Joburi angajari la firme de paza valabile in bucuresti

Cauta in 2 locuri de munca angajari la firme de paza valabile in bucuresti in 2015

10 Apr
Angajare/colaborare fata/doamna pentru promovari internet de la domiciliu
BUCURESTI

Pentru Colaborare/Angajare cu DVS.
Prin contract individual de munca.
(cititi cu atentie este important sigur).
Persoana care va face promovari de produse si servicii pe internet, trebuie sa faca urmatoarele : (conform cu planul de afaceri si obiectivul firmei noastre stabilit).
1.

promovare servicii curatenie pentru asociatii de proprietari cu urmatorul text :
-oferim servicii curatenie pentru asociatii de proprietari in scari de bloc si parti comune, prin contract si factura, pretul final contine forta de munca,materiale si taxe, telefon............(nr. dvs) e-mail.............................(adresa dvs. e-mail).
oferim la vanzare produse SANO cu urmatorul text :
-pachet office SANO 1 cu 13 produse.
-pachet office SANO 2 cu 7 produse.
2. oferim la vanzareANDamp;distributie produse curatenie / igiena personala / cosmetice Sano cu transport GRATIS direct la sediul / domiciliul dvs. in fiecare zi de vineri.
-Produse Sano oferite la vanzare / citeste mai mult
Companie
NetJobs
Categoria jobului
Serviciu clienti Relatii clienti
Tipul jobului
part-time
Sursa jobului
www.netjobs.ro
Aplica la job Detalii job
24 Apr
Supplies Order Management Analyst
Bucuresti

Descriere job Alatura-te uneia dintre cele mai mari companii producatoare de PC-uri din lume! Clientul nostru este o companie multinationala producatoare de tehnologii, software, solutii si servicii pentru clienti din diferite sectoare. Scopul lor este sa transforme tehnologia, astfel incat sa fie mai practica si usor de folosit pentru utilizatorii lor.

Cerinte - Cunostinte fluente de limba engleza; - Aptitudini generale de lucru cu computerul (Sistemul de operare – Windows XP), experienta in lucrul cu aplicatiile MS Office : Excel, Word si PowerPoint; - Bune aptitudini de comunicare; - Abilitate de a lucra cu cifre. Competente: - Orientare catre client; - Flexibil si adaptabil; - Atitudine proactiva; - Atentie la detalii; - Orientat catre optimizare continua; - Abilitati de comunicare; - Proactivitate. Responsabilitati - Dezvolta si executa rapoartele standard; - Extrage date din diverse baze de date si le aduce impreuna pentru a crea solutii inteligente; - Mentine la zi datele citeste mai mult
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.smartdreamers.com
Aplica la job Detalii job
28Apr