Joburi agricultura urgent plecari fara comision

Cauta in 4 locuri de munca agricultura urgent plecari fara comision in 2014

06 Dec
plecari agricultura 1200 euro/luna
Baia-Mare,

Descrierea companiei Deschisa special pentru a va facilita o viata mai buna, firma noastra este acreditata , va ofera posibilitatea de a obtine un contract de munca legal in Germania fara preselectie,fara a percepe comision anticipat ,oferind cazare. Programul de lucru este de luni pana vineri, orele : 09 – 17. Telefoane: 0756674676, 0724934243, 0762782263 Descrierea postului Ofera-ti o sansa.

Plecari urgente in Germania la fructe si legume, cu salar de 1200 euro/luna. Conditii foarte bune de cazare, masa si transport asigurate. Locuri limitate. Rezerva-ti locul acum: : 0754948575, 0720376354. Cerintele postului Ofera-ti o sansa. Plecari urgente in Germania la fructe si legume, cu salar de 1200 euro/luna. Conditii foarte bune de cazare, masa si transport asigurate. Locuri limitate. Rezerva-ti locul acum: : 0754948575, 0720376354.
Companie
cme
Categoria jobului
Agricultura / Silvicultura / Piscicultura
Tipul jobului
full-time
Salariu
12001200 euro
Sursa jobului
www.ofertelocuridemunca.ro
Aplica la job Detalii job
05 Dec
Recrutam urgent femei pentru sere de rosii in Olanda
OlandaStrainatate Olanda

Firma Perfect at Work Holland SRL in colaborare cu Goodmorning BV selecteaza urgent femei pentru sere de rosii in Olanda.
Salariile nete la un program normal de 8 ore/zi, 56 zile/saptamana se situeaza intre 700 si 1200 de euro. Venitul poate creste si in functie de orele suplimentare lucrate. Firma asigura contract pe 1 an de zile si nu percepe nici un comision sau alte taxe.

- Femei, cu vANDacirc;rsta intre 18 ANDamp;351;i 38 de ani;
- Persoane motivate sa lucreze in strainatate;
- CunoANDamp;351;tinANDamp;355;e de baza de limba engleza (constituie un avantaj);
- ExperienANDamp;355;a in domeniu nu este obligatorie;
- Permisul de conducere constituie un avantaj;
- Forma fizica buna, clinic sanatos;
- Capacitate de a lucra atANDacirc;t individual, cANDacirc;t ANDamp;351;i in echipa;
- Seriozitate, flexibilitate ANDamp;351;i disciplina in munca.
Detalii Companie: Goodmorning B.V. a fost infiinANDamp;355;ata in Olanda, la 22 iunie 2001 cu numele citeste mai mult
Companie
NetJobs
Categoria jobului
Agricultura/Silvicultura
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.netjobs.ro
Aplica la job Detalii job
14 Dec
Doctori
Diferite orase

c Infomunca Srl recruteaza urgent medici cu specializari sau generalist, cu cunostinte de limba germana sau fara, pentru o noua oportunitate in GERMANIA. Se asigura: -transport asigurat de catre angajatori -insotirea in toate demersurile atat in tara cat si in GERMANIA -asistenta la instalare.

Pentru medicii care nu cunosc limba germana se asigura un training de 9 luni gratuit pentru a invata limba germana. In acest timp se va primi un salariu de 2000-2500 de euro pe luna urmand apoi ca salariul sa creasca. Cazarea este asigurata contra cost care se va retrage din salariu. * NU SE PERCEPE COMISION! Plecari urgente!Cerinte:Cerinte - Cunoasterea limbii engleze sau germane la nivel conversational - Obligatoriu certificat de conformitate - SERIOZITATE - dorinta de relocare rapida - Experienta in domeniuCompensatii:Transport platit, AsigurareDetalii Companie:S.C. Infomunca S.R.L. are ca principal obiect de activitate "Selectia si plasarea fortei de munca" in tara si strainatate! Infomunca citeste mai mult
Companie
Infomunca
Categoria jobului
Personal Medical/Sanitar
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.infomunca.ro
Aplica la job Detalii job
12 Dec
Asistente medicale
Diverse orase

Sc Infomunca Srl recruteaza urgent asistente medicale cu specializari sau generalist, cunostinte de limba germana sau fara, pentru o noua oportunitate in GERMANIA. Se asigura interviuri in Germania cu transport asigurat de catre angajatori,insotirea in toate demersurile atat in tara cat si in GERMANIA, asistenta la instalare.

Pentru asistentele care nu cunosc limba germana se asigura un training de 9 luni gratuit pentru a invata limba germana. In acest timp se va primi un salariu de 1500 de euro pe luna urmand apoi ca salariul sa creasca. Cazarea este asigurata contra cost care se va retrage din salariu. * NU SE PERCEPE COMISION! Plecari urgente!Cerinte:Cerinte - Cunoasterea limbii engleze sau germane la nivel conversational - Obligatoriu certificat de conformitate - SERIOZITATE - dorinta de relocare rapida - Experienta in domeniuCompensatii:Transport platit, AsigurareDetalii Companie:S.C. Infomunca S.R.L. are ca principal obiect de activitate "Selectia si plasarea fortei de munca" in citeste mai mult
Companie
Infomunca
Categoria jobului
Personal Medical/Sanitar
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.infomunca.ro
Aplica la job Detalii job
22Dec