Joburi ambasada romaniei

Pentru cautarea facuta de dumneavoastra nu s-a gasit nici un loc de munca.

Nu am gasit nici o cautare pentru ambasada romaniei dar noi iti recomandam urmatoarele joburi:
Alte anunturi asemanatoare cu ambasada romaniei
05 Dec
Lideri zonali de echipe de vanzari ( zona de sud a Romaniei)
BUCURESTI, Alexandria, Ploiesti, Pitesti, Craiova, Brasov, Sibiu

Companie germana de succes in domeniul frumusetii selecteaza si recruteaza lideri de echipa cu experienta in crearea de echipe de vanzari, pentru deschiderea pietei din Romania.

Compania este prezenta in 15 tari din Europa si are o dezvoltare rapida,in prezent fiind in proces de deschidere de noi piete in Asia si America.

- studii necesare: minim absolvent studii superioare
- experienta in vanzari
- experienta in crearea si conducerea de retele de network marketing
- abilitati de comunicare si negociere
- persoane ambitioase, dinamice, perseverente
- abilitati de antreprenor si de conducerea unei afaceri.
Detalii Companie:Companie de consultanta in afaceri si consultanta personala
Companie
NetJobs
Categoria jobului
Asigurari Comert Consultanta Healthcare Intermedieri financiare Intretinere/Infrumusetare MLM/MultiLevelMarketing
Tipul jobului
full-time , part-time
Sursa jobului
www.netjobs.ro
Aplica la job Detalii job
15 Dec
Reprezentant vanzari
Iasi

Compania Estel SVX Group, distribuitor oficial al produselor cosmetice profesionale Estel Professional angajeaza reprezentanti vanzari. Suntem o echipa tanara, care doreste sa se dezvolte si sa avanseze in domueniul vizat.

Cerinte:-promovarea si vanzarea directa a marfurilor si serviciilor ce fac obiectul ofertei comerciale a organizatiei -Disponibilitate pentru deplasari intern / extern -capacitate de negociere, sociabilitate, originalitate -spirit de echipa -dornic de avansareCompensatii:Transport platit, AsigurareDetalii Companie:Compania Estel SVX Group este distribuitor oficial al produselor profesionale Estel Professional. Cu o vechime de un an de zile pe piata Romaniei, compania noastra cauta colaboratori dornici de a-si desfasura activitatea intr-o echipa tanara si de succes.
Companie
Estel SVX Group
Categoria jobului
Vanzari
Tipul jobului
full-time
Salariu
3751500 ron
Sursa jobului
www.infomunca.ro
Aplica la job Detalii job
17 Dec
Category Manager
Bacau - 15.12.2014

Nivel cariera: Middle (peste 3 ani experienta) Denumire firma: Help Net Farma SA Localitatea: Bacau Domeniile ofertei: FarmaAchizitii/aprovizionare Data introducerii: 15.12.2014 Help Net este o companie 100% romaneasca infiintata in anul 1998, ce numara in prezent 170 de farmacii la nivel national, are un portofoliu de 35.000 de articole, cca.

1400 de angajati si peste 1.5 milioane de clienti fideli. Help Net este o marca solida, fapt recunoscut de numeroasele premii si distinctii obtinute. Help Net a primit de doua ori statutul de Superbrand si este Furnizor Oficial al Casei Regale a Romaniei, fiind prima farmacie care a obtinut aceasta distinctie. Descrierea postului: Vrei sa te alaturi unei companii profesioniste si dinamice? Help Net Farma isi mareste echipa! Suntem una dintre cele mai puternice retele de farmacii din Romania, prezenti de 15 ani pe piata, avand cca 1400 de angajati si peste 1.500.000 de clienti fideli. In prezent angajam: citeste mai mult
Companie
Help Net Farma SA
Categoria jobului
Achizitii/aprovizionare Farma
Sursa jobului
cariereonline.ro
Aplica la job Detalii job
16 Dec
Coordonator transport, spaniola-franceza
Bucuresti

Candidatul ideal: Esti o persoana cu spirit analitic, dinamica, atenta la detalii si cu o buna capacitate de anticipare a situatiilor neprevazute care apar in domeniul transportului?Alatura-te echipei de transport la sediul nostru din Bucuresti.

