Joburi in anglia

Cauta in 1762 locuri de munca in anglia in 2015

25Apr
24 Apr
Warehouse operative
Anglia

Angajam candidati in depozite Anglia la impachetat de haine, electronice, cosmetice, produse alimentare Salarizarea incepe cu £6.50 pe ora. Se lucreaza cel putin 37.5 ore pe saptamana in 2 sau 3 schimburi. Se lucreaza de luni pana duminica depinde de schimb. Cazare: se ofera cazare contra cost in orasul in care se afla locul de munca. Transportul la locul de munca se face prin autobuze locale.

Se ofera asistenta pentru deschiderea unui cont bancar in Anglia si pentru obtinerea NINo. Conditii: limba engleza cel putin nivel conversational Experienta in domeniu considera un avantaj dar nu este necesar deoarece se ofera training. Candidatii sunt rugati sa trimita CV + copie act identitate. Cei selectati vor fi contactati de unul dintre recrutori. Angajarea este cu contract de munca si nu tip self-employment. Contractele sunt on-going, cu posibilitate de a obtine contract permanent - in functie de munca prestata. Nu se percepe nici un fel de comision! Plecari urgente!
Categoria jobului
Muncitori necalificati Muncitori
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.tjobs.ro
Aplica la job Detalii job
24 Apr
Support worker - Surrey County
Anglia

Support Worker Driver - UK ( female or couple) Could you make a difference in people's lives? Do you have a driving license? We are looking for motivated, creative and friendly individuals who can take care of older poeple in the UK. As a Support Worker Driver you will support/visit older people at home. You will support people to live the life they choose. Good job for a couple.

Salary paid every week: 7, 35 gbp gross - per hour 8,00 gbp after 3 months 40-50 h per week guaranteed 0,15 gbp per mile Experience preferred but not necessary. Full training will be given. Accommodation during training is provided for free. Accommodation during work quaranteed ( 60-80 gbp per week).Car is provided for free. Requirements: * english skills * driving license * Self motivated & well organised * Caring & sensitive to the needs of others * Ability to use own initiative. * Ability to communicate effectively. Please do not apply if you can not drive.
Categoria jobului
Ingrijire batrani/Asistenta sociala
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.tjobs.ro
Aplica la job Detalii job
23 Apr
Manipulant marfa - Anglia
Corby Anglia

Avem locuri de munca in depozite Anglia la impachetat de haine, electronice, cosmetice, produse alimentare Salarizarea incepe cu £6.50 pe ora Se lucreaza cel putin 37.5 ore pe saptamana in 3 schimburi. Se lucreaza de luni pana duminica, functie de cum pica schimbul. Cazare: se ofera cazare contra cost Se ofera asistenta pentru deschiderea unui cont bancar in Anglia si pentru obtinerea NINo.

Conditii: limba engleza cel putin nivel conversational Candidatii care depun documentele necesare, vor sustine un interviu pe skype cu firma colaboratoare din Anglia. Angajarea este cu contract de munca si nu tip self-employment.
Categoria jobului
Muncitori necalificati Muncitori
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.tjobs.ro
Aplica la job Detalii job
24 Apr
Personal restaurante U.K.
Anglia Anglia

Personal restaurante U.K. Selectam Ospatarite, Aj. Bucatari si Bucatari pentru restaurant cu specific italian din Marea Britanie. Salariile sunt cuprinse intre 600-800 GBP net/luna, in functie de post, ore suplimentare platite. Cazarea si masa sunt asigurate gratuit de catre angajator.

Responsabilitati: - servirea clientilor - preluarea comenzilor intr-o maniera eficienta si profesionista - acordarea atentiei cuvenite si asigurarea unor servicii ireprosabile clientilor - curatenia la locul de munca Se ofera: - contract pe o perioada minima de 6 luni - salarii cuprinse intre 600-800 GBP net/luna, in functie de post - cazare si masa gratuite - preluare din aeroport
Categoria jobului
Restaurant/Catering Catering
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.tjobs.ro
Aplica la job Detalii job
25Apr
24 Apr
Personal hotelier in UK- inclusiv cupluri
North East, West, Mildands, South East, South West, Wales Anglia

Agentie de recrutare cu peste 9 ani experienta si autorizata de ITM (Inspectoratul Teritorial de Munca), cauta persoane interesate sa lucreze in UK prin programul work experience Programul (contractele) sunt pe 12 luni, iar ulterior absolvirii programului puteti prelungi contractul si sederea in UK. Exista posibilitate de promovare in cadrul companiei.

Pozitie: barman, ospatar, general worker, busser, personal curatenie. Toate pozitiile sunt rotative (veti fi rotit prin mai multe departamente) Tipuri companii partenere: Bed & Breakfasts, Boutique Hotels, Caravan Parks, Chain Restaurants, Night Clubs, Golf Resorts, Hotels, Inns, Holiday Villages, Pubs de la companii mici la corporati Zona: locatia activitatii este in zona retrasa de la marile orase, pozitiile sunt in: Scotia, Wales, South-East, South- West, Midlands, North Yorkshire (lista nelimitativa) Cazare: toate ofertele noastre vin cu o oferta de cazare. Cazarea este contra cost, la locatia job-ului sau la distanta mica de mers citeste mai mult
Categoria jobului
Hoteluri/Turism Hoteluri
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.tjobs.ro
Aplica la job Detalii job
24 Apr
Personal domeniul HoReCa
Anglia

Vrei sa lucrezi si sa inveti in acelasi timp? Atunci iti oferim un program HoReCa ideal ce imbina utilul cu placutul. In timp ce castigati bani din partea practica, cel putin minim pe economie, aveti acces si la cursuri de limba engleza online oferite de un colegiu acreditat din Anglia.

