Joburi in bucuresti

Cauta in 4582 locuri de munca in bucuresti in 2015

Piata locurilor de munca in Bucuresti este unica in tara, datorita numarului mare de agenti economici pe diverse domenii, Bucuresti este cel mai mare centru economic al tarii, aici se regaseste cea mai mare parte dintre ramurile economice specifice Romaniei, exceptioe facand datorita statului de oras agricultura.

22May
20 May
Bucatar sef, bucatari, cofetari, patiseri fine dining
Bucuresti Romania

Job 10.230 /34 - Executive Chef, 2 Sous Chefs, 8 bucatari , 4 patiseri-cofetari si 4 spalatori vase - Stejarii Country Club by G&G Recruitment , ELITE HOSPITALITY JOBS Romania –– Ii invitam pe toti cei care doresc excelenta in industria ospitalitatii sa se inscrie pentru a face parte din eCHIPA DE DESCHIDERE a noului restaurant din cadrul complexului Stejarii Country Club; Un

JOB/CARIERA alaturi, si in cadrul unui restaurant de elita cu un concept nou si unic in Romania ; joburi full time si pachete salariale de exceptie. Stejarii Country Club se intinde pe o suprafata impresionanta de aproximativ 22.000 mp si imbina perfect oportunitatile de networking social si de afaceri cu activitati sportive in interior si in aer liber, fitness, Spa, relaxare si spatii dedicate celor mici. Servicii/ facilitati food & beverage includ:: Restaurant Fine Dining, Terasa , Pool Bar , Lounge Bar, Ball Room pentru evenimente corporate si private ; clientela VIP. INTERVIURI/DATA START citeste mai mult
Categoria jobului
Restaurant/Catering Catering
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.tjobs.ro
Aplica la job Detalii job
20 May
Cautam dansatoare pentru Club The Buddhist Bucuresti
Bucuresti Romania

Daca doresti sa lucrezi ca dansatoare si/sau hostess cu sau fara experienta, te invitam sa ne faci o vizita la Club The Buddhist din Bucuresti, care are acelasi sistem de lucru si castig precum Cluburile din Anglia, SUA, Canada, Caraibe, Scotia sau Irlanda. Program de lucru 5 seri pe saptamana, castig posibil lunar de pana la 5000 de Euro, cazarea asigurata gratuit de catre angajator.

Se cere tinuta eleganta de seara, varsta minim 18 ani, aspect fizic placut, cunostinte minime de limba engleza reprezinta un avantaj. Despre castiguri si alte detalii vorbim la club, pe messenger sau mobil oricand doriti.
Categoria jobului
Dansator/Animator/Entertainment Entertainment
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.tjobs.ro
Aplica la job Detalii job
20 May
Job Dansatoare Club din Bucuresti
Bucuresti Romania

Club The Buddhist din Bucuresti angajeaza 2 dansatoare sau hostesse de origine asiatica (Thailanda, China,...) si 2 dansatoare sau hostesse originare din fosta Uniune Sovietica (Moldova, Ukraina, Letonia, Estonia,...). Venit minim garantat net 1100 euro pe luna, cazare gratuita daca este nevoie, taxele toate platite de club. Detalii pe: www.thebuddhist.ro ID Mess: newstyleconcept sau Mobil..

Club The Buddhist din Bucuresti angajeaza 2 dansatoare sau hostesse de origine asiatica (Thailanda, China,...) si 2 dansatoare sau hostesse originare din fosta Uniune Sovietica (Moldova, Ukraina, Letonia, Estonia,...). Venit minim garantat net 1100 euro pe luna, cazare gratuita daca este nevoie, taxele toate platite de club. Detalii pe: www.thebuddhist.ro ID Mess: newstyleconcept sau Mobil.
Categoria jobului
Dansator/Animator/Entertainment Entertainment
Tipul jobului
full-time
Salariu
11001100 euro
Sursa jobului
www.tjobs.ro
Aplica la job Detalii job
20 May
10 ospatarite, 6 hostess, 4 barmanite - fine dining res
Bucuresti Romania

Job 10.236 – 10 waitress , 6 hostess , 4 barmanite - deshidere restaurant din cadrul Stejarii Country Club) &, by G&G Recruitment , ELITE HOSPITALITY JOBS Romania – WAITress JOB - career opportunity for SMART & GLAMOROUS GIRLS ! FA SI TU PARTE DIN ECHIPA DE DESCHIDERE a noului restaurant din cadrul complexului Stejarii Country Club; Un JOB/CARIERA alaturi, si in cadrul unui restaurant de

elita cu un concept nou si unic in Romania prin locatie, design, stil, concept, servire, brand si clienti; ; joburi full time , program 1 zi/ 1 zi si pachete salariale de exceptie. Un job perfect atat pentru studente, proaspat absolvente sau ospatarite cu experienta in restaurante de fine dining , bistrouri, lounge bars ; Dorim sa construim o echipa cu ATITUDINE excelenta fata de clienti, tanara, naturala, daruire, pasiune, entuziasta, zambet natural, ospitalier si cu excelente abilitati de comunicare - customer service, prezenta - personalitate – tinuta agreabila si un standard citeste mai mult
Categoria jobului
Restaurant/Catering Catering
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.tjobs.ro
Aplica la job Detalii job
22May
20 May
Tamplar Bucuresti
Ilfov,Bucuresti

Companie
popart
Categoria jobului
Servicii intretinere-infrumusetare-sport Service Servicii infrumusetare
Tipul jobului
part-time
Sursa jobului
www.jobhaze.ro
Aplica la job Detalii job
20 May
Angajam cameriste pentu hotel de 5 stele
BUCURESTI

