Joburi fara comision in austria

Pentru cautarea facuta de dumneavoastra nu s-a gasit nici un loc de munca.

Nu am gasit nici o cautare pentru fara comision in orasul austria dar noi iti recomandam urmatoarele joburi:
Alte anunturi asemanatoare cu fara comision in orasul austria
20 Nov
Impachetare carne de vita 1.500 E Austria Botosani Strainatate Austria

Descrierea postului:Angajam personal necalificat, femei si barbati cu varstele intre 18 58 ani, fara preselectii pentru productia de carne pe linia abatoarelor. Programul de lucru este de 8 h/zi, salariu de 1.450 E/luna si posibilitate de a face ore suplimentare, plus alte beneficii. Pentru informatii apelati 0768.882.749, 0747.890.589 de L V intre 9 17.Cerinte:Beneficii suplimentare: .

Jobul Impachetare carne de vita 1.500 E Austria este incadrat in categoria Locuri de munca in strainatate full-time

Locul de munca Impachetare carne de vita 1.500 E Austria a fost preluat de pe www.jobscop.ro
Aplica la job
20 Nov
Zugravi Austria 1600 euro Bocsa Strainatate Austria

Descrierea postului:Nu rata inscrierile pentru plecarea din luna noiembrie in Austria, zugravi cu sau fara calificare in domeniu. Contracte legale de la 2 luni pana la 1 an cu posibilitate de prelungire. Suna imediat la 0727025760 sau 0747872371 de L V intre 9 17.  Cerinte:Beneficii suplimentare: .

Jobul Zugravi Austria 1600 euro este incadrat in categoria Altele full-time

Locul de munca Zugravi Austria 1600 euro a fost preluat de pe www.jobscop.ro
Aplica la job
21Nov
15 Nov
Cultivare de praz si ceapa 1.400 E Austria Mioveni Strainatate Austria

Descrierea postului:Angajam femei si barbati cu varstele intre 18 58 ani fara pregatire sau calificare pentru cultivarea de praz si ceapa. Se primeste salariu fix de 1.400 E/luna, cazarea si masa gratuit asigurate de catre angajator. Cei interesati de oferta sunt rugati sa apeleze 0768.882.749, 0747.890.589 de L V intre 9 17.Cerinte:Beneficii suplimentare: .

Jobul Cultivare de praz si ceapa 1.400 E Austria este incadrat in categoria Locuri de munca in strainatate full-time

Locul de munca Cultivare de praz si ceapa 1.400 E Austria a fost preluat de pe www.jobscop.ro
Aplica la job
13 Nov
Joburi pentru dansatoare in NightClub Austria

garantat 50 euro pe zi, spectacol pe scena topless, privat dance 50 la suta din costul acestuia, comision 20 la suta din totalul consumatiilor, castig lunar intre 1200 si 5000 Euro, cazare asigurata contracost 5 Euro pe zi. Oferta completa o gasiti pe site. Daca sunteti interesata ne puteti contacta pe e-mail sau mobil sau puteti trimite CV si poze si va contactam noi imediat. .

Jobul Joburi pentru dansatoare in NightClub este incadrat in categoria Dansator/Animator/Entertainment full-time Salar:50 euro

Locul de munca Joburi pentru dansatoare in NightClub a fost preluat de pe www.tjobs.ro
Aplica la job
21Nov
13 Nov
Job-uri Hostesse/Dansatoare in Club din Tirol Austria Tirol

pe zi, tips 60 la suta la private dance, comision 20 la suta din totalul consumatiilor, castigul lunar variaza intre 1500 – 6000 Euro, cazare asigurata gratuit de catre angajator in apartamente dotate si utilate complet. Oferta completa o gasiti pe site. Daca sunteti interesata ne puteti contacta pe e-mail sau mobil sau puteti trimite CV si poze si va contactam noi imediat. .