Pentru reusita in aceasta misiune este nevoie de: Cunoasterea limbii spaniole si franceze la nivel avansat (utilizator independent); Excelente abilitati de comunicare, negociere si customer service; Experienta profesionala de cel putin 2 ani intr-unul din domeniile: customer service, order management, achizitii, vanzari, transport, logistica; Cunoasterea pachetului Microsoft Office (in special Excel) este obligatorie, iar cunoasterea soft-ului SAP reprezinta un avantaj; Disponibilitate pentru deplasari ocazionale pe teritoriul Romaniei si Frantei; Responsabilitati: Ref (R40302002140) In calitate de Coordonator transport, vorbitor de spaniola si franceza in Veo, principalele tale misiuni vor fi sa: Organizezi transportul, urmaresti comenzile citeste mai mult
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.smartdreamers.com
Aplica la job Detalii job
14 Dec
Badante
N Italia

Ingrijire la domiciliu persoana varstnica, autonoma. Ajutor in deplasarile in afara casei. Efectuarea curateniei in casa familiei gazda si ajutarea in activitatile din bucatarie. Administrarea medicatiei in caz de nevoie. Diverse activitati casnice si ajutor la cumparaturi.

Cerinte:cunostinte bune de limba italiana experienta anterioara in ingrijire persoana la domiciliu permis de conducere cat B si experienta condus automobil.Compensatii:Cazare gratuita, Masa gratuitaDetalii Companie:S.C. Tomasi Resurse Umane S.R.L. este o companie romana cu management italian , autorizata de catre Ministerul Muncii, Solidaritatii Sociale si Familiei avand ca obiect de activitate munca temporara atat in tara cat si in tarile Uniunii Europene. Obtinerea autorizatiei de functionare a venit ca rezultat al experientei decenale in gestionare resurselor umane pe terioriul Romaniei. Prin natura activitatii desfasurate, suntem partenerul ideal de afaceri pentru orice companie care cauta forta de munca citeste mai mult
Companie
Tomasi Resurse Umane
Categoria jobului
Ingrijire batrani
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.infomunca.ro
Aplica la job Detalii job
12 Dec
Electrician Intretinere/Mentenanta
Oradea ROMANIA

Postat la: 21-11-2014 Responsabilitati Clientul nostru este una dintre cele mai importante companii cu capital privat din vestul Romaniei, specializata in productie de componente forjate si prelucrate din otel.

Responsabilitati - intretinerea si repararea din punct de vedere electric a utilajelor, masinilor- unelte, agregatelor si mijloacelor de transport din dotarea societatii; - consiliaza personalul de productie privind reglarea utilajelor; - urmareste incadrarea in cotele de energie la varf de sarcina si rest ore; Cerinte - studii medii de specialitate in domeniul electric; - experienta de minim 3 ani in fabrica; - disponibilitate pentru program prelungit; Beneficii Oferite - Salariu atractiv + tichete de masa, prima de concediu, decontare abonament transport 50% + zone limitrofe 75%, apa minerala. Descrierea firmei Public Euroconsulting te ajuta sa faci fata noilor provocari din cadrul pietei muncii, in continua evolutie. Noi reinventam serviciile de recrutare si incercam citeste mai mult
Companie
PUBLIC EUROCONSULTING
Categoria jobului
Mentenanta / Instalatii
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.myjob.ro
Aplica la job Detalii job
22Dec
09 Dec
Agent vanzari - Turism incoming
Full time, Part time, Perioadă determinată

- Descrierea postului: preluare/efectuare apeluri telefonice externe emailing (prelucrare in html) si corespondenta comerciala si administrativa (email) in limbi straine promovarea serviciilor companiei ingrijire si updatare website (limbi straine) ingrijire baza de date clienti in sistem CRM realizarea periodica de rapoarte legate strict de activitatea de vanzari si marketing.

