Joburi in brasov

Cauta in 1182 locuri de munca in brasov in 2015

Brasovul este un judet dezvoltat cu multe oportunitati de cariera, piata locurilor de munca din aceasta zona este una dinamica, datorita industriilor prezente aici, fiind vorba de industria constructoare de masini, industria prelucrarii metalelor si industria chimica, un alt sector present pe piata locurilor de munca este cel al constructiilor, silvicultura, comertul, este de asemenea si o zona cu turism dezvoltat, nelipsind nici locurile de munca in servicii si sistemul bancar.

17 Apr
Lucrator atelier productie publicitara
Brasov,Brasov

Companie
Fulga Andrei
Categoria jobului
Marketing publicitate Publicitate
Tipul jobului
part-time
Sursa jobului
www.jobhaze.ro
Aplica la job Detalii job
17 Apr
Automatist pentru o companie din Brasov
Romania Brasov

Titlu: Automatist pentru o companie din BrasovStatus: ActivatLocuri disponibile: 1Tara: RomaniaOrase: BrasovTip post: Full timeDomeniu: Inginerie - Automobile Inginerie - Industrii / ProductieNivel cariera: Intermediar, SeniorDescriere: Acesta este un proiect de recrutare destinat automatistilor care doresc sa faca o cariera in cadrul unei companii mari producatoare de masini ambalat.

Acesta e un proiect de recrutare care se adreseaza persoanelor cu experienta in realizarea programelor de lucru pentru automate programabile (PLC) sau pe o pozitie asemanatoare si ofera beneficii multiple acestora, cum ar fi: salariu atractiv, bonuri de masa, trasport local gratuit. Punct de lucru: Iesirea din Brasov.Compania Angajatoare:Producator de masini de ambalat cu peste 40 de ani experienta. In ultimii ani s-a specializat in productia de masini care sa iasa in evidenta prin acuratete, eficienta operarii la nivel inalt, intretinere si curatare usoara si rezistenta. - Masini de ambalat in folie citeste mai mult
Companie
Banca de joburi
Categoria jobului
Inginerie - Automobile Inginerie - Industrii / Productie Service auto Industrie
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.infomunca.ro
Aplica la job Detalii job
16 Apr
Consilier debutant
Brasov

Consilier debutant Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura – Centrul Judetean Brasov 15 aprilie 2015 Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura – Centrul Judetean Brasov organizeaza concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioada nedeterminata a functiei publice de executie  vacanta de consilier, clasa I, gradul profesional debutant in cadrul Centrului Judetean Brasov.

Candidatii trebuie sa indeplineasca conditiile generale prevazute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul functionarilor publici (r2), cu modificarile si completarile ulterioare. Conditiile specifice necesare in vederea participarii la concurs si a ocuparii functiei publice sunt: studii universitare de licenta absolvite cu diploma, respectiv studii superioare de lunga durata, absolvite cu diploma de licenta sau echivalenta, in urmatoarele domenii fundamentale: stiinte ingineresti; stiinte sociale; cunostinte de operare PC – Word, Excel: nivel mediu. Concursul se va organiza citeste mai mult
Companie
Guvernul Romaniei
Sursa jobului
posturi.gov.ro
Aplica la job Detalii job
18 Apr
vanzator de castraveti
Brasov

Nu conteaza oricum esti angajat.

Categoria jobului
Agricultura/Silvicultura Agricultura
Tipul jobului
part-time
Sursa jobului
www.jobscop.ro
Aplica la job Detalii job
18Apr
16 Apr
ELECTRONIST pentru post de Inginer Service - Brasov
Brasov Romania

Compania Banca de Joburi recruteaza ELECTRONISTI pentru postul de INGINER SERVICE care doresc sa faca o cariera in cadrul unei importante companii din domeniul medical. Locul de munca este in BRASOV.

Acest proiect de recrutare se adreseaza persoanelor cu studii superioare in domeniul electronic, experienta in intretinerea si repararea aparaturii electronice, sau pe o pozitie asemanatoare si ofera beneficii multiple acestora, cum ar fi: oportunitatea de a lucra intr-o echipa de profesionisti, salariu atractiv, masina de serviciu pentru deplasari si in interes personal ocazional, asigurare medicala. Descrierea Companiei Angajatoare: O importanta companie ce activeaza de peste 20 de ani la nivel national in domeniul medical, se ocupa cu vanzarea, distributia si servisarea echipamentelor medicale din portofoliu. Responsabilitati: - service si intretinere aparatura medicala - instalare si punere in functiune - receptie calitativa a marfurilor - consultanta si asistenta pentru clientii citeste mai mult
Categoria jobului
Industria energetica/Electricieni
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.tjobs.ro
Aplica la job Detalii job
18 Apr
Ingineri Proiectanti
Brasov,Brasov

Companie
Lugera Makler SRL
Categoria jobului
Inginerie cercetare-si-dezvoltare Inginerie Cercetare de piata
Tipul jobului
part-time
Sursa jobului
www.jobhaze.ro
Aplica la job Detalii job
18 Apr
Team Leader (Limba Germana) - Brasov (cod: TL B)
Brasov ROMANIA

Postat la: 27-03-2015 Responsabilitati - Cunostinte de limba germana la nivel avansat; - Spirit de leader; - Spirit comercial bine dezvoltat; - Persoana autonoma, riguroasa, cu spirit de initiativa; - Persoana dinamica, avand capacitate de adaptare, sociabila, cu interes pentru imbunatatire permanenta.

