Joburi ajofm locuri de munca vacante in arges

Pentru cautarea facuta de dumneavoastra nu s-a gasit nici un loc de munca.

Nu am gasit nici o cautare pentru ajofm locuri de munca vacante in orasul arges dar noi iti recomandam urmatoarele joburi:
Alte anunturi asemanatoare cu ajofm locuri de munca vacante in orasul arges
12 Nov
Contracte de munca avizate pentru Austria Curtea de Arges Strainatate Austria

Descrierea postului:Nu  rata  sansa  de  a  munci  in  luna  noiembrie  in  Austria,  in  spatiie  comerciale:  la  curatare  si  intretinere  mobilier,  igienizare  obiecte  sanitare,  curatare  geamuri  si  intretinere  pardoseli.  Salariul  este  1400  euro .

Jobul Contracte de munca avizate pentru Austria este incadrat in categoria Locuri de munca in strainatate full-time

Locul de munca Contracte de munca avizate pentru Austria a fost preluat de pe www.jobscop.ro
Aplica la job
21 Nov
ingrijitoare la unitati de ocrotire sociala si sanitara ARGES

Numar locuri de munca disponibile pentru jobul ingrijitoare la unitati de ocrotire sociala si sanitara in ARGES este 4 posturi Contract de munca pe perioada nedeterminata cu norma intreaga Cod intern Job: 03/03/1140001848/1 Contact : Pitesti, Str. B-dul Republicii Nr. 11 Tel. B-dul Republicii, e-mail : ag_lmv@ag.anofm.ro .

Locul de munca ingrijitoare la unitati de ocrotire sociala si sanitara a fost preluat de pe www.anofm.ro
Aplica la job
24Nov
20 Nov
electrician de intretinere si reparatii ARGES

Numar locuri de munca disponibile pentru jobul electrician de intretinere si reparatii in ARGES este 1 posturi Contract de munca pe perioada nedeterminata cu norma intreaga Cod intern Job: 03/02/1140001531/1 Contact : Pitesti, Str. B-dul Republicii Nr. 11 Tel. B-dul Republicii, e-mail : ag_lmv@ag.anofm.ro .

Locul de munca electrician de intretinere si reparatii a fost preluat de pe www.anofm.ro
Aplica la job
06 Nov
Munca strainatate Curtea de Arges, Strainatate

Descrierea companiei plasare forta de munca Descrierea postului Incep angajarile pentru noile oferte de munca la ambalarea diverselor produse la banda in fabricile din Germania!Recrutam urgent grupuri de persoane cu varsta intre 18 si 57 ani.Se ofera conditii de munca foarte bune,cazare si mese asigurate.Locurile de munca sigure si plecari saptamanale.Suna si ocupa un loc de munca.

Companie: european job experience

Jobul Munca strainatate este incadrat in categoria Altele, Inginerie, full-time

Locul de munca Munca strainatate a fost preluat de pe www.ofertelocuridemunca.ro
Aplica la job
17 Nov
sofer de autoturisme si camionete ARGES

Numar locuri de munca disponibile pentru jobul sofer de autoturisme si camionete in ARGES este 1 posturi Contract de munca pe perioada nedeterminata cu norma intreaga Cod intern Job: 03/03/1140001846/1 Contact : Pitesti, Str. B-dul Republicii Nr. 11 Tel. B-dul Republicii, e-mail : ag_lmv@ag.anofm.ro .

Locul de munca sofer de autoturisme si camionete a fost preluat de pe www.anofm.ro
Aplica la job
17 Nov
inginer de cercetare in tehnologia constructiilor de masini ARGES

Numar locuri de munca disponibile pentru jobul inginer de cercetare in tehnologia constructiilor de masini in ARGES este 3 posturi Contract de munca pe perioada determinata cu norma intreaga Cod intern Job: 03/02/1140001490/4 Contact : Pitesti, Str. B-dul Republicii Nr. 11 Tel. B-dul Republicii, e-mail : ag_lmv@ag.anofm.ro .

Locul de munca inginer de cercetare in tehnologia constructiilor de masini a fost preluat de pe www.anofm.ro
Aplica la job
24Nov
17 Nov
sofer autocamion/masina de mare tonaj ARGES

Numar locuri de munca disponibile pentru jobul sofer autocamion/masina de mare tonaj in ARGES este 1 posturi Contract de munca pe perioada nedeterminata cu norma intreaga Cod intern Job: 03/03/1140001936/1 Contact : Pitesti, Str. B-dul Republicii Nr. 11 Tel. B-dul Republicii, e-mail : ag_lmv@ag.anofm.ro .

Locul de munca sofer autocamion/masina de mare tonaj a fost preluat de pe www.anofm.ro
Aplica la job
18 Nov
operator poliesteri armati cu fibra de sticla ARGES

Numar locuri de munca disponibile pentru jobul operator poliesteri armati cu fibra de sticla in ARGES este 1 posturi Contract de munca pe perioada nedeterminata cu norma intreaga Cod intern Job: 03/03/1140001923/1 Contact : Pitesti, Str. B-dul Republicii Nr. 11 Tel. B-dul Republicii, e-mail : ag_lmv@ag.anofm.ro .

Locul de munca operator poliesteri armati cu fibra de sticla a fost preluat de pe www.anofm.ro
Aplica la job
18 Nov
agent de vanzari ARGES

Numar locuri de munca disponibile pentru jobul agent de vanzari in ARGES este 1 posturi Contract de munca pe perioada nedeterminata cu norma intreaga Cod intern Job: 03/04/1140001126/1 Contact : Pitesti, Str. B-dul Republicii Nr. 11 Tel. B-dul Republicii, e-mail : ag_lmv@ag.anofm.ro .

Locul de munca agent de vanzari a fost preluat de pe www.anofm.ro
Aplica la job
17 Nov
inginer de cercetare in creatia tehnica in constructia de masini ARGES

Numar locuri de munca disponibile pentru jobul inginer de cercetare in creatia tehnica in constructia de masini in ARGES este 1 posturi Contract de munca pe perioada determinata cu norma intreaga Cod intern Job: 03/02/1140001490/5 Contact : Pitesti, Str. B-dul Republicii Nr. 11 Tel. B-dul Republicii, e-mail : ag_lmv@ag.anofm.ro .

Locul de munca inginer de cercetare in creatia tehnica in constructia de masini a fost preluat de pe www.anofm.ro
Aplica la job