bucuresti-Ilfov (SABIF) 23 februarie 2015 Serviciul de Ambulanta Bucuresti-Ilfov (SABIF) organizeaza concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioada nedeterminata a functiilor contractuale de conducere, vacante, dupa cum urmeaza: sef al Biroului de Achizitii Publice (economist I); sef al Serviciului Miscare si Exploatare Auto (inginer auto II).

Pentru a ocupa un post contractual vacant sau temporar vacant candidatii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii generale, conform art. 3 al Regulamentului-cadru aprobat prin Hotararea Guvernului nr. 286 din 23 martie 2011, cu modificarile si completarile ulterioare: a) are cetatenia romana, cetatenie a altor state membre ale Uniunii Europene sau a statelor apartinand Spatiului Economic European si domiciliul in Romania; b) cunoaste limba romana, scris si vorbit; c) are varsta minima reglementata de prevederile legale; d) are capacitate deplina de exercitiu; e) are o stare de sanatate citeste mai mult
Companie
Guvernul Romaniei
Sursa jobului
posturi.gov.ro
Aplica la job Detalii job
01 Mar
Operator introducere, validare si prelucrare date
BUCURESTI ROMANIA

Postat la: 01-03-2015 Responsabilitati Responsabilitati Opereaza in stoc miscarile de marfa; Verifica documentele de intrare/iesire si semnaleaza eventualele neconcordante; Intocmeste rapoartele lunare, Inregistrarea sistematica si cronologica a datelor privind stocurile; Cerinte Cerinte Cunostinte foarte bune de operare pe calculator; Bune abilitati de organizare; Atentie distributiva, spirit

de echipa; Flexibilitate, rabdare, atentie la detalii. Beneficii Oferite Beneficii Oferite Salariu fix, Bonuri de Masa; Prime periodice. Descrierea firmei Magazin piese auto import si autohtone,accesorii,lubrefianti,acumulatori auto,anvelope,consumabile ( filtre,placute frana,amortizoare,bucsi,becuri, stergatoare,lichid de spalat parbrizul,lichid de frana si antigel )etc. Companie AUTOPLUS SRL Posturi disponibile 1 Domeniu Alte domenii Nivel experienta Sub 6 luni Tip contract Full-time Nivel studii Liceu Nivel salarial 200 - 450 Euro Localitate BUCURESTI Tara ROMANIA
Companie
AUTOPLUS SRL
Categoria jobului
Alte domenii Alte domenii
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.myjob.ro
Aplica la job Detalii job
05Mar
28 Feb
Horizons
Bucuresti,

Descrierea companiei 10 ani experienta de Recrutare in domeniul auto din Marea Britanie Descrierea postului Contract permanent de lucru, in reprezentante precum Scania, Daf, Iveco, MAN sau Mercedes, nu prin agentie de munca.

£ 12 - £ 15 / ora 150 % ore suplimentare Se cere cunostinta medie de vorbire in limba engleza, experienta in domeniul mecanic si in lucrul cu sistemele de diagnoza precum Scania- DIAGNOS, IVECO-DAVIE, MAN CATS, DAF-EASY etc. Experienta de lucru in reprezentantele de autocamioane (tiruri) este necesara. Cei interesati trimiteti un CV la adresa de email: talent@horizonsrecruitment.co.uk sau puteti suna la telefon: +447761637664 www.horizonsrecruitment.co.uk 10 ani experienta de Recrutare in domeniul auto din Marea Britanie Cerintele postului Contract permanent de lucru, in reprezentante precum Scania, Daf, Iveco, MAN sau Mercedes, nu prin agentie de munca. £ 12 - £ 15 / ora 150 % ore suplimentare Se cere cunostinta medie de vorbire in limba citeste mai mult
Companie
Horizons
Categoria jobului
Industria de masini / Service auto Service Service auto Industria auto
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.ofertelocuridemunca.ro
Aplica la job Detalii job
27 Feb
Lacatusi - montatori panouri sandwich,hale metalice
BUCURESTI ROMANIA

Postat la: 27-02-2015 Responsabilitati Angajam montatori panouri termoizolante, hale metalice. Aptitudini de lucru la inaltime. Pentru angajare se da proba de lucru. Se asigura cazare pentru cei din provincie. Cerinte Experienta 1-2 ani.

Descrierea firmei DORAMI BRAND CONSTRUCT va ofera solutii complete in constructii civile (rezidentiale, birouri), constructii industriale, hale metalice, structuri metalice, sali de sport, constructii agrozootehnice, spatii comerciale, spalatorii auto, amenajari intrerioare, lucrari rigips si finisaje, termoizolatii cu polistiren expandat. DORAMI BRAND CONSTRUCT produce si comercializeaza panouri termoizolante, "tip sandwich", pentru perete si acoperis, accesorii inchidere panouri sandwich,profile flashing (coama,subcoama,coltar,sort fronton,ancadramente usi si ferestre,picurator). DORAMI BRAND CONSTRUCT produce prin ambutisare profile zincate Z,U,C,sigma,omega, sisteme pluviale industriale, tabla cutata, tigla metalica si accesorii. Asiguram citeste mai mult
Companie
Dorami Brand Construct
Categoria jobului
Arhitectura / Constructii / Amenajari Constructii
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.myjob.ro
Aplica la job Detalii job
25 Feb
Tehnician metrolog
Bucuresti

LiceuDetalii Companie:Electromagnetica Sa este o companie privata pe actiuni, lider pe piata echipamentelor electrice si a furnizarii de energie electrica, furnizor de componente si subansamble auto pentru renumiti producatori europeni si partener de proiecte pentru companii de succes romanesti si europene..

