Joburi angajari la ziarul libertatea

Pentru cautarea facuta de dumneavoastra nu s-a gasit nici un loc de munca.

Alte anunturi asemanatoare cu angajari la ziarul libertatea
14 Apr
Facem Angajari la hotel Palm Beach Mamaia
Constanta

Angajam permanent urmatoarele categogorii de personal - 5 Receptionere - 6 Cameriste - 4 barmani - 1 bucatar - 3 ajutori de bucatari - 4 ospatari - 4 ajutori ospatari - 2 oameni de intretinere - 1 contabil - 1 consilier juridic - 1 organizator evenimente - 3 ageni publicitate . .

Angajam permanent urmatoarele categogorii de personal - 5 Receptionere - 6 Cameriste - 4 barmani - 1 bucatar - 3 ajutori de bucatari - 4 ospatari - 4 ajutori ospatari - 2 oameni de intretinere - 1 contabil - 1 consilier juridic - 1 organizator evenimente - 3 ageni publicitate .
Categoria jobului
Restaurant / Hotel Restaurante
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.olx.ro
Aplica la job Detalii job
18 Apr
Front End Developer la Desix Creative Studio Ón Romania
Romania

Desix Creative Studio are nevoie de membri noi in echipa:Cerinte:--Cunostinte avansate de HTML/CSS/JavaScript/Jquery;Dezvoltarea magazinelor online pe platforme cunoscute precum PrestaShop, OpenCart, WordPress.

Cunostinte de UX Design;Cunostinte medii/avansate de Adobe Photoshop si/sau Corel Draw si Adobe Illustrator;Creativitate, originalitate;Talent grafic, simt artistic;Atentie la detalii;Abilitatea de a lucra in echipa;Avantaje:?Lucrul intr-o echipa dinamica, intr-un domeniu atractiv;Salariu atractiv;Loc de munca placut si camera de relaxare cu play station.ASTEPTAM CV-URILE SI PORTOFOLIILE VOASTRE LA ADRESA: jobs@desix.roProiectele noastre includ atat zona digitala (pentru online) cat si cea de print asa ca un candidat ideal ar avea abilitatea de a-si adapta cunostintele de grafica pentru ambele directii. Task-urile includ de la layout-uri de pagini de web pana la materiale promotionale pentru companii de renume.
Companie
Desix Creative Studio
Sursa jobului
www.joobs.ro
Aplica la job Detalii job
17 Apr
LAMININA de la LPGN, cauta Distribuitori
Romania Toate orasele (Romania)

Titlu: LAMININA de la LPGN, cauta DistribuitoriStatus: ActivatLocuri disponibile: 100Tara: RomaniaOrase: Toate orasele (Romania)Tip post: Part timeDomeniu: Servicii - MLM Finante - VanzariNivel cariera: Incepator, Intermediar, Senior, ExecutivDescriere: Cautam persoane energice care doresc sa castige un venit suplimentar intr-un MLM cu produse deosebite in domenul sanatatii si cosmeticii, ca si

colaboratori / distribuitori de produse naturiste LPGN. Produsul de baza al companiei se numeste laminina. Contine cele mai importante vitamine si mineralele, 22 aminoacizi, factori de crestere a fibroblastelor (FGF), serotonina naturala, alte substante nutritive, impreuna cu mecanismele de transport, pentru a directiona elementele nutritive.LAMININA actioneaza cu succes la: autism, leucemie, cancer, diabet, atac de cord, parkinson, disfunctii ale rinichilor, tuberculoza, epilepsie, disfunctii sexuale, psoriazis, obezitate, artrita, astm, reumatism, ulcer, sida, depresie, eczema, endiometroza, citeste mai mult
Companie
`NATURISTE
Categoria jobului
Servicii - MLM Finante - Vanzari Vanzari Finante Service
Tipul jobului
part-time
Salariu
2501000 ron
Sursa jobului
www.infomunca.ro
Aplica la job Detalii job
18 Apr
Muncitori la fabrica de cosmetice
Chisineu-Cris

Angajari FABRICA DE COSMETICE in Germania, Hamburg. Se pot inscrie cupluri, grupuri sau individual. Se asigura cazare si masa, salariu atractiv (1450 E net) si bonusuri. Ne bazam ca sunteti persoane harnice care sa ne reprezinte in strainatate. Beneficiati gratuit de cazare, asigurare medicala acoperita, indemnitatii pentru copii (alocatie pentru minori si studenti in intretinere).

Contacteaza ne acum si afl detalii despre aceasta oferta limitata: 0758.183.552, 0768.871.649.
Categoria jobului
Muncitori necalificati Muncitori
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.jobscop.ro
Aplica la job Detalii job
17 Apr
Asistent medical la domiciliu
Olanda X

Titlu: Asistent medical la domiciliuStatus: ActivatLocuri disponibile: 15Tara: OlandaOrase: XTip post: Full timeDomeniu: Sanatate - SanatateNivel cariera: Incepator, Intermediar, Senior, ExecutivDescriere: Pentru o companie importanta din Oanda specializata pe programele live-in de ingrijire a persoanelor varstnice.

