Joburi ziarul de in vrancea

Pentru cautarea facuta de dumneavoastra nu s-a gasit nici un loc de munca.

Nu am gasit nici o cautare pentru ziarul de in orasul vrancea dar noi iti recomandam urmatoarele joburi:
Alte anunturi asemanatoare cu ziarul de in orasul vrancea
19 Nov
Colaborare part-time pe proiect de client misterios la nivel national Focsani, Galati, BUCURESTI, Iasi, Ilfov, Oradea, Pitesti

Suntem in permanenta interesati de colaboratori care sa desfasoare activitati in cadrul anchetelor pe teren. Actiunile vizate in prezent implica analiza experientei de client in domeniul retail din Romania. Tipul de colaborare pentru actiunile pe teren este part-time, in cadrul diferitelor proiecte pe care le avem in desfasurare la nivel national. Colaboratorul pe care il cautam : - Are.

Companie: NetJobs

Jobul Colaborare part-time pe proiect de client misterios la nivel national este incadrat in categoria Administrativ, ALTELE, Asigurari, Controlul calitatii, Educatie/Training, Finante/Contabilitate, Institutii

Locul de munca Colaborare part-time pe proiect de client misterios la nivel national a fost preluat de pe www.netjobs.ro
Aplica la job
19 Nov
Director de cinematograf Focsani

Sunteti pasionat de mersul la cinematograf? Va place mirosul de popcorn? Sunteti motivat zilnic sa aveti in preajma clienti fericiti? Va incadrati in cerintele job-ului? ? in acest caz, va asteptam sa faceti parte din echipa clientului nostru, o re?ea na?ional? de cineplexuri aflat? ?n plin proces de expansiune! Responsabilitati: - Veti fi responsabil pentru fiecare aspect al afacerii, de.

Companie: Pro Solutions Agency

Jobul Director de cinematograf este incadrat in categoria Entertainment full-time Salar:1500 ron

Locul de munca Director de cinematograf a fost preluat de pe www.infomunca.ro
Aplica la job
21 Nov
Lucratori pentru case de batrani private ANGLIA -STRAINATATE-, -TOATE ORASELE-, Braila, Focsani, Galati, Tulcea Anglia

Case de batrani private din Marea Britanie recruteaza LUCRATORI. Nu se cere experienta. Plecarile sunt rapide. Responsabilitatile infirmierului: - se ocupa in principal cu asigurarea confortului batranului asistat, - asistarea alimentatiei si administrarea alimentelor acestuia, - acordarea ingrijirilor igienice (imbaiere) - mobilizarea si transportul, - supravegherea starii de sanatate, -.

Companie: NetJobs

Jobul Lucratori pentru case de batrani private ANGLIA este incadrat in categoria ALTELE, Asistenta sociala, Healthcare, Sanatate full-time

Locul de munca Lucratori pentru case de batrani private ANGLIA a fost preluat de pe www.netjobs.ro
Aplica la job
18 Nov
Director de cinematograf Focsani ROMANIA

Postat la: 28-10-2014 Responsabilitati Sunteti pasionat de mersul la cinematograf? Va place mirosul de popcorn? Sunteti motivat zilnic sa aveti in preajma clienti fericiti? Va incadrati in cerintele job-ului? – in acest caz, va asteptam sa faceti parte din echipa clientului nostru, o retea nationala de cineplexuri aflata in plin proces de expansiune! Responsabilitati: - Veti fi.

Companie: Pro Solutions Agency S.R.L.

Jobul Director de cinematograf este incadrat in categoria Entertainment/Hostess/Sampling full-time

Locul de munca Director de cinematograf a fost preluat de pe www.myjob.ro
Aplica la job
19 Nov
Consultant Asigurari de Viata- Braila Braila Focsani

.

Companie: ING Asigurari de Viata

Jobul Consultant Asigurari de Viata- Braila este incadrat in categoria Asigurari - Intermedieri financiare Banci Vanzari full-time

Locul de munca Consultant Asigurari de Viata- Braila a fost preluat de pe www.hipo.ro
Aplica la job
22Nov
15 Nov
instructor-educator in unitati de handicapati VRANCEA

Numar locuri de munca disponibile pentru jobul instructor-educator in unitati de handicapati in VRANCEA este 4 posturi Contract de munca pe perioada determinata cu norma intreaga Cod intern Job: 40/02/1140002128/1 Contact : Focsani, Str. Brailei Nr. 3 bis Tel. 0237/617964, e-mail : vn_lmv@vn.anofm.ro .

Locul de munca instructor-educator in unitati de handicapati a fost preluat de pe www.anofm.ro
Aplica la job
13 Nov
agent de vanzari VRANCEA

Numar locuri de munca disponibile pentru jobul agent de vanzari in VRANCEA este 1 posturi Contract de munca pe perioada nedeterminata cu norma intreaga Cod intern Job: 40/02/1140002117/3 Contact : Focsani, Str. Brailei Nr. 3 bis Tel. 0237/617964, e-mail : vn_lmv@vn.anofm.ro .

Locul de munca agent de vanzari a fost preluat de pe www.anofm.ro
Aplica la job
17 Nov
sofer autocamion/masina de mare tonaj VRANCEA

Numar locuri de munca disponibile pentru jobul sofer autocamion/masina de mare tonaj in VRANCEA este 9 posturi Contract de munca pe perioada nedeterminata cu norma intreaga Cod intern Job: 40/02/1140002137/1 Contact : Focsani, Str. Brailei Nr. 3 bis Tel. 0237/617964, e-mail : vn_lmv@vn.anofm.ro .

Locul de munca sofer autocamion/masina de mare tonaj a fost preluat de pe www.anofm.ro
Aplica la job
05 Nov
electrician de intretinere si reparatii VRANCEA

Numar locuri de munca disponibile pentru jobul electrician de intretinere si reparatii in VRANCEA este 1 posturi Contract de munca pe perioada nedeterminata cu norma intreaga Cod intern Job: 40/02/1140002081/1 Contact : Focsani, Str. Brailei Nr. 3 bis Tel. 0237/617964, e-mail : vn_lmv@vn.anofm.ro .

Locul de munca electrician de intretinere si reparatii a fost preluat de pe www.anofm.ro
Aplica la job
08 Nov
Agent vanzari Focsani Vrancea,Focsani

Societate comerciala angajeaza persoana pentru postul de agent de vanzari. Se solicita: excelente abilitati de comunicare si relationare capacitate de persuasiune permis de conducere categ B, fara antecedente abilitati de negociere cunoasterea zonei si imprejurimile Responsabilitati: mentinerea relatiei cu clientii si dezvoltarea portofoiliului actual de clienti preluarea.

Companie: SC Diavolo SRL

Jobul Agent vanzari Focsani este incadrat in categoria Vanzari, vanzari part-time

Locul de munca Agent vanzari Focsani a fost preluat de pe www.jobhaze.ro
Aplica la job