- Cerinte: Minimum studii superioare Cunostinte avansate de cel putin doua limbi straine (scris si vorbit) Cunoasterea altei limbi straine fata de cele 2 minime constituie un avantaj Atitudine profesionala la telefon si in sediu (voce placuta, empatie si atitudine pro-activa) Cunostinte in operarea calculatorului: Word, Excel, Outlook, HTML, etc. Comunicativitate, seriozitate, punctualitate, putere de convingere, initiativa, atentie distributiva, dorinta de lucru in echipa Capacitate de organizare, setare a prioritatilor si ducere la bun sfarsit a initiativelor Capacitate de analiza si sinteza.Detalii citeste mai mult
Companie
World Synergy Travel
Categoria jobului
Turism / Hotel staff Vânzări
Sursa jobului
www.zoomjobs.ro
Aplica la job Detalii job
11 Dec
Agenti vanzari imputuri agricultura
Cararasi, Fetesti România

Agentia de recrutare GLOBAL HR cauta agenti de vanzari imputuri pentru agricultura in Fetesti si Calarasi. Clientul nostru este unul dintre cei mai mari distribuitori de imputuri pentru agricultura din zona de sud-est a Romaniei..

Agentia de recrutare GLOBAL HR cauta agenti de vanzari imputuri pentru agricultura in Fetesti si Calarasi. Clientul nostru este unul dintre cei mai mari distribuitori de imputuri pentru agricultura din zona de sud-est a Romaniei.
Categoria jobului
Agricultura/Silvicultura/Zootehnie
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.tjobs.ro
Aplica la job Detalii job
17 Dec
Coordonator Transporturi
Timisoara

Organizarea, coordonarea si controlul activitatii administrative; Repartizarea sarcinilor si responsabilitatilor pentru personalul din subordine; Tinerea evidentei, intocmirea rapoartelor si a altor documente referitoare la activitatea desfasurata.

Cerinte:Operare PC, utilizare pachet programe Office; Gandire analitica, capacitatea de a sintetiza si a prioritiza, Usurinta in stabilirea contactelor; Limba italiana - nivel avansat. Compensatii:-Detalii Companie:S.C. Tomasi Resurse Umane S.R.L. este o companie romana cu management italian , autorizata de catre Ministerul Muncii, Solidaritatii Sociale si Familiei avand ca obiect de activitate munca temporara atat in tara cat si in tarile Uniunii Europene. Obtinerea autorizatiei de functionare a venit ca rezultat al experientei decenale in gestionare resurselor umane pe terioriul Romaniei. Prin natura activitatii desfasurate, suntem partenerul ideal de afaceri pentru orice companie care cauta forta de munca deoarece prin Tomasi Resurse citeste mai mult
Companie
Tomasi Resurse Umane
Categoria jobului
Transport
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.infomunca.ro
Aplica la job Detalii job
06 Dec
Obtine viza turist SUA - B1/B2
Toate orasele, Strainatate SUA

Descrierea companiei Work Study Abroad activeaza in domeniile internship, training si cultural exchange de 10 ani. Compania noastra ofera oportunitatea oricarei persoane de a beneficia de experiente de munca si practica inedite in locatii deosebite, experiente care sunt determinante pentru evolutia personala si profesionala.

Sustinem si incurajam posibilitatea oricarei persoane de a munci si calatori, de a acumula cunostinte si prieteni noi pe toate continentele. Compania detine doua birouri in Cluj Napoca si Sibiu si este acreditata de Ministerul Muncii prin Inspectoratul Teritorial de Munca. Descrierea postului Oferim serviciile necesare de consultanta in vederea obtinerii vizei. 1. evaluare candidat si incadrare pe tipul de viza corespunzator 2. pregatirea dosarului pentru ambasada si a documentatiei necesare in vederea obtineri vizei 3. indeplinirea procedurilor necesare: formulare ambasada, taxe ambasada, programare ambasada 4. simulare interviu ambasada cu discutarea si citeste mai mult
Companie
Work Study Abroad
Categoria jobului
Altele
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.ofertelocuridemunca.ro
Aplica la job Detalii job