Joburi spalatorie auto in anglia

Cauta in 4 locuri de munca spalatorie auto in anglia in 2015

02 Oct
Plecari ungente in Anglia la spalatorie auto
Oradea Strainatate Anglia

Angajez baieti pentru spalatorie Anglia . si casiera .nu necesita limba ...doar pentru casier pentru det va rog sa ma contactatii la numarul de telefon: 733299398 .

Angajez baieti pentru spalatorie Anglia . si casiera .nu necesita limba ...doar pentru casier pentru det va rog sa ma contactatii la numarul de telefon: 733299398
Categoria jobului
Locuri de munca in strainatate Strainatate
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.jobscop.ro
Aplica la job Detalii job
06 Oct
Muncitori la ferme de vaci si spalatori auto in Anglia
Deva Strainatate Anglia

Se ofera locuri de munca la Londra la ferma de vaci si la spalatorie pentru barbati si femei.Se plateste 30 lire/zi prima saptamana si 35 lire/zi incepand din a doua saptamana, plus la spalatorie se mai face cate un ciubuc.Daca sunteti persoane muncitoare si descurcarete pe viitor puteti castiga mai multi bani.Se ofera cazare la pretul de 35 lire/saptamana.

Sunt persoana privata care locuiesc la Londra,va astept personal la autocar si va duc personal la ferma.Nu se cere comision inainte de plecarea din tara decat va platiti drumul pana la Londra,care il platiti cand urcati in autocar.Comusionul il platiti cand va duc la locul de munca.Nu este obligatorie limba engleza,dar daca stii engleza si nu te va multumi acest loc de munca intre timp fiind aici poti gasi altceva de munca. Pentru oricare alte informatii ma puteti contacta oricand la nr de tel 447459279 224 Cosmin.
Categoria jobului
Locuri de munca in strainatate Strainatate
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.jobscop.ro
Aplica la job Detalii job
24 Sep
Personal hoteluri si in alimentatie publica Anglia
Anglia Anglia

Titlu: Personal hoteluri si in alimentatie publica Anglia Status: Activat Locuri disponibile: 10 Tara: Anglia Orase: Anglia Tip job: Full time Domeniu: Vanzari - Vanzari Nivel cariera: Intermediar Descriere: Hipporecruitment Romania cu sediul in Cluj Napoca, recruteaza personal in domeniul hotelier in Marea Britanie.

Sunt disponibile urmatoarele posturi:-Portar de noapte la un hotel in Farnham-Barman hotel in Farnham-Chelnerita si 1 sau 2 cameriste (cu permis de conducere, deoarece trebuie sa conduca aprox 6 km).-Cuplu pentru spalatorie auto in Sussex-Chelnerita pentru cafenea-Barmanita /Chelnerita hotel in SkiptonSalar pornind de la 6,5 lire/ora Cerinte: Cerinte: -limba engleza nivel cel putin mediu, exista interviu cu angajatorul-experienta pentru fiecare domeniu in parte-disponibilitate de plecare rapida pozitiile Tip promovare: Standard Salariu: Negociabil £ Cazare gratuita: Nu Masa gratuita: Nu Transport platit: Nu Data expirarii: 02-10-2015 Experienta minima: Nivel minim de citeste mai mult
Companie
RoLit Solutions
Categoria jobului
Vanzari - Vanzari Vanzari
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.infomunca.ro
Aplica la job Detalii job
01 Oct
Personal hoteluri si in alimentatie publica Anglia
Anglia Anglia

Hipporecruitment Romania cu sediul in Cluj Napoca, recruteaza personal in domeniul hotelier in Marea Britanie. Sunt disponibile urmatoarele posturi: -Portar de noapte la un hotel in Farnham -Barman hotel in Farnham -Chelnerita si 1 sau 2 cameriste (cu permis de conducere, deoarece trebuie sa conduca aprox 6 km).

-Cuplu pentru spalatorie auto in Sussex -Chelnerita pentru cafenea -Barmanita /Chelnerita hotel in Skipton Salar pornind de la 6,5 lire/ora
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.tjobs.ro
Aplica la job Detalii job
13Oct