Dupa finalizarea programului primiti:  certificat work experience  evaluare si recomandare de la colegiu  recomandare de la compania gazda
Categoria jobului
Hoteluri/Turism Hoteluri
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.tjobs.ro
Aplica la job Detalii job
22 Apr
Te vrem bucatar in Anglia si insula Guernsey!
Anglia

Vrei un job bine platit si sigur in industria restaurantelor si hotelurilor din Anglia si insula Gurnsey? Atunci citeste mai departe: Compania ENJOY JOBS RECRUITMENT, acreditata ITM, selecteaza bucatari cu experienta pentru lanturi de restaurante de top din Marea Britanie cat si pentru un hotel din Guernsey Island! ANGAJATORI DE RENUME din INDUSTRIA OSPITALITATII ANGAJEAZA ACUM PESTE 50 BUCATARI

SI AJUTOR BUCATARI. Oferim contracte directe cu UNUL DIN CELE TREI mari lanturi de restaurante in marile orase din Marea Britanie pentru persoanele care vor sa faca urmatorul pas decisiv in cariera! Restaurantele cu specific francez, englezesc si international sunt situate in zone centrale si populate oferind atat angajatiilor cat si clientilor locatii moderne, incantatoare si cele mai ''fresh'' incrediente pentru a imbata simturile tuturor. Hotelul din Insula Guernsey este situat pe plaja intr-o frumoasa zona turistica iar cazarea se va face in interiorul sau. Punem la bataie peste cincizeci citeste mai mult
Categoria jobului
Restaurant/Catering Catering
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.tjobs.ro
Aplica la job Detalii job
24 Apr
Cules ciuperci in UK
Anglia

SC Munca Strainatate SRL recruteaza echipe de 8 persoane care sa munceasca la fermele de ciuperci din Marea Britanie. Salarizare: 6.50 GBP pe ora, brut, timp de 1 luna ( in care se urmeaza un training), urmand ca dupa aceasta perioada sa se majoreze la 7.90 GBP pe ora, in conditiile in care norma de 20-26 kg pe ora este indeplinita.

Ore: se lucreaza intre 40 si 42 de ore pe saptamana, fara ture de noapte. Trimiteti un email cu CV in limba engleza + poza (obligatoriu). Includeti in CV urmatoarele: varsta, sexul, confirmati faptul ca detineti masina si experienta in agricultura si data la care sunteti dispus sa plecati in UK. Agentia recruteaza in acest moment. Va rugam trimiteti cat mai repede CV si informatiile necesare d-rei Diana Sabo (Munca Strainatate SRL).
Categoria jobului
Agricultura/Silvicultura/Zootehnie Agricultura
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.tjobs.ro
Aplica la job Detalii job
22 Apr
Urgent! Bona pentru familie din UK
Gloucestershire Anglia

Vrei sa lucrezi in Anglia? Ai cunostinte de limba engleza? Euro Staff Solution iti ofera solutia potrivita prin programele de ingrijire a copiilor la familii gazda din Anglia. Selectam Au Pair/Bona pentru o familie cu 3 copii (6, 4 si 2 ani) din Gloucestershire, Anglia. Salariul este de 150 Lire sterline/saptamana.

Responsabilitati: - ingrijirea si supravegherea copiilor, intretinerea curateniei in camera si la locul de joaca. - activitatea de a stimula copiii, de a desfasura jocuri corespunzatoare varstei acestora. - menaj usor in casa o data pe saptamana. Mentionam ca familia are 2 caini pe care Bona va trebui sa ii scoata la plimbare. Program de lucru: 40-50 ore/saptamana, 5 zile/saptamana Programele de Mother Help/Au Pair sunt extrem de cautate, deoarece le ofera femeilor posibilitatea de a fi plasate in cadrul unor familii din Anglia intr-un timp scurt, nefiind necesar sa aiba experienta in ingrijirea copiilor. Avantaje: - Cazarea si masa asigurate GRATUIT in cadrul familiei citeste mai mult
Categoria jobului
Au Pair/Babysitter/Ingrijire copii Ingrijire copil
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.tjobs.ro
Aplica la job Detalii job
24 Apr
Asistenti Medicali si Infirmiere Anglia
Marea Britanie Strainatate Anglia

Companie
Jelena Milovanovic Anglie
Categoria jobului
Sanatate medicina-alternativa Medical
Tipul jobului
part-time
Sursa jobului
www.jobhaze.ro
Aplica la job Detalii job

Au fost gasite 1762 locuri de munca in anglia , afisate in 81 pagini.