Joburi agricultura urgent plecari fara comision

Cauta in 3 locuri de munca agricultura urgent plecari fara comision in 2014

13 Nov

Ingrijire Batrani Urgent !!!

Germania

Profita de plecari urgente la ingrijit batrani in Germania. FARA COMISION!!! Oferim salarii atractive si bonusuri suplimentare. Plecarile se fac in cateva zile de la semnarea contractului. Puteti pleca pe una, doua sau trei luni. Tot ce trebuie sa faci este sa aplici cu CV-ul tau iar noi te vom contacta in cel mai scurt timp posibil si iti vom pune la dispozitie toate informatiile. .

Jobul Ingrijire Batrani Urgent !!! este incadrat in categoria Ingrijire batrani/Asistenta sociala full-time

Locul de munca Ingrijire Batrani Urgent !!! a fost preluat de pe www.tjobs.ro
Aplica la job
06 Nov

In februarie plecari in Germania

Baia-Mare, Strainatate Germania

loc de munca in Germania in agricultura, constructii, fabrici, ferme animale. Suna pentru a va asigura un loc de munca mai bun. Telefoane: 0754948575, 0720376354 Cerintele postului Te-ai saturat sa lucrezi pe un salariu mic? Noi iti asiguram un loc de munca bine platit in strainatate,cu sau fara calificare poti aplica pentru un loc de munca in Germania in agricultura, constructii, fabrici,.

Companie: cme

Jobul In februarie plecari in Germania este incadrat in categoria Altele, full-time

Locul de munca In februarie plecari in Germania a fost preluat de pe www.ofertelocuridemunca.ro
Aplica la job
06 Nov

plecari agricultura 1200 euro/luna

Baia-Mare,

Descrierea companiei Deschisa special pentru a va facilita o viata mai buna, firma noastra este acreditata , va ofera posibilitatea de a obtine un contract de munca legal in Germania fara preselectie,fara a percepe comision anticipat ,oferind cazare. Programul de lucru este de luni pana vineri, orele : 09 – 17. Telefoane: 0756674676, 0724934243, 0762782263 Descrierea postului Ofera-ti o.

Companie: cme

Jobul plecari agricultura 1200 euro/luna este incadrat in categoria Agricultura / Silvicultura / Piscicultura, full-time Salar:1200 euro

Locul de munca plecari agricultura 1200 euro/luna a fost preluat de pe www.ofertelocuridemunca.ro
Aplica la job
21Nov