Joburi angajari la ziarul libertatea

Pentru cautarea facuta de dumneavoastra nu s-a gasit nici un loc de munca.

Alte anunturi asemanatoare cu angajari la ziarul libertatea
24 Nov
Angajari Royal Caribbean Miami

recruteaza pentru angajari imediate personal de restaurant in cadrul companiei Royal Caribbean. Posturile disponibile: 1. Assistant Waiter; 2. Room Service Attendant; 3. Mess Attendant Cerinte:1. experienta in restaurante "A-la_Carte", in locatii de servire "selfservice", sau experienta anterioara pentru postul de "Room Service"; 2. Nivel bun de comunicare in limba Engleza;.

Companie: Job Cruise

Jobul Angajari Royal Caribbean este incadrat in categoria Vase croaziera (maritim) full-time

Locul de munca Angajari Royal Caribbean a fost preluat de pe www.infomunca.ro
Aplica la job
25Nov
24 Nov
Online Marketing Specialist la Inotec Plus Ón Bucuresti Bucuresti

Descrierea Companiei:INOTEC PLUS este o companie specializata in dezvoltarea si implementarea de aplicatii web. Urmarim sa adaugam valoare clientilor nostri prin proiectele pe care le dezvoltam! Acesta fiind scopul, restul e placerea lucrului bine facut !Despre pozitia de Online Marketing SpecialistSuntem in cautarea de noi membri pentru echipa noastra de marketing - persoane responsabile,.

Companie: Inotec Plus

Locul de munca Online Marketing Specialist la Inotec Plus Ón Bucuresti a fost preluat de pe www.joobs.ro
Aplica la job
24 Nov
Angajare/Colaborare personal curatenie la (scara bloc). BUCURESTI

Oferta Speciala Curatenie Blocuri Contact:Digi Mobil Birou:_0771_621_802_Administrator Firma:_0724_682_275_ (raspuns garantat in 24h) Oferta Catre Asociatia de Proprietari/Locatari servicii curatenie In atentia dvs.:Pretul final cuprinde urmatoarele:-forta de munca-materiale (Sano,Pons,Asevi )-salariu pentru 1-2 operator/prestator-taxe si impozite-fara materiale antiderapante Operatiunile de.

Companie: NetJobs

Jobul Angajare/Colaborare personal curatenie la (scara bloc). este incadrat in categoria Achizitii/Aprovizionare, Administrativ, ALTELE part-time

Locul de munca Angajare/Colaborare personal curatenie la (scara bloc). a fost preluat de pe www.netjobs.ro
Aplica la job
24 Nov
Programator Unity 3D - Game Developer la Charge Studios Ón Iasi Iasi

Charge Studios din Iasi angajeaza programatori Unity 3D pentru dezvoltarea de jocuri pentru platformele mobile, in biroul din Iasi, langa Palas.Am realizat si vom realiza impreuna jocuri precum:Snowdown: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.chargestudios.snowdown.freeTowers of Chaos: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.freegames.towerdefenseSloto Grande:.

Companie: Charge Studios

Locul de munca Programator Unity 3D - Game Developer la Charge Studios Ón Iasi a fost preluat de pe www.joobs.ro
Aplica la job
25Nov
24 Nov
Ingrijitor(oare) de batrani in Germania (de la 01.01.2014) GermaniaStrainatate Germania

-ANDIcirc;ngrijirea batrANDacirc;nilor -Activitati casnice -Asistenta sociala Cerinte profesionale: -Experienta in ingrijirea de batrANDacirc;ni -Experienta in activitati casnice Competente sociale: -CunoANDamp;537;tinte (cel putin) satisfacatoare de limba germana -Raspundere -Motivatie ANDamp;537;i sinceritate -Bucurie de a lucra cu batrANDacirc;niDetalii Companie:Firma Acurtias ofera.

