Joburi apaca in bucuresti

Cauta in 4 locuri de munca apaca in bucuresti in 2016

03 Feb
PICKER DEPOZIT
Bucuresti

Criterii de selectie  Peste 6 luni experienta in Transport / Distributie, Administrativ / Logistica, Altele Ce reprezinta criteriile de selectie? Aceste criterii sunt considerate esentiale in procesul de selectie de catre angajator. Inainte de a aplica, verifica CV-ul si asigura-te ca indeplinesti toate aceste criterii.

Candidatul ideal Cautam sa recrutam pickeri-manipulanti pentru un client Gi Group, o companie multinationala, una din cele mai importante din domeniul logisticii. Contract : perioada nedeterminata;Program de lucru: 8h/zi - 5 zile/saptamana, in 3 schimburi: (06-14; 14-22; 22-06);Depozitul se afla in orasul Chitila, pe Soseaua de Centura;Transport : asigurat din Bucuresti, din punctele Lujerului, Apaca si P-ta Victoriei; Cerinte:- studii medii;- experienta minima de lucru in depozit de 6 luni;- experienta de lucru cu scanner este obligatorie;- organizat, rezistent la efort fizic sustinut;- atent la detalii;- adaptabilitate si capacitate de invatare; Descrierea citeste mai mult
Companie
GI GROUP STAFFING COMPANY S.R.L.
Categoria jobului
Administrativ / Logistica Altele Transport / Distributie Transport Administratie Altele
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.ejobs.ro
Aplica la job Detalii job
01 Feb
Operator calculator - Departament tehnic (Service)
Bucuresti

Candidatul ideal Pentru departamentul nostru de Service, suntem in cautarea unor persoane care sa ocupe pozitiile descrise mai jos.Asteptam aplicatia ta daca: - Esti student sau absolvent de studii superioare;- Ai o foarte buna cunoastere a limbii romane (vorbit si scris);- Ai bune cunostinte de hardware, operare PC si Internet (cunostintele de software reprezinta un avantaj).

- Esti responsabil, sociabil;- Ai cunostinte medii de limba engleza. Descrierea jobului Viitorii nostri colegi vor avea ca atributii, in functie de pozitia ocupata in departament: 1) Operator Calculator - Prelucrare cazuri de service / retur:Atributii:- verificarea fizica / tehnica a produselor (electronice / electrocasnice) care sunt obiectul solicitarilor de garantie / retur;- completarea unor formulare specifice (care contin datele clientului, datele produsului si datele problemei);- contactarea si mentinea legaturii cu clientul final privind solicitarea acestuia pana la rezolvarea cazului;- inaintarea citeste mai mult
Companie
CEL.ro
Categoria jobului
IT Hardware IT Software Internet / e-Commerce Service / Reparatii Specialisti / Tehnicieni Service Software Tehnician
Tipul jobului
full-time
Salariu
2751100 ron
Sursa jobului
www.ejobs.ro
Aplica la job Detalii job
10 Feb
Agent de vanzari si marketing pentru restaurant
Bucuresti, Sectorul 6

Cauta doua persoane pentru a fi agenti de vanzari . Poti promova , stii sa vinzi , ai "vorbele la tine " ? Daca raspunsul la aceste intrebari este afirmativ , esti persoana potrivita . ( studenti la actorie , relatii publice , marketing ) Suna la 747 - arata telefon - pentru a te programa la interviu . Zona de lucru este Afi Palace- Apaca , restaurant dacic La Bordei .

Categoria jobului
Restaurant / Hotel Restaurante
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.olx.ro
Aplica la job Detalii job
06 Feb
Bucatar, picol, femeie la vase
Bucuresti, Sectorul 6

Restaurant din zona Afi Palace- Apaca angajeaza bucatar , picol si femeie la vase .

Categoria jobului
Restaurant / Hotel Restaurante
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.olx.ro
Aplica la job Detalii job
13Feb