Joburi fabrica in austria

Cauta in 6 locuri de munca fabrica in austria in 2015

04Mar
24 Feb
Ambalatori fabrica Germania si Austria
Costesti Strainatate Germania Austria

Alege sa lucrezi in strainatate la un loc sigur de munca! Locuri disponibile in fabrica in Germania pentru ambalare, etichetare de produse cosmetice, farmaceutice si cablaje auto. Angajatori seriosi care ofera cazare, masa si asigurare medicala! Daca doresti un loc de munca in acest domeniu suna acum la numerele 0734.235.186 sau 0767.517.875 de L V de la 9 17. .

Alege sa lucrezi in strainatate la un loc sigur de munca! Locuri disponibile in fabrica in Germania pentru ambalare, etichetare de produse cosmetice, farmaceutice si cablaje auto. Angajatori seriosi care ofera cazare, masa si asigurare medicala! Daca doresti un loc de munca in acest domeniu suna acum la numerele 0734.235.186 sau 0767.517.875 de L V de la 9 17.
Categoria jobului
Altele Altele
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.jobscop.ro
Aplica la job Detalii job
27 Feb
Constructor telescaune
Austria

Postat la: 04-02-2015 Responsabilitati Pentru o companie importanta din Austria cautam 20 de constructori telescuane. Compania are 2452 de angajati, iar pana in prezent a construit mai mult de 14.500 de instalatii de transport pe cablu pentru clienti din peste 88 de tari.

Responsabilitati: - citirea si interpretarea planurilor/desenelor tehnice - efectuarea sudurii MAG in otel - sudarea materialelor mai groase de 12 mm - lucrul in fabrica la sudarea, pre-asamblarea si asamblarea telescaunelor, stalpilor, cablurilor de otel, rolelor etc. - utilizarea robotilor de sudura ( constituie avantaj) Cerinte - detinerea unei autorizatii MAG valabila - cunoasterea sudurii in toate pozitiile ( in special cap la cap si la colt) - experienta de minim 3 ani in constructii de otel grele ( constituie avantaj experienta din tarile: Austria, Germania, Elvetia) - disponibilitatea de a face ore suplimentare - disponibilitate de a lucra in ture - Limba straina: Germana: Mediu Beneficii Oferite Conditii citeste mai mult
Companie
Tjobs SRL
Categoria jobului
Productie Industrie
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.myjob.ro
Aplica la job Detalii job
27 Feb
Sudor Mag Austria
nedefinit Strainatate Austria

Pentru o companie importanta din Austria cautam 20 de constructori telescaune. Compania are 2452 de angaja?i, iar pana in prezent a construit mai mult de 14.500 de instala?ii de transport pe cablu pentru clien?i din peste 88 de ??ri.

Responsabilitati: ? citirea si interpretarea planurilor/desenelor tehnice ? efectuarea sudurii MAG in otel ? sudarea materialelor mai groase de 12 mm ? lucrul in fabrica la sudarea, pre-asamblarea si asamblarea telescaunelor, stalpilor, cablurilor de otel, rolelor etc. ? utilizarea robotilor de sudura ( constituie avantaj) Cerinte:Cerinte ? detinerea unei autorizatii MAG valabila ? cunoasterea sudurii in toate pozitiile ( in special cap la cap si la colt) ? experienta de minim 3 ani in constructii de otel grele ( constituie avantaj experienta din tarile: Austria, Germania, Elvetia) ? disponibilitatea de a face ore suplimentare ? disponibilitate de a lucra in ture Limbi straine: Germana? nivel comunicativ Limbi straine: Germana? nivel comunicativ citeste mai mult
Companie
BRILLIANT RECRUITMENT
Categoria jobului
Industrii / Productie Industrie
Tipul jobului
part-time
Sursa jobului
www.infomunca.ro
Aplica la job Detalii job
26 Feb
Constructor telescaune
Austria

Pentru o companie importanta din Austria cautam 20 de constructori telescaune. Compania are 2452 de angajati, iar pana in prezent a construit mai mult de 14.500 de instalatii de transport pe cablu pentru clienti din peste 88 de tari.Responsabilitati:
- citirea si interpretarea planurilor/desenelor tehnice
- efectuarea sudurii MAG in otel
- sudarea materialelor mai groase de 12 mm
- lucrul in fabrica la sudarea, pre-asamblarea si asamblarea telescaunelor, stalpilor, cablurilor de otel, rolelor etc.
- utilizarea robotilor de sudura ( constituie avantaj)- detinerea unei autorizatii MAG valabila
- cunoasterea sudurii in toate pozitiile ( in special cap la cap si la colt)
- experienta de minim 3 ani in constructii de otel grele ( constituie avantaj experienta din tarile: Austria, Germania, Elvetia)
- disponibilitatea de a face ore suplimentare
- disponibilitate de a lucra in ture
- Limba straina: Germana: MediuDetalii Companie:TjobsRecruit citeste mai mult
Companie
NetJobs
Categoria jobului
Productie si confectionare Industrie
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.netjobs.ro
Aplica la job Detalii job
04Mar
24 Feb
Lipire etichete creme si geluri Austria
Botosani Strainatate Austria

Daca esti in cautarea unui loc de munca, fie pe perioada scurta sau perioada lunga, te putem ajuta cu un loc de munca in Austria! Facem angajari pentru fabrica de produse cosmetice, angajam operatori lipire etichete pe diverse produse de infrumusetare creme si geluri). Se lucreaza ca si necalificat, instructaj complet se ofera la locul de munca.

Detalii despre locurile de munca si conditiile de inscriere aflati la: 0767.519.105, 0747606664.
Categoria jobului
Altele Altele
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.jobscop.ro
Aplica la job Detalii job
24 Feb
Stivuitoristi in Austria, plecari in februarie
Covasna Strainatate Austria

Plecari la munca in strainatate pentru fabrica, angajam stivuitoristi, detinatori de autorizatie ISCIR, responsabil cu asezarea marfurilor in locatii stabilite deja, in Austria atat manual cat si cu stivuitorul, salariile sunt de pana la 1450 E, si exista posibilitatea de a face ore suplimentare platite in plus.

Se asigura cazarea, masa cat si asigurarea medicala pe toata perioada contractuala. Contacteaza ne acum si rezerva ti un loc de munca : 0767.519.105, 0747606664.
Categoria jobului
Locuri de munca in strainatate Strainatate
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.jobscop.ro
Aplica la job Detalii job