Joburi 2013 in brasov

Cauta in 8 locuri de munca 2013 in brasov in 2015

28Mar
21 Mar
Inscriu reprezentanti Ladys
Toate orasele, Brasov, Bucuresti,

Descrierea companiei vanzari cosmetice si bijuterii Descrierea postului Oferte pentru clientii activi – in 4 pasi Pas1:Comanda din catalogul nr.6(pana la 15 oct 2012)produse de cel putin 133 lei la preturile cu discount si in urmatoarea comanda veti primi cadou parfumul no.3 true night Pas2:Comanda din catalogul nr.

7(in perioada 16 oct-19 noi 2012)de cel putin 160 lei la preturile cu discount si in urmatoarea comanda veti primi cadou o crema de zi Pas3:Comanda din catalogul nr.8(in perioada 20 noi-30 dec 2012)de cel putin 300 lei la preturile cu discount si in urmatoarea comanda veti primi cadou uleiul pentru masaj anticelulitic Pas4:Comanda din catalogul nr.1(in perioada 1ian-1feb 2013) de cel putin 133 lei la preturile cu discount si in urmatoarea comanda veti primi cadou parfumul natural touch Informatii pe http://ladysforladys.blogspot.ro Cerintele postului Oferte pentru clientii activi – in 4 pasi Pas1:Comanda din catalogul nr.6(pana la 15 oct 2012)produse de cel citeste mai mult
Companie
andreea
Categoria jobului
Internet Vanzari / Comert Vanzari It&c
Tipul jobului
part-time
Sursa jobului
www.ofertelocuridemunca.ro
Aplica la job Detalii job
21 Mar
Consilier Financiar
Brasov,

Descrierea companiei Companie bancara bazata pe accesibilitate, eficienta si incredere, cu o traditie de peste peste 100 de ani in deservirea atat a clientilor retail cat si a clientilor corporativi, unul dintre cele mai importante grupuri financiare din Romania.

Descrierea postului Companie bancara bazata pe accesibilitate, eficienta si incredere, cu o traditie de peste peste 100 de ani in deservirea atat a clientilor retail cat si a clientilor corporativi, unul dintre cele mai importante grupuri financiare din Romania, recruteaza in luna Aprilie 2013 colaborator full time/ part time cu statut PFA/ SRL pe pozitia de CONSILIER FINANCIAR Beneficii: • Venituri in functie de performanta, sub forma de comision+bonusuri+componenta fixa; • Dezvoltare personala (traininguri gratuite de specialitate); • Avansarea pe trepte de cariera in functie de performante; • Mediu de lucru elegant, profesionist, business; • Apartenenta la un brand recunoscut pentru calitate , seriozitate si citeste mai mult
Companie
Munteanu Ciprian PFA
Categoria jobului
Banci Banci
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.ofertelocuridemunca.ro
Aplica la job Detalii job
23 Mar
Consultanti de credite
Brasov ROMANIA

Postat la: 02-03-2015 Responsabilitati Easy Asset Management este o Institutie Financiara Nebancara fondata in anul 2005, iar in prezent este unul dintre liderii de piata in industria de micro-credite. Easy Asset Management a dezvoltat cu succes business-ul sau in afara tarii si in 2009, a intrat pe piata din Ukraina sub denumirea de ICredit.

In 2011, expansiunea a continuat cu deschiderea unor noi birouri in Romania. Misiunea ICredit este accea de a construi relatii profesionale, de lunga durata, cu angajatii, clientii si partenerii sai - relatii bazate pe incredere, profesionalism si respect reciproc. Datorita dezvoltarii foarte rapide si dinamice a organizatiei noastre, in acest moment suntem in cautarea unor noi angajati pentru pozitia de Consultant de Credite. Responsabilitati: - Ofera consultanta clientilor in alegerea celui mai potrivit tip de credit; - Responsabili pentru colectarea ratelor la creditele acordate; - Informeaza permanent clientii despre promotiile curente, citeste mai mult
Companie
Easy Asset Management IFN SA
Categoria jobului
Serviciu Clienti Relatii clienti
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.myjob.ro
Aplica la job Detalii job
21 Mar
Reprezentant vanzari
Brasov, Bucuresti, Timisoara,

Descrierea companiei Unic distribuitor al produselor cosmetice frantuzesti Laura Clauvi Descrierea postului Laura Clauvi este un brand nou, dar ambitios in domeniul cosmeticelor. Este un brand puternic si ambitios deoarece s-a nascut in Franta, in mijlocul unei concurente acerbe unde calitatea face diferenta.

