Joburi primul magazin nissa in brasov

Pentru cautarea facuta de dumneavoastra nu s-a gasit nici un loc de munca.

Nu am gasit nici o cautare pentru primul magazin nissa in orasul brasov dar noi iti recomandam urmatoarele joburi:
Alte anunturi asemanatoare cu primul magazin nissa in orasul brasov
20 Nov
Asistent Manager - Magazin Nike Brasov Brasov ROMANIA

favorita a iubitorilor modei. Primul concept propriu multibrand lansat sub denumirea Famous Brands a devenit cunoscut si apreciat de toti iubitorii de moda, stil si brand-uri internationale. In anul 2011 un nou magazin de fashion a fost deschis in Baneasa Shopping City – primul magazin Collective, un concept modern de magazin multibrand care reuneste marci faimoase din lumea modei. Primul.

Companie: FF GROUP ROMANIA

Jobul Asistent Manager - Magazin Nike Brasov este incadrat in categoria Secretariat / Administrativ full-time

Locul de munca Asistent Manager - Magazin Nike Brasov a fost preluat de pe www.myjob.ro
Aplica la job
22Nov
20 Nov
Casieri, Asistenti Vanzari - Magazin Nike Brasov Brasov ROMANIA

favorita a iubitorilor modei. Primul concept propriu multibrand lansat sub denumirea Famous Brands a devenit cunoscut si apreciat de toti iubitorii de moda, stil si brand-uri internationale. In anul 2011 un nou magazin de fashion a fost deschis in Baneasa Shopping City – primul magazin Collective, un concept modern de magazin multibrand care reuneste marci faimoase din lumea modei. Primul.

Companie: FF GROUP ROMANIA

Jobul Casieri, Asistenti Vanzari - Magazin Nike Brasov este incadrat in categoria Vanzari full-time

Locul de munca Casieri, Asistenti Vanzari - Magazin Nike Brasov a fost preluat de pe www.myjob.ro
Aplica la job
21 Nov
Sef magazin Brasov Brasov

Companie:Lantul de magazine premium Stone Creek, cu o experienta de peste un deceniu pe piata de fashion, transpune trendurile internationale in materie de moda in pantofi comerciali, de inalta calitate, cu o atentie deosebita pentru detaliu si executie. Cu un raport calitate-pret imbatabil, telul nostru este de a oferi incaltaminte confortabila, atractiva si cu un design original,.

Companie: Mexxem Srl

Jobul Sef magazin Brasov este incadrat in categoria Comert full-time

Locul de munca Sef magazin Brasov a fost preluat de pe jobs.bizoo.ro
Aplica la job
19 Nov
Primul pas in cariera | Vodafone BUCURESTI Brasov

Scurta descriere a companiei ...enthusiastic and outstanding! ... helpful and present! ...young and smart!... ah, almost forgot: also good-looking!... This is in a nutshell the Lugera team in Romania. A bunch of dedicated, happy people ready to face in a natural, positive and friendly fashion all your challenges... a bunch of people at the service of people, unconditionally! We started.

Companie: Lugera & Makler

Jobul Primul pas in cariera | Vodafone este incadrat in categoria Customer support - Client service part-time

Locul de munca Primul pas in cariera | Vodafone a fost preluat de pe www.hipo.ro
Aplica la job
22Nov
08 Nov
Operator vanzari magazin online e-datacomputer.ro Alexandria,Arad,Azuga,Bacau,Baia Mare,Bistrita,Botosani,Braila,Brasov,Breaza

Descrierea postului - principalele activitati:- administrarea si dezvoltarea portofoliului de clienti si de furnizori;- prezentarea, promovarea si vanzarea produselor in conformitate cu standardele si politicile comerciale ale companiei;- intocmirea documentele comerciale pentru vanzare (facturi fiscale, facturi proforme, chitante, avize de expeditie, etc), livrare ( etichete,.

