Joburi anuntul telefonic in bucuresti

Pentru cautarea facuta de dumneavoastra nu s-a gasit nici un loc de munca.

Nu am gasit nici o cautare pentru anuntul telefonic in orasul bucuresti dar noi iti recomandam urmatoarele joburi:
Alte anunturi asemanatoare cu anuntul telefonic in orasul bucuresti
16 Jan
Personal pentru serviciul telefonic ofertare clienti.
BUCURESTI

Angajam personal pentru serviciul telefonic ofertare clienti, Persoane cu bune ablitati de comunicare, Serioase, punctuale. Mediu de lucru placut, program flexibil, Detalii Companie:Magazin online de cadouri pentru barbati www.myman.

ro
Punem la dispozitia clientilor nostri o colectie de obiecte cu totul aparte, obiecte de decor care pun in valoare orice coltisor al casei sau biroului, obiecte care se pot constitui in cadouri inspirate pentru partenerii dvs. de afaceri.
Companie
NetJobs
Categoria jobului
Serviciu clienti Relatii clienti
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.netjobs.ro
Aplica la job Detalii job
31 Jan
Operator Call Center - Aplicare chestionare telefonic
BUCURESTI

Postul presupune realizarea de interviuri telefonice, in baza unui chestionar cu intrebari prestabilite, asistat de calculator.

Program: Luni-Vineri
Full time - (9:00:00-18:00)
Part time - (9:00-14:00 / 14:00 - 18:00)-Capacitate de persuasiune
-Fluenta si cursivitate in vorbire
-Capacitate de lucru cu calculatorul
-Seriozitate si punctualitate
-Disponibilitate de

lucru ANDndash; min. 6 ore pe zi
-Finalizarea tuturor proiectelor in care se implicaDetalii Companie:Reveal Marketing Research este o companie romaneasca, cu peste 8 ani de expertiza in cercetarea de piata. Dinamismul si inovarea continua sunt principalele atribute care ne-au ajutat sa activam cu succes in industrii variate.
Companie
NetJobs
Categoria jobului
Elevi/Studenti Marketing Sondaje Educatie Marketing
Tipul jobului
full-time , part-time
Sursa jobului
www.netjobs.ro
Aplica la job Detalii job
31 Jan
Colectare date / Chestionar telefonic
BUCURESTI

RESPONSABILITATI:
Realizarea de interviuri telefonice in baza unui chestionar cu intrebari prestabilite.

Cerinte:
- Capacitate de persuasiune
- Fluenta si cursivitate in vorbire
- Capacitate de lucru cu calculatorul
- Seriozitate si punctualitate
- Disponibilitate de lucru - min. 6 ore pe zi
- Finalizarea tuturor proiectelor in care se implica.

Detalii Companie:Reveal Marketing Research este o companie romaneasca, cu peste 8 ani de expertiza in cercetarea de piata. Dinamismul si inovarea continua sunt principalele atribute care ne-au ajutat sa activam cu succes in industrii variate.
Companie
NetJobs
Categoria jobului
Cercetare Marketing Marketing
Tipul jobului
full-time , part-time
Sursa jobului
www.netjobs.ro
Aplica la job Detalii job
30 Jan
Specialist Retentie si Ofertare
Bucuresti

Responsabilitati specifice Este responsabil de gestionarea portofoliului de clienti alocat cu scopul de a reduce indicatorul de churn prin metode specifice de retentie si de a pastra/ creste valoarea serviciilor clientilor de portofoliu.