Cerinte - Coordoanarea echipei de prospectori; - Contactarea telefonica a unor clienti noi sau a unor clienti deja existenti; - Crearea conexiunii dintre Cumparator si Asistentul Comercial; - Crearea fiselor de prospect; - Realizarea rapoartelor de munca. Beneficii Oferite - Reale oportunitati de dezvoltare a unei cariere inr-un mediu profesionist, alaturi de o echipa dinamica si de succes; - Pachet salarial atractiv. Descrierea firmei MONDOJOB, agentie de consultanta, recrutare si plasare a fortei de munca, ofera servicii profesionale si competitive atat clientilor nostri, cat si candidatilor. Profitam de acest prilej pentru a va prezenta oferta noastra de locuri de munca, de care citeste mai mult
Companie
Mondojob SRL
Categoria jobului
IT&C It&c
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.myjob.ro
Aplica la job Detalii job
16 Apr
Doamnelor / Domnilor, Valentin este numele meu si solicit angajare
Bucuresti, judetul Brasov, judetul Prahova

Part-Time / Full-Time / Sezonier / ProjectManager, Șofer ( B, C, E. ) Administrativ-Secretariat ( Administrare Vile / Case ) - Part-Time / Full-Time Manager, Șofer ( B, C, E.

) Administrativ-Secretariat ( Administrare Vile / Case ) - Part-Time / Full-Time Sunt Casatorit, am 45 de ani, lucrez in domeniul pazei, programul meu este la tura ( 12 / 24, 12 / 48 ) si am foarte mult timp liber si doresc sa ma fac util ( sa nu trec prin viata degeaba ) . Detin : Atestat pentru Masinist Cale si Terasamente ( Buldozerist-Excavatorist - fara experienta ) Atestat transport persoane ( sofer personal sau taxi )
Companie
Loc de Munca
Categoria jobului
Diverse
Tipul jobului
full-time , part-time , sezonier
Sursa jobului
www.locuri-munca.com
Aplica la job Detalii job
16 Apr
Consilier principal
Brasov

Consilier principal Directia Generala Regionala a Finantelor Publice Brasov 10 aprilie 2015 Directia Generala Regionala a Finantelor Publice Brasov, organizeaza concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioada determinata a  functiei publice de executie, temporar vacanta, de consilier juridic clasa I,  grad profesional principal, la Serviciul juridic din cadrul D.G.R.F.P. Brasov.

Candidatii trebuie sa indeplineasca conditiile generale prevazute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul functionarilor publici (r2), cu modificarile si completarile ulterioare. Concursul se va organiza conform calendarului urmator: 17 aprilie 2015: termenul limita pentru depunere a dosarelor; 23 aprilie 2015, ora 10:00: proba scrisa; data si ora interviului vor fi comunicate ulterior. Dosarele de inscriere la concurs trebuie sa contina, in mod obligatoriu, documentele prevazute de art. 49, alin. (1) din Hotararea Guvernului nr. 611/2008. Detalii privind conditiile specifice si bibliografia de citeste mai mult
Companie
Guvernul Romaniei
Sursa jobului
posturi.gov.ro
Aplica la job Detalii job
16 Apr
Portar
Brasov

Portar Teatrul „Sica Alexandrescu” din Brasov 15 aprilie 2015 Teatrul „Sica Alexandrescu” din Brasov organizeaza concurs de recutare pentru ocuparea pe perioada nedeterminata a functiei contractuale de executie, vacanta, de portar. Pentru a ocupa un post contractual vacant sau temporar vacant candidatii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii generale, conform art.

3 al Regulamentului-cadru aprobat prin Hotararea Guvernului nr. 286 din 23 martie 2011, cu modificarile si completarile ulterioare: a) are cetatenia romana, cetatenie a altor state membre ale Uniunii Europene sau a statelor apartinand Spatiului Economic European si domiciliul in Romania; b) cunoaste limba romana, scris si vorbit; c) are varsta minima reglementata de prevederile legale; d) are capacitate deplina de exercitiu; e) are o stare de sanatate corespunzatoare postului pentru care candideaza, atestata pe baza adeverintei medicale eliberate de medicul de familie sau de unitatile sanitare abilitate; f) citeste mai mult
Companie
Guvernul Romaniei
Sursa jobului
posturi.gov.ro
Aplica la job Detalii job

Au fost gasite 1182 locuri de munca in brasov , afisate in 81 pagini.

Ai cautat locuri de munca in brasov in 2015 vezi si firme in Brasov sau doctori in Brasov

Datorita dezvoltarii turismului in Brasov sunt multe locuri de munca destinate tinerilor, mai ales cele part time, cele sezoniere, dar si locuri de munca full time pentru profesionisti in domeniu.
Salariul mediu pe economie in Brasov este de 1534 lei in 2013, fiind preconizata o crestere de aproximativ 6% in 2014, cresterea fiind continua si datorita dezvoltarii economice explosive a Brasovului in ultimii 2 ani.