Dupa mai bine de 5 ani, gama de produse cosmetice Laura Clauvi este bine cunoscuta si apreciata in tarile din vestul Europei datorita calitatii produselor si pretului accesibil. O mare parte aproduselor cosmetice din gama Laura Clauvi sunt produse in Franta, Germania si Italia pentru o calitate superioara. SC Laura Clauvi Cosmetics SRL a devenit din anul 2013 unic distribuitor in Romania, Bulgaria si Moldova al produselor cosmetice Laura Clauvi iar misiunea noastra este aceea de a oferi tuturor femeilor posibilitatea de a folosi produse cosmetice la standarde frantuzesti cu un efort financiar redus. Produsele Laura Clauvi pot fi gasite si achizitionate de pe site-ul citeste mai mult
Companie
SC LAURA CLAUVI COSMETICS SRL
Categoria jobului
Vanzari / Comert Vanzari
Tipul jobului
part-time
Salariu
25100 ron
Sursa jobului
www.ofertelocuridemunca.ro
Aplica la job Detalii job
28Mar
21 Mar
Country Manager
Brasov, Cluj-Napoca, Covasna,

Descrierea companiei Psihoselect este compania de consultanta in resurse umane cu o experienta de peste 10 ani pe piata din Romania. Asistam firmele in proiecte de recrutare si selectie de personal pentru pozitii de top si middle management.

Pe langa serviciile de recrutare si selectie, clientii beneficiaza si de proiecte de consultanta pentru stabilirea grilei salariale si a structurii optime de personal, precum si de proiecte de dezvoltare personala si training. Descrierea postului •Develops and administrates the business in Romania; •Creates new business development strategies and implements them in order to achieve the agreed targets; •Identifies suitable distributors for the company’s product and develops partnerships with them; •Creates and coordinates the sales team. Cerintele postului • University Degree; • 3-5 years experience in business development and management; • Foreign languages: Hungarian and English; • PC Skills: MS Office; • Driving license citeste mai mult
Companie
Psihoselect
Categoria jobului
Management / Consultanta Vanzari / Comert Vanzari Management Consultanta
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.ofertelocuridemunca.ro
Aplica la job Detalii job
08 Mar
Director vanzari
Brasov

Facultate, Entry-level Management, Middle-level Management, Top ManagementDetalii Companie:Societate comerciala cu un nou domeniu de activitate in distributia materialelor de constructii. Inca din anul 2013 societatea si-a capatat increderea pe piata constructiilor datorita promptitudinii si seriozitatii..

Facultate, Entry-level Management, Middle-level Management, Top ManagementDetalii Companie:Societate comerciala cu un nou domeniu de activitate in distributia materialelor de constructii. Inca din anul 2013 societatea si-a capatat increderea pe piata constructiilor datorita promptitudinii si seriozitatii.
Companie
Popus Polincon
Categoria jobului
Vanzari Vanzari
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
jobs.bizoo.ro
Aplica la job Detalii job
10 Mar
Angajez Lucrator comercial
Brasov ROMANIA

Postat la: 03-03-2015 Responsabilitati Consultantul de vanzari Laura Clauvi are rolul de beauty adviser si isi va desfasura activitatea in Unirea Shopping Center.

Responsabilitati: - prezentarea produselor tuturor clientilor pentru inregistrarea vanzarilor zilnice - crearea unui portofoliu local de clienti si dezvoltarea constanta a acestuia - promovarea produselor conexe pentru realizarea de vanzari incrucisate - intocmirea actelor la final de zi - administrarea stocurilor aflate in gestiune - lucrul cu cash si pos - respectarea tuturor regulilor de ordine interioara in vederea unei bune desfasurari a activitatilor zilnice Cerinte experienta in vanzari minim un an, cunostinte in folosirea casei de marcat, a pos-ului si a contabilitatii primare Beneficii Oferite - comision din vanzari - oportunitatea de a avansa Descrierea firmei Laura Clauvi este un brand frantuzesc apreciat in Europa de Vest de cativa ani care isi propune sa ofere o gama de produse cosmetice de o calitate citeste mai mult
Companie
Laura Clauvi Cosmetics
Categoria jobului
Vanzari Vanzari
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.myjob.ro
Aplica la job Detalii job
08 Mar
Vanzatoare
Brasov

Liceu, Scoala postliceealaDetalii Companie:Societate comerciala cu un nou domeniu de activitate in distributia materialelor de constructii. Inca din anul 2013 societatea si-a capatat increderea pe piata constructiilor datorita promptitudinii si seriozitatii..

Liceu, Scoala postliceealaDetalii Companie:Societate comerciala cu un nou domeniu de activitate in distributia materialelor de constructii. Inca din anul 2013 societatea si-a capatat increderea pe piata constructiilor datorita promptitudinii si seriozitatii.
Companie
Popus Polincon
Categoria jobului
Comert Comert
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
jobs.bizoo.ro
Aplica la job Detalii job