Joburi in barlad

Cauta in 25 locuri de munca in barlad in 2015

27Feb
25 Feb
Agent vanzari Barlad
Vaslui,Barlad

Companie
Spectral Mobila
Categoria jobului
Vanzari vanzari Vanzari
Tipul jobului
part-time
Sursa jobului
www.jobhaze.ro
Aplica la job Detalii job
24 Feb
Soferi - Germania
Barlad Strainatate Germania

Plecari garantate in luna februarie ca si sofer, pentru un job sigur in strainatate si cu salar european , trebuie doar sa ai experienta in condus minim 1 an. Pozitii disponibile pe masini mici 3,5 tone, transport marfa si logistica. Se pleaca cu contracte legale de munca, luna aceasta! Rezerva un loc daca te incadrezi. Detalii extra sau inscrieri sunati la :0734.235.186 sau 0767.517.

875 de L V de la 9 17.
Categoria jobului
Altele Altele
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.jobscop.ro
Aplica la job Detalii job
16 Feb
Client Misterios Barlad
Barlad

?Cumparatorii sub acoperire? (shopperii) sunt persoanele care, pretinzand ca sunt clienti reali, realizeaza vizite sub acoperire in scopul evaluarii calitatii serviciilor prestate de comercianti. Acestia sunt in permanenta legatura cu coordonatorul proiectului si actioneaza doar in baza instructiunilor primite de la acesta.

Din acest motiv, cumparatorul sub acoperire trebuie sa fie extrem de disponibil pentru a raspunde oricaror solicitari din partea companiei noastre, legate de proiectul in care se angajeaza. Pe parcursul vizitelor diferite se evalueaza aspecte legate de atitudinea angajatului, de corectitudinea si acuratetea informatiilor primite in locatie in baza unui scenariu bine definit. Dupa efectuarea vizitei se completeaza un raport online detaliat al celor observate (conform fisei de evaluare primite la inceputul proiectului pentru fiecare locatie vizitata), care se va trimite fara intarziere catre Coordonatorul proiectului in maxim 24 ore.Cerinte:O prima cerinta ar fi citeste mai mult
Companie
Reveal Marketing Research
Categoria jobului
Cercetare & Dezvoltare Cercetare de piata
Sursa jobului
www.infomunca.ro
Aplica la job Detalii job
18 Feb
Reprezentant zonal
Barlad ROMANIA

Postat la: 17-02-2015 Responsabilitati Companie multinationala de import si distributie piese auto, printre cele mai puternice de pe piata din romania, aflata in plina expansiune.

Intretinerea relatiilor de colaborare cu clientii aflati in portofoliul firmei, contactarea de noi clienti, cresterea volumului de vanzari, urmarirea si realizarea targetelor la vanzari si urmarirea incasarilor, conducerea echipei de vanzari si distributie. Cerinte Experienta in vanzari piese auto import, persoana dinamica, dornica de afirmare, calitati de conducere a unei echipe, seriozitate. Beneficii Oferite Beneficiile postului: salariu compus din salariu fix la care se adauga bonusuri din vanzari , bonuri de masa, telefon, masina de servici. Companie Confidential Posturi disponibile 2 Domeniu Vanzari Nivel experienta 1 - 2 ani Tip contract Full-time Nivel studii Liceu Nivel salarial Confidential Localitate Barlad Botosani Focsani Vaslui Tara ROMANIA
Companie
Confidential
Categoria jobului
Vanzari Vanzari
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.myjob.ro
Aplica la job Detalii job
27Feb
24 Feb
Angajam tamplar masinist
Barlad

Angajez urgent tamplar masinist, pe masina de gaurit multiplu pe o perioada de 4 luni. Oferim contracte de munca legale. Salar de 1400 euro/ luni, gratuit: cazare, asigurare medicala si 2 mese /zi. Priveste cu incredere la o firma cu 4 ani experienta in domeniul plasarii in strainatate. Suna acum si rezerva un loc de munca: 0734.235.186 sau 0767.517.875 de L V de la 9 17. .

Angajez urgent tamplar masinist, pe masina de gaurit multiplu pe o perioada de 4 luni. Oferim contracte de munca legale. Salar de 1400 euro/ luni, gratuit: cazare, asigurare medicala si 2 mese /zi. Priveste cu incredere la o firma cu 4 ani experienta in domeniul plasarii in strainatate. Suna acum si rezerva un loc de munca: 0734.235.186 sau 0767.517.875 de L V de la 9 17.
Categoria jobului
Altele Altele
Tipul jobului
full-time
Salariu
14001400 euro
Sursa jobului
www.jobscop.ro
Aplica la job Detalii job
17 Feb
Programator ABAP
Barlad ROMANIA

Postat la: 26-01-2015 Responsabilitati - Are responsabilitate deplina in ceea ce priveste programarea ABAP in SAP. - Participa la implementarea sistemului integrat SAP – ABAP. Cerinte - Absolvent de studii superioare de informatica. - Cel putin 2 ani experienta programare ABAP in SAP. - Participare anterioara la cel putin 1 ciclu complet de implementare a SAP intr-o organizatie.