Jobul Job-uri Hostesse/Dansatoare in Club din Tirol este incadrat in categoria Dansator/Animator/Entertainment full-time Salar:6000 euro

Locul de munca Job-uri Hostesse/Dansatoare in Club din Tirol a fost preluat de pe www.tjobs.ro
Aplica la job
13 Nov
Job-uri pentru Hostesse in Club din Salzburg Salzburg Austria

euro pe zi, tips 50 la suta, comision 20 la suta din totalul consumatiilor, castigul lunar variaza intre 1500 – 5000 Euro, cazare asigurata gratuit de catre angajator in apartamente dotate si utilate complet. Varsta minim 18 ani, aspect fizic placut, minim de engleza. Oferta completa o gasiti pe site. Daca sunteti interesata ne puteti contacta pe e-mail sau mobil sau puteti trimite CV si.

Jobul Job-uri pentru Hostesse in Club din Salzburg este incadrat in categoria Dansator/Animator/Entertainment full-time Salar:5000 euro

Locul de munca Job-uri pentru Hostesse in Club din Salzburg a fost preluat de pe www.tjobs.ro
Aplica la job
13 Nov
Ingrijire batrani la domiciliu Niederoestereich Austria

de munca CA INGRIJITOR LA DOMICILIU este pe termen nelimitat cu familia. - plata este 45 euro/zi , minus asigurari, cazare si masa gratuite. - comision: 300euro/an se platesc din primul salariu (minim 6 luni activitate pe an) Comisionul include traduceri, inregistrare sau transfer Gewerbe, inregistrare domiciliu secundar la familie, contract de munca. - drumul nu se deconteaza. .

Jobul Ingrijire batrani la domiciliu este incadrat in categoria Ingrijire batrani/Asistenta sociala full-time Salar:45 euro

Locul de munca Ingrijire batrani la domiciliu a fost preluat de pe www.tjobs.ro
Aplica la job
17 Nov
Asistente Medicale Germania ,Austria ,Elvetia Austria Strainatate Elvetia Germania

apoi contract de munca in Germania. Cerinte 1.experienta 2 ani 3.dorinta de a invata meseria de asistent Companie Confidential Posturi disponibile 50 Domeniu Asistenta sociala Medical / Farmacie Nivel experienta Fara experienta 1 - 2 ani Tip contract Full-time Sezonier Nivel studii Liceu Colegiu / Studii postliceale Nivel salarial peste 2000 Euro Tara Austria Elvetia Germania .

Companie: Confidential

Jobul Asistente Medicale Germania ,Austria ,Elvetia este incadrat in categoria Asistenta sociala full-time

Locul de munca Asistente Medicale Germania ,Austria ,Elvetia a fost preluat de pe www.myjob.ro
Aplica la job
13 Nov
Ingrijitoare batrani Austria Toate orasele, Strainatate, Austria

cazare si masa gratuite. - comision, poate fi platit in doua modalitati: a) 300euro/an se platesc din primul salariu (garantam minim 6 luni activitate pe an) b) 100euro din primul salariu + 50 euro/luna lucrata pe termen nelimitat. Comisionul include traduceri, inregistrare sau transfer Gewerbe, inregistrare domiciliu secundar la familie, contract de munca. - drumul nu se deconteaza..

Companie: Personenbetreuung Groeschke

Jobul Ingrijitoare batrani Austria este incadrat in categoria Altele, BabySitter / Menaj / Servicii curatenie, Medicina, full-time Salar:55 euro

Locul de munca Ingrijitoare batrani Austria a fost preluat de pe www.ofertelocuridemunca.ro
Aplica la job
14 Nov
Curatenie manuala institutii 1.400 E Austria Dorohoi Strainatate Austria

Descrierea postului:Cautam personal apt de munca, fara calificare pentru servicii de curatenie in institutii: igienizare birouri, curatare podele, indepartare praf. Salarii de pana la 1.400 E/luna, cazare si masa gratuita. Pentru informatii apelati 0768.882.749, 0747.890.589 de L V intre 9 17.   Cerinte:Beneficii suplimentare: .

Jobul Curatenie manuala institutii 1.400 E Austria este incadrat in categoria Locuri de munca in strainatate full-time

Locul de munca Curatenie manuala institutii 1.400 E Austria a fost preluat de pe www.jobscop.ro
Aplica la job