LiceuDetalii Companie:Electromagnetica Sa este o companie privata pe actiuni, lider pe piata echipamentelor electrice si a furnizarii de energie electrica, furnizor de componente si subansamble auto pentru renumiti producatori europeni si partener de proiecte pentru companii de succes romanesti si europene.
Companie
Electromagnetica Sa
Categoria jobului
Inginerie Inginerie
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
jobs.bizoo.ro
Aplica la job Detalii job
27 Feb
Angajare/colaborare fata/doamna pentru promovari internet de la domiciliu
BUCURESTI

Pentru Colaborare/Angajare cu DVS.
Prin contract individual de munca.
(cititi cu atentie este important sigur).
Persoana care va face promovari de produse si servicii pe internet, trebuie sa faca urmatoarele : (conform cu planul de afaceri si obiectivul firmei noastre stabilit).
1.

promovare servicii curatenie pentru asociatii de proprietari cu urmatorul text :
-oferim servicii curatenie pentru asociatii de proprietari in scari de bloc si parti comune, prin contract si factura, pretul final contine forta de munca,materiale si taxe, telefon............(nr. dvs) e-mail.............................(adresa dvs. e-mail).
oferim la vanzare produse SANO cu urmatorul text :
-pachet office SANO 1 cu 13 produse.
-pachet office SANO 2 cu 7 produse.
2. oferim la vanzareANDamp;distributie produse curatenie / igiena personala / cosmetice Sano cu transport GRATIS direct la sediul / domiciliul dvs. in fiecare zi de vineri.
-Produse Sano oferite la vanzare / citeste mai mult
Companie
NetJobs
Categoria jobului
Serviciu clienti Relatii clienti
Tipul jobului
part-time
Sursa jobului
www.netjobs.ro
Aplica la job Detalii job
03 Mar
Menajera Interna
Bucuresti, Sectorul 1

Angajam MENAJERA interna pentru familie deosebita din Bucuresti. Program de lucru: intern, 3 saptamani lucratoare / 1 saptamana libera Cazarea si hrana sunt asigurate de familia angajatoare. Salariul lunar: 2000 - 2500 Lei.

Cerinte post: experienta anterioara, prezentarea referintelor, posesor permis auto (reprezinta avantaj), persoana serioasa, organizata, cu initiativa, interesata de un angajament pe termen lung. Programari interviu la numerele de telefon indicate sau trimite CV.
Categoria jobului
Menaj Servicii curatenie
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.olx.ro
Aplica la job Detalii job
03 Mar
angajez tamplari si tapiteri experimentati urgent
Bucuresti, Sectorul 4

Cautam - tamplari experimentati, tapiteri experimentati, si montatori cu permis auto! Atelier sectorul 6! Ptr mai multe detalii apelati numarul din anunt!

Categoria jobului
Constructii Constructii
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.olx.ro
Aplica la job Detalii job
26 Feb
REPREZENTANT VANZARI BUCURESTI B2B (Dept Client Final)
BUCURESTI ROMANIA

Postat la: 04-02-2015 Responsabilitati Descrierea activitatii tale: - Dezvoltarea si gestionarea portofoliului de clienti; - Realizarea obiectivelor din vanzari lunare si anuale prin administrarea zonei arondate; - Identificarea nevoilor clientilor si prezentarea solutiilor optime; - Preluarea comenzilor si incheierea de noi contracte; - Negocierea termenelor si modalitatilor de plata conform

politicii comerciale; - Incasarea debitelor in termenele contractuale; - Mediatizarea ofertei - vanzarea intregii game de produse a companiei; - Identificarea oportunitatilor de dezvoltare de noi produse; - Prospectarea, analiza si intrepretarea informatiilor din piata; - Mentinerea si dezvoltarea unei relatii profesionale cu clientii companiei; - Mentinerea legaturii cu celelalte departamente pentru finalizarea comenzilor; Cerinte Pentru ca suntem o echipa flexibila si cu abordare curajoasa, ne-am dori ca si tu sa fii la fel. Pentru ca suntem entuziasti, ne-ar bucura sa gasim aceasta calitate citeste mai mult
Companie
SC Dacris Impex SRL
Categoria jobului
Distributie Distributie
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.myjob.ro
Aplica la job Detalii job

Au fost gasite 178 locuri de munca ( auto ) in bucuresti , afisate in 18 pagini.