Companie: NetJobs

Jobul Ingrijitor(oare) de batrani in Germania (de la 01.01.2014) este incadrat in categoria Asistenta sociala, Healthcare, Medicina/Stomatologie, Sanatate full-time

Locul de munca Ingrijitor(oare) de batrani in Germania (de la 01.01.2014) a fost preluat de pe www.netjobs.ro
Aplica la job
24 Nov
Junior Business Developer la Inotec Plus Ón Bucuresti Bucuresti

Descrierea Companiei:INOTEC PLUS este o companie specializata in dezvoltarea si implementarea de aplicatii web. Urmarim sa adaugam valoare clientilor nostri prin proiectele pe care le dezvoltam! Acesta fiind scopul, restul e placerea lucrului bine facut !Despre pozitia de Junior Business DeveloperSuntem in cautarea de noi membri pentru echipa noastra de marketing - persoane responsabile,.

Companie: Inotec Plus

Locul de munca Junior Business Developer la Inotec Plus Ón Bucuresti a fost preluat de pe www.joobs.ro
Aplica la job
24 Nov
Angajare personal curatenie la blocuri si parti comune BUCURESTI

Oferta Catre Asociatia de Proprietari/Locatari servicii curatenie In atentia dvs.:Pretul final cuprinde urmatoarele:-forta de munca-materiale (Sano,Pons,Asevi )-salariu pentru 1-2 operator/prestator-taxe si impozite-fara materiale antiderapante Operatiunile de curatenie care se vor executa pentru asociatia de proprietari sunt urmatoarele:Imobil compus din parter +nivele/etaje+subsol+garaj+etaj.

Companie: NetJobs

Jobul Angajare personal curatenie la blocuri si parti comune este incadrat in categoria Achizitii/Aprovizionare, Administrativ, ALTELE, Intretinere, Serviciu clienti part-time

Locul de munca Angajare personal curatenie la blocuri si parti comune a fost preluat de pe www.netjobs.ro
Aplica la job
24 Nov
Trefo SA angajeaza inginer&responsabil mediu la punct de ... Braila ROMANIA

Postat la: 24-11-2014 Responsabilitati - efectueaza, prin sondaj, receptia din punct de vedere calitativ a produselor finite destinate vanzarii; - participa la receptia materiei prime si a materialelor aprovizionate; - controleaza modul de aplicare si respectare a legislatiei si standardelor de mediu; Cerinte - cunostinte operare PC; - curs "responsabil mediu": - avantaj : cunoaterea limbii.

Companie: TREFO SA

Jobul Trefo SA angajeaza inginer&responsabil mediu la punct de ... este incadrat in categoria Productie full-time

Locul de munca Trefo SA angajeaza inginer&responsabil mediu la punct de ... a fost preluat de pe www.myjob.ro
Aplica la job
20 Nov
Angajari Agent Curier, Magazioner Timisoara

- livrarea expeditiilor in Municipiul Timisoara cu masina/bicicleta sau scuter; - intocmirea documentelor specifice (fiscale/de transport); - ofera informatii si consiliaza clientul in situatii specifice, adecvate activitatii; - realizarea colectionarii si transportul corespondentei; - expedierea corespondentei si a altor documente;- studii medii; - permis de conducere categoria B (in functie.

Companie: NetJobs

Jobul Angajari Agent Curier, Magazioner este incadrat in categoria Transport/Logistica full-time

Locul de munca Angajari Agent Curier, Magazioner a fost preluat de pe www.netjobs.ro
Aplica la job
24 Nov
Angajare/Colaborare personal curatenie la Asociatii de Proprietari (scara bloc). BUCURESTI

Oferta Speciala Curatenie Blocuri Contact: www.curatenieblocuri.freeweb.ro servicii curatenie In atentia dvs. : Pretul final cuprinde urmatoarele : -forta de munca. -materiale ( Sano, Pons, Asevi ). -salariu pentru 1-2 operator/prestator. -taxe si impozite. -fara materiale antiderapante. Operatiunile de curatenie care se vor executa pentru asociatia de proprietari sunt urmatoarele : Imobil.

Companie: NetJobs

Jobul Angajare/Colaborare personal curatenie la Asociatii de Proprietari (scara bloc). este incadrat in categoria Achizitii/Aprovizionare, Administrativ, ALTELE part-time

Locul de munca Angajare/Colaborare personal curatenie la Asociatii de Proprietari (scara bloc). a fost preluat de pe www.netjobs.ro
Aplica la job