Mentine si dezvolta relatia contractual dintre UPC si clientii de portofoliu, prin utilizarea metodologiei specifice de retentie si prin aplicarea tehnicilor de ofertare si negociere in relatia telefonica cu acestia. Cunoaste in detaliu portofoliul de produse si servicii al companiei, in scopul de a promova aceste informatii in relatia cu clientul. Interactioneaza telefonic, prin preluarea apelurilor (inbound), respectiv generarea apelurilor telefonice (outbound) de la/ catre clientii UPC care au manifestat intentie de reziliere. Genereaza proactiv apeluri telefonice (outbound) catre clientii UPC, pentru a le detalia avantajele si beneficiile pachetelor de servicii UPC. Utilizeaza tehnici si strategii de negociere si vanzare, in scopul de a pastra si citeste mai mult
Sursa jobului
www.smartdreamers.com
Aplica la job Detalii job
31 Jan
Voluntar in ONG
BUCURESTI ROMANIA

Postat la: 30-01-2015 Responsabilitati Public Euroconsulting te ajuta sa faci fata noilor provocari din cadrul pietei muncii, in continua evolutie. Noi reinventam serviciile de recrutare si incercam sa fim aproape de clientii si candidatii nostri, oferindu-le sfaturi pentru a lua cele mai bune decizii.

Activitatea desfasurata de noi, ne recomanda ca specialisti in recrutare pentru toate domeniile de activitate. Public Euroconsulting identifica posibilitatile existente si potentiale din cadrul pietei muncii si face ca totul sa devina mai rapid, mai sigur si mai eficient! Public Euroconsulting aproape de COMPANIA TA, aproape de TINE! Clientul nostru este o asociatie non-profit ce activeaza la nivel de piata din anul 2008, pe intre teritoriul Romaniei. Activitatile dezvoltate de-a lungul timpului pozitioneaza asociatia in ariile de interes: social, umanitar, educational, etc. Responsabilitati: - participarea activa in organizarea de evenimente, actiuni umanitare, concursuri citeste mai mult
Companie
PUBLIC EUROCONSULTING
Categoria jobului
Voluntariat / nonprofit / ONG Ong
Tipul jobului
part-time
Sursa jobului
www.myjob.ro
Aplica la job Detalii job
31Jan
26 Jan
MARIUS-VICENȚIU COLTUC recruteaza avocati stagiari si definitivi
Bucuresti

Oferim indrumare profesionala. POSTURILE SUNT PENTRU – dreptul consumatorului, in special banci; – drept civil; – drept penal; – recuperari creante; – dreptul muncii; – contencios administrativ.Ponderea este de 98% litigii. Trimiteti cv-ul pe adresa de email: avocat@coltuc.ro Anuntul este valabil pentru municipiul Bucuresti. Ponderea este de 98% litigii.

Trimiteti cv-ul pe adresa de email: avocat@coltuc.ro Anuntul este valabil pentru municipiul Bucuresti. -
Companie
Cabinet avocat Coltuc
Categoria jobului
Juridic Legal Juridic
Sursa jobului
www.locuri-munca.com
Aplica la job Detalii job
30 Jan
Agent vanzari sisteme/programe IT
BUCURESTI ROMANIA

Postat la: 29-01-2015 Responsabilitati Compania noastra dezvolta ofera clientilor sai diverse sisteme informatice. Interesul Datagram este acela de gasirea permanenta de clienti noi. Agentul de vanzare nu va realiza decat cautarea si gasirea de clienti noi, nimic altceva. Postul de vanzari va acoperi doua activitati principale: 1. Activitate de telesales.

Responsabilitati: - Prospectarea pietei: cautarea datelor de contact pentru companiile targetate - Calificarea prospectiilor: contactarea companiilor targetate telefonic pentru a identifica daca exista potential de business cu acestea - Urmarirea oportunitatilor: trimiterea prezentarilor, materialelor explicative, mailuri periodice de promovare catre companiile care prezinta potential de business pentru noi - Stabilire intalniri pentru prezentarea serviciilor companiei 2. Activitate de vanzari directe. Responsabilitati: - Stabilirea si sustinerea intalnirilor cu prospectii interesati - Promovarea si pozitionarea serviciilor citeste mai mult
Companie
Datagram Online
Categoria jobului
IT Software Software
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.myjob.ro
Aplica la job Detalii job
31 Jan
Administrator/ Analist credite retail - bancar, Bucuresti
BUCURESTI ROMANIA

Postat la: 30-01-2015 Responsabilitati Recrutam pentru clientul nostru din domeniul bancar Administrator si Analist credite. Perioada contractuala initiala determinata de 3 luni cu posibilitate de prelungire.

