Joburi ambasada romaniei

Cauta in 3 locuri de munca ambasada romaniei in 2015

25May
19 May
Cautam urgent hostesse pentru locatii din Turcia
Turcia, Romania, Bucuresti

Urgent angajam hostesse/animatoare/cliente false si nu numai, avem si alte posturi precum :-coregrafi-soliste vocale-acrobati-ospatari

Oferim salarii incepand de la 1500euro in locatii dupa cum urmeaza:

*Havana Ankara
(Situat in zona Vip a capitalei Turciei vis a vis de ambasada Romaniei la Ankara.

 
Salariul fix pentru Drink Hostes 1500$ + comisioane din comenzile proprii 
Cazarea este hotel Can categoria 3 stele .
Se lucreaza cu viza de munca,contract si asigurare medicala tip ssk obtinute in urma interviului din ambasada Turciei la Bucuresti si Constanta si aplicata pe pasaportul dvs de catre ministerul turc de externe .
Agentia noastra va ofera in mod gratuit : 1 bilet de avion dus,viza,asigurarea medicala,cazarea.)

*Sehrzat Ankara
(Situat in centru capitalei Turciei Sehrazat club angajeaza sub citeste mai mult

*Maksim CASINO Ankara
(Se lucreaza cu viza de munca,permis de lucru si cazare,toate eliberate de catre ambasada de la Bucuresti in baza contractului de munca si a vizei aplications,se mai ofera cazare LA HOTEL 3 stele,2mese/zi,transport cu avionul,asigurare medicala,masina de serviciu,coregrafi si costume ,Minimul salarial la aceasta locatie este de 2300$(continecomisioane) )

*Miami Gold Izmir
(LOCURI DE MUNCA PENTRU CLIENTE FALSE,SOLISTE VOCALE,DANSATORI SI DANSATOARESE LUCREAZA IN CONDITIILE LEGILOR STATULUI ROMAN 156/2000 CU VIZA DE MUNCA PERMIS DE LUCRU SI SEDERE,CAZAREA ESTE GRATUITA IN HOTEL CAT 3 STELE,ZBOR GRATUIT, 2MESE/ZI,ASIGURARE MEDICALA ETC)

Hostess JOB:
-Crearea unei atmosfere placute 
-Danseaza
-Se comporta precum un client normal
-Primeste clientii si ii conduce la rezervari

Hostess cerinte:
*varsta 18-35 ani
*abilitati comunicare
*cunoasterea unei limbi de circulatie internationala constituie un avantaj
*minim 10 clase (studiile superioare constituie BONUS salarial)
*aspect fizic placut

**Punem pe primul plan siguranta si transparenta fata de dumneavoastra. DE SUBLINIAT ESTE FAPTUL CA NU SE PRACTICA SI SUNT TOTAL INTERZISE ACTIVITATI NEAFERENTE POSTULUI DE HOSTESS/CLIENTE FALSE!!!
_
Despre noi
Sc Diamond Agency Srl cod CAEN 7810 - recrutare si plasare personal, acreditare ITM Romania pe legea 156/2000 a Guvernului Romaniei.
Functionam din 2002 in acelasi loc unde avem si sediul social in cladirea Romanoexport situata in centrul istoric al Bucurestiului, vis a vis de BNR.
Diamond Agency face parte din grupul de firme Pheonix International copropietar al:The Diamond Agency SUA, Broadway Music Hall Italia, Malibu Club Sulmona, Diamond Club - Borgorose, Residence & Aqua Park Borgorose.

Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.smartdreamers.com
Aplica la job Detalii job
08 May
Cautam urgent hostesse pentru locatii din Turcia
Turcia

Urgent angajam hostesse/animatoare/cliente false si nu numai, avem si alte posturi precum :-coregrafi-soliste vocale-acrobati-ospatari Oferim salarii incepand de la 1500euro in locatii dupa cum urmeaza: *Havana Ankara (Situat in zona Vip a capitalei Turciei vis a vis de ambasada Romaniei la Ankara.

Salariul fix pentru Drink Hostes 1500$ + comisioane din comenzile proprii Cazarea este hotel Can categoria 3 stele . Se lucreaza cu viza de munca,contract si asigurare medicala tip ssk obtinute in urma interviului din ambasada Turciei la Bucuresti si Constanta si aplicata pe pasaportul dvs de catre ministerul turc de externe . Agentia noastra va ofera in mod gratuit : 1 bilet de avion dus,viza,asigurarea medicala,cazarea.) *Sehrzat Ankara (Situat in centru capitalei Turciei Sehrazat club angajeaza sub directa avizare a Ministerului Afacerilor Interne prin viza de munca permis de lucru si sedere eliberate de catre Ambasadele din Bucuresti si Constanta.Se ofera gratuitate la angajare citeste mai mult
Categoria jobului
Modeling/Hostess Hostess
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.tjobs.ro
Aplica la job Detalii job
25May