- Cunoasterea metodologiei de implementare SAP. - Cunostinte specifice: • ABAP programming (certificate is a plus) • EDI , IDoc , Interface design • User Exit design and programming • Logistics Information System(LIS, SIS) • Data Dictionary • Barcoding, RF - Cunostinte bune privind pachetul MS Office (Excel, Word, PowerPoint, Access, etc) - Disponibilitate pentru deplasare: programul de lucru se va desfasura, min.2-3 zile/saptamana in Barlad, pt a fi in contact direct cu responsabilii / derulatorii SAP din companie. Beneficii Oferite - bonuri de masa - prime de Craciun - prime de Paste citeste mai mult
Companie
S.C. Rulmenti S.A.
Categoria jobului
IT Software Software
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.myjob.ro
Aplica la job Detalii job
21 Feb
Client Misterios (Mystery Shopping) - Baia Mare, Barlad, Beius, Bistrita, Blaj, Braila, Botosani
Baia Mare, Barlad, Beius, Bistrita, Blaj, Botosani, Braila

ANDquot;Cumparatorii sub acoperireANDquot; (shopperii) sunt persoanele care, pretinzand ca sunt clienti reali, realizeaza vizite sub acoperire in scopul evaluarii calitatii serviciilor prestate de comercianti.

Acestia sunt in permanenta legatura cu coordonatorul proiectului si actioneaza doar in baza instructiunilor primite de la acesta.

Din acest motiv, cumparatorul sub acoperire trebuie sa fie extrem de disponibil pentru a raspunde oricaror solicitari din partea companiei noastre, legate de proiectul in care se angajeaza.
Pe parcursul vizitelor diferite se evalueaza aspecte legate de atitudinea angajatului, de corectitudinea si acuratetea informatiilor primite in locatie in baza unui scenariu bine definit.

Dupa efectuarea vizitei se completeaza un raport online detaliat al celor observate (conform fisei de evaluare primite la inceputul proiectului pentru fiecare locatie vizitata), care se va trimite fara intarziere catre Coordonatorul proiectului in maxim 24 citeste mai mult
Companie
NetJobs
Categoria jobului
Cercetare Marketing Sondaje Marketing
Tipul jobului
part-time
Sursa jobului
www.netjobs.ro
Aplica la job Detalii job
11 Feb
Operator Sondaje de opinie
Barlad ROMANIA

Postat la: 11-02-2015 Responsabilitati Companie de cercetare de piata si sondaje de opinie angajeaza operatori pentru Barlad si judetul Vaslui pentru cercetari de piata si sondaje de opinie. Operatorul aplica la domiciliul respondentior chestionare care sa culeaga parerile acestora despre diferite bunuri/servicii de larg consum.

Studiile realizate sunt cantitative, de tipul: door to door, business to business, mistery shopper, medical, locatii (pretestari, degustari) sau calitative, de tipul Focus Grup, etc Cerinte Absolvent(a) studii medii (liceu) sau superioare; - Persoana dinamica, cu abilitati dezvoltate de comunicare si relationare; - Foarte buna capacitate organizatorica; - Responsabilitate; - Respectarea termenelor de executie. Beneficii Oferite - program de lucru flexibil si obtinerea unui venit suplimentar in timpul liber corelat cu efortul depus; -experienta interesanta de lucru cu oamenii; -un mediu de lucru profesionist si dinamic Descrierea firmei ISRA Center este in citeste mai mult
Companie
ISRA Center Marketing Research
Categoria jobului
Marketing / Cercetare de piata Cercetare de piata
Tipul jobului
part-time
Sursa jobului
www.myjob.ro
Aplica la job Detalii job
13 Feb
Asistent in brokeraj/Manager structuri
Barlad ROMANIA

Postat la: 13-02-2015 Responsabilitati - Identificarea nevoilor clientilor si efectuarea recomandarilor in functie de acestea - Efectuarea analizei de risc pentru client, construirea de oferte si finalizarea vanzarilor. - Prospectarea permanenta a pietei si promovarea serviciilor financiare. - Oferirea de servicii post vanzare clientilor pe durata derularii contractului.

Cerinte - Studii medii/ studiile superioare constituie un avantaj; - Cunostinte medii de utilizare PC; - Atitudine proactiva, persuasiv si perseverent; - Bune abilitati de comunicare, negociere si orientare spre rezultat; - Curs IMA promovat sau disponibilitatea de a absolvi un astfel de curs - Spirit de initiativa si capacitate de a relationa cu diverse tipologii de oameni; Beneficii Oferite - Comisioane peste media pietei de profil corelate exclusiv cu munca depusa - Posibilitate de avansare ca manager de structuri prin formarea de echipe de vanzari proprii Descrierea firmei Partener asociat Transilvania - Broker citeste mai mult
Companie
I.I. CUCU EDUARD AURELIAN
Categoria jobului
Asigurari Asigurari
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.myjob.ro
Aplica la job Detalii job
10 Feb
Consilier Vanzari
Barlad, Botosani, Iasi, Roman, Suceava

Liceu, FacultateDetalii Companie:Comercializam sisteme de tratarea a apei (dedurizare, filtrare, sterilizare, distilare), solutii complete si eficiente, instalatii sanitare montaj si intretinere. Distribuim produse pentru instalatii sanitare..

Liceu, FacultateDetalii Companie:Comercializam sisteme de tratarea a apei (dedurizare, filtrare, sterilizare, distilare), solutii complete si eficiente, instalatii sanitare montaj si intretinere. Distribuim produse pentru instalatii sanitare.
Companie
Prowater G&C Distribution Srl
Categoria jobului
Comert Vanzari Vanzari
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
jobs.bizoo.ro
Aplica la job Detalii job

Au fost gasite 25 locuri de munca in barlad , afisate in 3 pagini.