Program de lucru: L-V: 9:00 - 18:00 (zona Metro Militari) Responsabilitati: Analist Credite: Analizeaza si propune spre aprobare sau respingere cereri de acordare credite de consum negarantate pentru persoane fizice (carduri de credit, descoperit de cont, credite de nevoi personale, credite de refinantare negarantate), in conformitate cu procedurile interne de lucru ale bancii, normele si reglementarile in vigoare. • preia in analiza solicitarile de acordare credite/ credit card/ facilitati de descoperit de cont primite de la unitatile bancii si canale alternative de vanzare; • analizeaza documentele din dosarele de credit din punct de vedere al existentei tuturor documentelor si corectitudinii/ completitudinii lor, conform procedurilor interne de lucru; • efectueaza, citeste mai mult
Companie
TRENKWALDER
Categoria jobului
Alte domenii Alte domenii
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.myjob.ro
Aplica la job Detalii job
28 Jan
Ingrijitor varstnici
Bucuresti

Angajam personal ingrijire varstnici pentru familii deosebite din Bucuresti. Program de lucru: part-time sau full-time: 5 - 8 ore/ zi de Luni pana Vineri Salariul oferit: 1300 - 1600 Lei Programari interviu telefonic sau trimite CV Cerinte: Cerinte post: experienta anterioara pe un post similar (reprezinta avantaj), persoana serioasa, calma, comunicativa, interesata de o colaborare pe termen

lung.Compensatii:Cazare gratuita, Masa gratuita, Transport platit, AsigurareDetalii Companie:Profiles Recruitment este o AGENTIE DE RECRUTARE, SELECTIE SI PLASARE DE PERSONAL acreditata ANOFM ca furnizor de servicii de mediere a muncii pe piata interna din anul 2004. CE NE RECOMANDA? 11 Ani in care activitatea desfasurata a fost ghidata de seriozitatea si profesionalismul cu care a fost tratata si solutionata fiecare cerere de angajare personal. PROFESIONALISM ? reprezentat de calitatea serviciilor oferite, de pregatirea personalului nostru, de candidatii prezentati pe lista scurta EFICIENTA ? citeste mai mult
Companie
Profiles Recruitment
Categoria jobului
Ingrijire batrani Ingrijire
Tipul jobului
full-time
Salariu
3751500 ron
Sursa jobului
www.infomunca.ro
Aplica la job Detalii job
31 Jan
Client Misterios (Mystery Shopping) - Bucuresti, Fagaras, Falticeni, Fetesti, Focsani, Galati
BUCURESTI, Fagaras, Falticeni, Fetesti, Focsani, Gaesti, Galati

ANDquot;Cumparatorii sub acoperireANDquot; (shopperii) sunt persoanele care, pretinzand ca sunt clienti reali, realizeaza vizite sub acoperire in scopul evaluarii calitatii serviciilor prestate de comercianti.

Acestia sunt in permanenta legatura cu coordonatorul proiectului si actioneaza doar in baza instructiunilor primite de la acesta.

Din acest motiv, cumparatorul sub acoperire trebuie sa fie extrem de disponibil pentru a raspunde oricaror solicitari din partea companiei noastre, legate de proiectul in care se angajeaza.
Pe parcursul vizitelor diferite se evalueaza aspecte legate de atitudinea angajatului, de corectitudinea si acuratetea informatiilor primite in locatie in baza unui scenariu bine definit.

Dupa efectuarea vizitei se completeaza un raport online detaliat al celor observate (conform fisei de evaluare primite la inceputul proiectului pentru fiecare locatie vizitata), care se va trimite fara intarziere catre Coordonatorul proiectului in maxim 24 citeste mai mult
Companie
NetJobs
Categoria jobului
Cercetare Marketing Sondaje Marketing
Tipul jobului
part-time
Sursa jobului
www.netjobs.ro
Aplica la job Detalii job