Joburi vanzatoare in brasov

Cauta in 3 locuri de munca vanzatoare in brasov in 2015

04Jul
30 Jun
Vanzatoare si modelatoare la o patiserie
Brasov

Angajam modelatori si vanzatoare covrigarie. Oferim salariu motivant (1400 ron) si un mediu de lucru placut. Asteptam persoane ambitioase si cu simtul responsabilitatii. .

Angajam modelatori si vanzatoare covrigarie. Oferim salariu motivant (1400 ron) si un mediu de lucru placut. Asteptam persoane ambitioase si cu simtul responsabilitatii.
Categoria jobului
Comert Comert
Tipul jobului
full-time
Salariu
3501400 ron
Sursa jobului
www.jobscop.ro
Aplica la job Detalii job
30 Jun
Vanzatoare intr-un magazin din Brasov
Brasov

Vanzatoare magazin alimentar full time. Program de 2 zile (2 zile se lucreaza 2 libere). Program de lucru 7 22 weekend 8 22. Nu se cere experienta doar corectitudine. Varsta nu conteaza . Salariu 1000 lei si in functie de performante bonusuri. Ofer seriozitate si astept acelasi lucru. .

Vanzatoare magazin alimentar full time. Program de 2 zile (2 zile se lucreaza 2 libere). Program de lucru 7 22 weekend 8 22. Nu se cere experienta doar corectitudine. Varsta nu conteaza . Salariu 1000 lei si in functie de performante bonusuri. Ofer seriozitate si astept acelasi lucru.
Categoria jobului
Vanzari Vanzari
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.jobscop.ro
Aplica la job Detalii job
23 Jun
Vanzatoare de inghetata in Germania
Brasov Strainatate Germania

Descriere job:Pentru o companie din Germania care detine numeroase gelaterii, cautam vanzatoare inghetata.Responsabilitati: servirea clientilor cu inghetata incasarea sumei aferente fiecarui produs mentinerea curateniei in zona de lucru si a instrumentelor folosite efectuarea inventarului produselor si comandarea produselor lipsa ajutor in productia de inghetataCerin e job: experienta anterioara

in vanzari cunoasterea limbii germane la nivel mediu abilitati dezvoltate de comunicareStudii: LiceuLimb str in : German : Mediu Alte informa ii: venit lunar net 900 Euro posibilitatea efectuarii orelor suplimentare cazare asigurata si platita de catre angajatorNU PERCEPEM COMISIOANE!!!
Categoria jobului
Vanzari Vanzari
Tipul jobului
full-time
Salariu
900900 euro
Sursa jobului
www.jobscop.ro
Aplica la job Detalii job
04Jul