Cauta in 1 locuri de munca vanzatoare in brasov in 2014

Brasovul este un judet dezvoltat cu multe oportunitati de cariera, piata locurilor de munca din aceasta zona este una dinamica, datorita industriilor prezente aici, fiind vorba de industria constructoare de masini, industria prelucrarii metalelor si industria chimica, un alt sector present pe piata locurilor de munca este cel al constructiilor, silvicultura, comertul, este de asemenea si o zona cu turism dezvoltat, nelipsind nici locurile de munca in servicii si sistemul bancar.

06 Sep
Vanzatoare
Brasov

LiceuDetalii Companie:Gherila Paper este o societate nou infiintata, care isi propune sa ofere solutii noi de promovore, prin oferirea de produse inedite si utile in acelasi timp. Va putem oferi: servetele âA€A“ personalizate, servetele antibacteriene âA€A“ personalizate, servetele in Z in cutii - personalizate, odorizante parfumate âA€A“ personalizate, covorase âA€A“. Mai mult

Companie: Gherila Paper Srl

Jobul Vanzatoare este incadrat in categoria Comert full-time

Locul de munca Vanzatoare a fost preluat de pe jobs.bizoo.ro
Ai cautat locuri de munca vanzatoare in brasov in 2014 vezi si firme in Brasov sau doctori in Brasov

Datorita dezvoltarii turismului in Brasov sunt multe locuri de munca destinate tinerilor, mai ales cele part time, cele sezoniere, dar si locuri de munca full time pentru profesionisti in domeniu.
Salariul mediu pe economie in Brasov este de 1534 lei in 2013, fiind preconizata o crestere de aproximativ 6% in 2014, cresterea fiind continua si datorita dezvoltarii economice explosive a Brasovului in ultimii 2 ani.