- Cazarea si masa sunt asigurate si gratuite din partea angajatorului - Candidatul are posibilitatea sa se intoarca acasa la fiecare 4 saptamani iar angajatorul ii deconteaza transportul ( 150 EUR ) - Transportul Romania-Olanda nu este asigurat de catre angajatorCerinte: - Diploma de Asistent Medical - Experienta pe o pozitie similara prezinta avantaj- Cunoasterea limbii Maghiare la nivel avansat- Cunoasterea limbii Germana sau engleza la nivel conversational- Detinerea unui permis de conducere cat B. prezinta avantaj- Rezistenta la stres- Empatia fata de persoanele varstnice- Rezistenta la stres.Limba straina: Maghiara: Mediu; Engleza: Mediu; Germana: Mediu;Tip promovare: citeste mai mult
Companie
DaJobs
Categoria jobului
Sanatate - Sanatate Medical
Tipul jobului
full-time
Salariu
17001700 euro
Sursa jobului
www.infomunca.ro
Aplica la job Detalii job
17 Apr
Angajari Agent Curier, Magazioner
Timisoara

- livrarea expeditiilor in Municipiul Timisoara cu masina/bicicleta sau scuter;
- intocmirea documentelor specifice (fiscale/de transport);
- ofera informatii si consiliaza clientul in situatii specifice, adecvate activitatii;
- realizarea colectionarii si transportul corespondentei;
- expedierea corespondentei si a altor documente;- studii medii;
- permis de conducere

categoria B (in functie de caz);
- seriozitate, responsabilitate, rezistenta la stres;
- disponibilitate la program in schimburi, program prelungit sau part-time
- experienta in distributie/transport reprezinta un avantaj;Detalii Companie:Companie ce ofera inalte servicii de curierat, ocupand locul 1 in Romania in domeniul livrarilor.
Companie
NetJobs
Categoria jobului
Transport/Logistica Transport
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.netjobs.ro
Aplica la job Detalii job
19Apr
17 Apr
Muncitori la fabrica de incaltaminte
Timisoara

Se cauta personal calificat pentru a 3 a linie tras, montaj si finisaj pentru fabrica noua de incaltaminte situat in Parcul Industrial Tehnologic vizavi de fabrica Coca Cola.Lucrul se incepe de la 4 mai.Salariu atractiv in functie de experienta,transport si bonuri de masa. .

Se cauta personal calificat pentru a 3 a linie tras, montaj si finisaj pentru fabrica noua de incaltaminte situat in Parcul Industrial Tehnologic vizavi de fabrica Coca Cola.Lucrul se incepe de la 4 mai.Salariu atractiv in functie de experienta,transport si bonuri de masa.
Categoria jobului
Altele Altele
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.jobscop.ro
Aplica la job Detalii job
17 Apr
angajari pentru Germania
Alt orasStrainatate Germania

Oferim urgent locuri de munca pentru femei si barbati in Italia ,Germania ,Cehia la fabrica de piese auto si croitorese pentru tapiterii auto si canapele ,salariul este de 1600 de euro ,cazarea si mancarea asigurate de catre angajator.varsta maxim 55 de ani . Pentru detalii sunati-ne :0756571877 ,0730974561 ,0756473345 ,0761984803.PLECARI URGENTE CU CONTRACTE LEGALE DE MUNCA .Detalii Companie:-.

Oferim urgent locuri de munca pentru femei si barbati in Italia ,Germania ,Cehia la fabrica de piese auto si croitorese pentru tapiterii auto si canapele ,salariul este de 1600 de euro ,cazarea si mancarea asigurate de catre angajator.varsta maxim 55 de ani . Pentru detalii sunati-ne :0756571877 ,0730974561 ,0756473345 ,0761984803.PLECARI URGENTE CU CONTRACTE LEGALE DE MUNCA .Detalii Companie:-
Companie
NetJobs
Categoria jobului
ALTELE Altele
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.netjobs.ro
Aplica la job Detalii job
15 Apr
Ingrjitoare batrani la domiciliu
Marea Britanie Londra

Titlu: Ingrjitoare batrani la domiciliuStatus: ActivatLocuri disponibile: 5Tara: Marea BritanieOrase: LondraTip post: Full timeDomeniu: Sanatate - SanatateNivel cariera: Incepator, Intermediar, SeniorDescriere: Human Voice este furnizor de servicii de selectie si recrutare - plasare forta de munca in strainatate, al carei principal scop este acela de a livra servicii de calitate atat

partenerilor, dar mai ales cadidatilor ce constituie si focusul principal al activitatii pe care o desfasuram. In numele clientului nostru, unul dintre cei mai impotanti furnizori de servicii de asistenta sociala din Marea Britanie, cautam personal de ingrijire la domiciliu in Anglia.Cerinte: Ca ingrijitor la domiciliu va trebui sa ajuti persoanele din grija ta prin asigurarea:- unei vieti sociale active;- suportului in toate aspectele legate de igiena personala;- suportului in vederea indeplinirii diverselor sarcini de natura casnica;Rolul acesta este unul care iti poate aduce atat satisfactii cat si citeste mai mult
Companie
Human Voice
Categoria jobului
Sanatate - Sanatate Medical
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.infomunca.ro
Aplica la job Detalii job
17 Apr
angajam la fabrica Germania
Alt orasStrainatate Germania

Oferim urgent locuri de munca in Italia ,Cehia ,Germania pentru femei, barbati si cupluri la fabrica Panasonik (ambalat piese televizoarea ),salariul este de 1600 de euro ,angajatorul ofera cazare si 300 euro diurna pentru mancare ,varsta maxim 55 de ani . Pentru detalii sunati-ne :0756571877 ,0730974561.Detalii Companie:-.

Oferim urgent locuri de munca in Italia ,Cehia ,Germania pentru femei, barbati si cupluri la fabrica Panasonik (ambalat piese televizoarea ),salariul este de 1600 de euro ,angajatorul ofera cazare si 300 euro diurna pentru mancare ,varsta maxim 55 de ani . Pentru detalii sunati-ne :0756571877 ,0730974561.Detalii Companie:-
Companie
NetJobs
Categoria jobului
ALTELE Altele
Tipul jobului
full-time
Salariu
300300 euro
Sursa jobului
www.netjobs.ro
Aplica la job Detalii job