Angajam cameriste pentu hotel de 5 stele din Bucuresti (zona Calea Victoriei).
Program de munca:..........t..olx
- 8 h + 1h pauza de masa.
- Se lucreaza in 2 ture (prima tura incepe in intervalul 7:00-8:00, a doua tura incepe in intervalul 14:00-15:00)

Responsabilitati:
- sa faca curatenie si sa mentina curatenia in camerele de hotel si in lobby.
Cerinte:
- persoane muncitoare, serioase.
Detalii Companie:servicii diverse.
Companie
NetJobs
Categoria jobului
ALTELE Altele
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.netjobs.ro
Aplica la job Detalii job
19 May
Cercetator stiintific gradul III
Bucuresti

Cercetator stiintific gradul III Universitatea Nationala de Muzica – Bucuresti 18 mai 2015 Universitatea Nationala de Muzica – Bucuresti organizeaza concurs pentru ocuparea pe perioada nedeterminata a unei functii contractuale de executie, vacante, de cercetator stiintific gradul III in cadrul Directiei Cercetare, Inovare, Informare (D.C.I.l.

) Centrul de Muzica Electroacustica si Multimedia (2 posturi) Pentru a ocupa un post contractual vacant sau temporar vacant candidatii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii generale, conform art. 3 al Regulamentului-cadru aprobat prin Hotararea Guvernului nr. 286 din 23 martie 2011, cu modificarile si completarile ulterioare: a) are cetatenia romana, cetatenie a altor state membre ale Uniunii Europene sau a statelor apartinand Spatiului Economic European si domiciliul in Romania; b) cunoaste limba romana, scris si vorbit; c) are varsta minima reglementata de prevederile legale; d) are capacitate deplina de exercitiu; e) are o citeste mai mult
Companie
Guvernul Romaniei
Sursa jobului
posturi.gov.ro
Aplica la job Detalii job
20 May
Muncitori in constructii
Bucuresti

SC.Lazar Total C tiiAngajeaza cu C.M. 10 zidari 4 dulgheri, 2 ferari pentru lucrari in Bucuresti Ilfov, pentru constructii case vile, nu dorim colaborare cu echipe. .

SC.Lazar Total C tiiAngajeaza cu C.M. 10 zidari 4 dulgheri, 2 ferari pentru lucrari in Bucuresti Ilfov, pentru constructii case vile, nu dorim colaborare cu echipe.
Categoria jobului
Constructii/Imobiliare Constructii Imobiliare
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.jobscop.ro
Aplica la job Detalii job
20 May
bona, menajera, ingrijitoare batrani Bucuresti
Alt oras Bucuresti

Agentie recrutare personal angajeaza bona, menajera , ingrijitoare batrani pentru familii din Bucuresti. Regim intern se ofera cazare, toate mesele, libere la 2 saptamani. Regim extern 8/9 ore pe zi.
Un prim interviu se poate si pe skipe sau yahoo mess anidaroti este id ul meu. Programari interviuri de luni pana vineri de la 9 la 17 la tel 0727760960. cv bonainterna@yahoo.

com
salariile sunt in functie de responsalitati
bone 400 euro
menajera 400
ingrijitoare batrani 300 euro
Detalii Companie:-
Companie
NetJobs
Categoria jobului
ALTELE Altele
Tipul jobului
full-time
Salariu
400400 euro
Sursa jobului
www.netjobs.ro
Aplica la job Detalii job
19 May
AUTO MACARAGIU
Romania BUCURESTI

Titlu: AUTO MACARAGIUStatus: ActivatLocuri disponibile: 2Tara: RomaniaOrase: BUCURESTITip post: Full timeDomeniu: Servicii - Transport / Logistica / NavalNivel cariera: Incepator, Intermediar, Senior, ExecutivDescriere: Pentru clientul nostru, o companie prestatoare de servicii in domeniul constructiilor cautam 2 persoane care sa se alature echipei lor.

Responsabilitati: - Manevrarea macaralei pe santier/in fabrica/la instalatii de foraj respectand normele de Sanatate si Securitate in Munca - Realizarea operatiunilor in timpul alocat - Respectarea instructiunilor primite de la superiorul ierarhicCerinte: Cerinte: - Studii medii - Autorizatie de macaragiu valabila - Permis de conducere aferent categoriei valabil - Atestat pentru conducerea pe drumurile publice a mijloacelor cu gabarit depasit. - Experienta in domeniu - Seriozitate - Simtul responsabilitatiiTip promovare: StandardSalariu: 2000 RONCazare gratuita: DaMasa gratuita: DaTransport platit: DaData expirarii: citeste mai mult
Companie
SC Obiettivo Lavoro Romania SRL
Categoria jobului
Servicii - Transport / Logistica / Naval Transport Service Industrie navala
Tipul jobului
full-time
Salariu
5002000 ron
Sursa jobului
www.infomunca.ro
Aplica la job Detalii job

Au fost gasite 4582 locuri de munca in bucuresti , afisate in 81 pagini.

Ai cautat locuri de munca in bucuresti in 2015 vezi si firme in Bucuresti sau doctori in Bucuresti

Locurile de munca disponibile din Bucuresti sunt foarte diverse, atat pentru persoane cu studii superioare, aici fiind prezente multe companii multinationale in domenii diverse, fiind si o cerere mare pentru specialisti in diverse domenii, cat si pentru persoane cu studii medii sau elementare. Diversitatea locurilor de munca este prezenta si in timpul de lucru, astfel ca locurile de munca cu program part time nu lipsesc de pe piata muncii.