Joburi ajofm teleorman in alexandria

Pentru cautarea facuta de dumneavoastra nu s-a gasit nici un loc de munca.

Nu am gasit nici o cautare pentru ajofm teleorman in orasul alexandria dar noi iti recomandam urmatoarele joburi:
Alte anunturi asemanatoare cu ajofm teleorman in orasul alexandria
27 Jan
AGENTI VANZARI TIGLA METALICA DIN JUDETELE Valcea, Olt, Dolj, Teleorman, Ilfov, Dambovita
Alexandria Craiova Ramnicu-Valcea Slatina Targoviste Ilfov Dambovita Dolj Olt Teleorman

Criterii de selectie  Peste 1 an experienta in Constructii / Instalatii, Vanzari Ce reprezinta criteriile de selectie? Aceste criterii sunt considerate esentiale in procesul de selectie de catre angajator. Inainte de a aplica, verifica CV-ul si asigura-te ca indeplinesti toate aceste criterii. Candidatul ideal Persoana dinamica, rezistenta la stres, seriozitate.

Descrierea jobului -agenti vanzari tigla metalica din judetele Valcea, Olt, Dolj, Teleorman, Ilfov, Dambovita -Domeniu de activitate este comertul cu materiale de constructii ; -Mentine colaborarea cu clientii existenti,identifica clienti noi persoane fizice si juridice; -Oferteaza produsele; -Ofera consultanta clientilor ; Descrierea companiei -Firma noastra a fost infiintata in anul 1994 si are 5 puncte de lucru. -Obiectul principal de activitate este comertul cu materiale de constructii. -Avem un numar de 120 de angajati si o buna reputatie de piata materialelor de contructii din judetul Arges
Companie
SC.CIPCOS MAR COMPLEX SRL
Categoria jobului
Constructii / Instalatii Vanzari Vanzari Constructii
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.ejobs.ro
Aplica la job Detalii job
09Feb
05 Feb
Agent vanzari in judetul Teleorman
Alexandria Teleorman

Angajam agenti de vanzari in judetul Teleorman. Detalii la telefon sau mesaj prin intermediul site-ului.

Categoria jobului
Vanzari Vanzari
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.olx.ro
Aplica la job Detalii job
05 Feb
Team Leader/ agenti vanzari d2d in judetul Teleorman
Alexandria Teleorman

Societate comerciala cauta agenti de vanzari d2d in judetul Teleorman, pentru vanzari servicii Orange TV prin satelit. Salariul este negociabil si se discuta la interviu. Cei interesati pot depune CV pe site sau pot suna la numarul din anunt.Experienta in acest domeniu constituie un avantaj. .

Societate comerciala cauta agenti de vanzari d2d in judetul Teleorman, pentru vanzari servicii Orange TV prin satelit. Salariul este negociabil si se discuta la interviu. Cei interesati pot depune CV pe site sau pot suna la numarul din anunt.Experienta in acest domeniu constituie un avantaj.
Categoria jobului
Vanzari Vanzari
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.olx.ro
Aplica la job Detalii job
29 Jan
Area Sales Manager
Alexandria Craiova Drobeta-Turnu-Severin Oltenita Slatina

Criterii de selectie  Cunostinte de limba Engleza Peste 5 ani experienta in Medicina umana, Chimie / Biochimie, Farmacie, Medicina veterinara Ce reprezinta criteriile de selectie? Aceste criterii sunt considerate esentiale in procesul de selectie de catre angajator. Inainte de a aplica, verifica CV-ul si asigura-te ca indeplinesti toate aceste criterii.

Candidatul ideal Tinuta business, atitudine pozitivaBackground medicalExperienta relevanta de minim 5 ani intr-un post similarEngleza foarte binePermis auto, cunostinte operare PCAbsolvent de studii superioare - de preferinta medicina, farmacie, bio-inginerie medicala, chimie, biologie;Foarte bune abilitati de comunicare, prezentare si de relationare;Orientare catre client;Capacitatea de a construi si de a mentine relatii de durata cu partenerii si clientii;Persuasiune;Limbaj elevat;Persoana serioasa si organizata;Orientare catre realizarea obiectivelor;Abilitati de planificare si organizare;Management bun al citeste mai mult
Companie
SYNTTERGY CONSULT SRL
Categoria jobului
Chimie / Biochimie Farmacie Medicina umana Medicina veterinara Medicina veterinara Farmacie Industrie chimica
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.ejobs.ro
Aplica la job Detalii job
26 Jan
Director vanzari utilaje agricole
Alexandria

Criterii de selectie  Peste 3 ani experienta in munca Ce reprezinta criteriile de selectie? Aceste criterii sunt considerate esentiale in procesul de selectie de catre angajator. Inainte de a aplica, verifica CV-ul si asigura-te ca indeplinesti toate aceste criterii. Candidatul ideal Candidatul ideal - Experienta pe o pozitie similara minim 3 ani constituie un avantaj.

- Buna cunoastere a potentialilor clienti din zona de Sud a Romaniei. - Experienta în gestionarea clientilor zonali (distribitori zonali sau regionali) reprezinta un avantaj. - Abilitati excelente de comunicare si de negociere. - Rezistenta la stres într-un mediu dinamic, atitudine pro-activa, capacitate de analiza si de sinteza. - Persoana motivata, organizata, atenta la detalii, orientata spre rezultate. - Diplomatie, tenacitate, adaptabilitate, capacitate de a lucra în echipa si cu echipe de vânzari. - Cunostinte de MS Office. - Permis de conducere categoria B. - Disponibilitate citeste mai mult
Companie
AUTOCORA GRUP SRL
Categoria jobului
Agricultura Vanzari Vanzari Agricultura
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.ejobs.ro
Aplica la job Detalii job