Joburi cursuri infirmiera in botosani

Pentru cautarea facuta de dumneavoastra nu s-a gasit nici un loc de munca.

Nu am gasit nici o cautare pentru cursuri infirmiera in orasul botosani dar noi iti recomandam urmatoarele joburi:
Alte anunturi asemanatoare cu cursuri infirmiera in orasul botosani
19 Mar
infirmier/infirmiera
BOTOSANI

Numar locuri de munca disponibile pentru jobul infirmier/infirmiera in BOTOSANI este 1 posturi Contract de munca pe perioada nedeterminata cu norma intreaga Cod intern Job: 07/09/1150000639/2 Contact : Botosani, Str. Str. Colonel Tomoroveanu Nr. 2 Tel. 0231/536791, e-mail : bt_lmv@bt.anofm.ro .

Numar locuri de munca disponibile pentru jobul infirmier/infirmiera in BOTOSANI este 1 posturi Contract de munca pe perioada nedeterminata cu norma intreaga Cod intern Job: 07/09/1150000639/2 Contact : Botosani, Str. Str. Colonel Tomoroveanu Nr. 2 Tel. 0231/536791, e-mail : bt_lmv@bt.anofm.ro
Sursa jobului
www.anofm.ro
Aplica la job Detalii job
27 Mar
Inspector de specialitate IA
Botosani

Inspector de specialitate IA Primaria Comunei Suharau 24 martie 2015 Primaria Comunei Suharau, Judetul Botosani organizeaza concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioada determinata a functiei contractuale de executie, temporar vacanta, de inspector de specialitate IA.

Pentru a ocupa un post contractual vacant sau temporar vacant candidatii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii generale, conform art. 3 al Regulamentului-cadru aprobat prin Hotararea Guvernului nr. 286 din 23 martie 2011, cu modificarile si completarile ulterioare: a) are cetatenia romana, cetatenie a altor state membre ale Uniunii Europene sau a statelor apartinand Spatiului Economic European si domiciliul in Romania; b) cunoaste limba romana, scris si vorbit; c) are varsta minima reglementata de prevederile legale; d) are capacitate deplina de exercitiu; e) are o stare de sanatate corespunzatoare postului pentru care candideaza, atestata pe baza adeverintei medicale eliberate de medicul de familie sau de citeste mai mult
Companie
Guvernul Romaniei
Sursa jobului
posturi.gov.ro
Aplica la job Detalii job
24 Mar
Director si inspector asigurari
Botosani

Multinationala de top in domeniul asigurarilor , selecteaza in vederea angajarii , Director sucursala si inspectori asigurari . Cerinte : studii superioare , cunostinte PC , experienta in asigurari si managementul resurselor umane , abilitati de conducator si administrator , abilitati de negociere , orientare catre rezultat .

Oferim : pachet de remunerare atractiv , bonusuri de performanta , lunare , trimestriale si anuale . Cursuri de management si perfectionare .
Categoria jobului
Vanzari Vanzari
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.olx.ro
Aplica la job Detalii job