Locul de munca Operator vanzari magazin online e-datacomputer.ro a fost preluat de pe www.job.ro
Aplica la job
05 Nov
Vanzator in magazin de specialitate + contabilitate primara Brasov

Liceu, Scoala postliceealaDetalii Companie:Infiintata in anul 1995, Kobill Srl isi propune sa ofere potentialilor clienti achizitionarea unor produse de calitate la cele mai bune preturi. Cu un efectiv de 10 angajati, Kobill S.R.L. comercializeaza o gama larga de: aparate de sudura, accesorii si consumabile. Suntem o companie recunoscuta pe piata din Romania. Orice produs sau serviciu.

Companie: Kobill Srl.

Jobul Vanzator in magazin de specialitate + contabilitate primara este incadrat in categoria Finante/Contabilitate, Comert full-time

Locul de munca Vanzator in magazin de specialitate + contabilitate primara a fost preluat de pe jobs.bizoo.ro
Aplica la job
21 Nov
Project Manager in Software Projects Brasov ROMANIA

prin crearea PentaLabbs, primul incubator privat franco-roman, complet operational din 2011. Pentalabbs asociaza excelentei tehnologice excelenta business, in cadrul unui demers pilotat de catre adevarati experti, actionand ca un multiplicator al fortei, vitezei si determinarii cu care ideile inovante pot fi dezvoltate, cu scopul de a concretiza produsele si serviciile IT de maine. Forta.

Companie: GRUP PENTALOG

Jobul Project Manager in Software Projects este incadrat in categoria IT Software full-time

Locul de munca Project Manager in Software Projects a fost preluat de pe www.myjob.ro
Aplica la job
20 Nov
Bucatar, Ajutor Bucatar, Ospatar, Barman, Receptioner, Camerist in Anglia! -STRAINATATE-, -TOATE ORASELE-, Brasov, BUCURESTI, Deva, Oradea, TimisoaraStrainatate Anglia

si chiria se platesc din primul salar (~160 GBP pe luna pentru o camera). Masa este oferita de catre majoritatea angajatorilor. Exista si cazuri in care angajatorul nu ofera masa, insa aceste cazuri sunt rare.- Cunostinte de limba engleza de nivel cel putin conversational - Cazier judiciar curat Asteptam CV-uri la adresa de mail melania@wrsconsult.co.uk cu specificatia postului pentru.

Companie: NetJobs

Jobul Bucatar, Ajutor Bucatar, Ospatar, Barman, Receptioner, Camerist in Anglia! este incadrat in categoria Administrativ, BabySitter/Menaj/Curatenie, Restaurante, Secretariat/Administrativ, Turism/Hoteluri full-time , part-time Salar:11550 ron

Locul de munca Bucatar, Ajutor Bucatar, Ospatar, Barman, Receptioner, Camerist in Anglia! a fost preluat de pe www.netjobs.ro
Aplica la job
19 Nov
Receptioner Brasov

(bonusuri, beneficii) - Program de lucru: 24h lucratoare cu 48h libere - Salariu motivant - Prime sarbatori si bonificatii - Posibilitati de promovareCompensatii:-Detalii Companie:Josb4Hotels.ro - primul portal cu oferte de locuri de munca strict in domeniul hotelier. Publicarea anunturilor de angajare este gratuita, precum si toate serviciile pentru candidati. .

Companie: Russmedia Tech

Jobul Receptioner este incadrat in categoria Hoteluri / Turism full-time

Locul de munca Receptioner a fost preluat de pe www.infomunca.ro
Aplica la job
21 Nov
Broker Asigurari - Locatia Carrefour Brasov Brasov

(http://www.carrefour.ro/magazin/carrefour-colosseum-73.html#gmapfix) .Daca stii ca ai: • Experienta de munca de minim 6 luni • Experienta in proiecte de voluntariat, internship sau efectuarea de stagiu de practica in cadrul unei institutii cu profil financiar-bancar • Abilitati de comunicare - usurinta in relationare interpersonala si capacitatea de adaptare • Dorinta de.

full-time

Locul de munca Broker Asigurari - Locatia Carrefour Brasov a fost preluat de pe www.smartdreamers.com
Aplica la job