Joburi ziarul unirea locuri de munca

Cauta in 2 locuri de munca ziarul unirea locuri de munca in 2015

28Mar
27 Mar
Targ de locuri de munca Grecia
Iasi Strainatate Grecia

Organizam targ de joburi la Iasi pentru domeniul turismului, cu participarea directa a angajatorilor. Peste 200 de pozitii disponibile in cadrul lanturilor hoteliere de 4* si 5* de pe insulele grecesti Rodos, Creta, Zakynthos si Kos.

Locatie targ de joburi : Hotel UNIREA, Parter Perioada de lucru: Aprilie – Octombrie Cerinte job: - limba engleza nivel mediu -conversational, - pozitii atat pentru candidatii cu experienta in domeniul restaurante/hotel, cat si pentru cei fara experienta, Salariu: 450 EUR Cazare si masa asigurate GRATIS de catre angajator 8h/zi, 6 zile/ saptamana Bonus la sfarsit de sezon – in functie de angajator. Asteptam mesaje la: magda.chiperi gmail.com
Categoria jobului
Restaurant / Hotel Restaurante
Sursa jobului
www.olx.ro
Aplica la job Detalii job
10 Mar
Angajam urgent
Bucuresti, Sectorul 3

AGENTIA BLU SERVICII – Agentie de Babysitting cu o vechime de peste 12 ani in domeniu,organizeaza luni si marti 23 si 24.02.2015 un program de recrutare personal denumit “ANGAJEAZA-TE ACUM !”,program ce isi propune sprijinirea unui numar cat mai mare de persoane in gasirea unui loc de munca.

In prezent agentia detine in prortofoliu locuri de munca in domeniile :ingrijire copii,ingrijire batrani si menaj in Bucuresti si zonele limitrofe acestuia. Persoanele interesate sunt rugate sa se prezinte in cele doua zile in intervalul orar 9.00-12.00 luni si marti (23-24.02.2015) la sediu agentiei din : B-dul Unirii,Nr.31, Bl. A1, Scara 3, Etaj 1, Ap. 46 (Zona Unirii, punct de reper Magazinul Unirea, Aripa H&M ) ATENTIE – primele 10 persoane inscrise beneficiaza de asistenta gratuita in vederea angajarii ,va asteptam !
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.olx.ro
Aplica la job Detalii job
28Mar