Joburi vatra dornei concurs pentru post de grefier

Pentru cautarea facuta de dumneavoastra nu s-a gasit nici un loc de munca.

Nu am gasit nici o cautare pentru vatra dornei concurs pentru post de grefier dar noi iti recomandam urmatoarele joburi:
Alte anunturi asemanatoare cu vatra dornei concurs pentru post de grefier
11 Nov
RECEPTIONERA pentru salon de infrumusetare, BUCURESTI

RECEPTIONERA pentru salon de infrumusetare, serioasa, amabila, punctuala, prezenta placuta. Detalii Companie:Hotelul Bliss este situat intr-o zona liniANDamp;351;tita, .

Companie: NetJobs

Jobul RECEPTIONERA pentru salon de infrumusetare, este incadrat in categoria ALTELE full-time

Locul de munca RECEPTIONERA pentru salon de infrumusetare, a fost preluat de pe www.netjobs.ro
Aplica la job
23Nov
13 Nov
Cautam Dansatoare pentru local de top din Danemarca Danemarca

Cautam dansatoare pentru local de top din Danemarca cu potential ridicat de castig, program 5 zile pe saptamana, salariu de 300 Coroane pe zi, private dance incepand de la 800 Coroane per dans din care se primesc 50 la suta, comision intre 0 si 20 la suta din total consumatii, castig lunar intre 1050 si 8000 Euro, cazarea este asigurata gratuit de catre angajator. Oferta completa o gasiti pe.

Jobul Cautam Dansatoare pentru local de top din Danemarca este incadrat in categoria Dansator/Animator/Entertainment full-time Salar:8000 euro

Locul de munca Cautam Dansatoare pentru local de top din Danemarca a fost preluat de pe www.tjobs.ro
Aplica la job
10 Nov
POST DE MEDIC SPECIALIST FRANTA Toate orasele, Franta

Descrierea companiei EXPERTS MUNDI, cabinet specializat in selectia si plasarea de profesionisti in Franta Descrierea postului Cabinet de consiliere si plasare de specialisti in Franta, EXPERTS MUNDI favorizeaza mobilitatea fortei de munca in Europa, in respectul principiilor deontologice si metodologice impuse de clienti si de candidati. Companie de talie umana, aceasta ofera servicii.

Companie: EXPERTS MUNDI

Jobul POST DE MEDIC SPECIALIST FRANTA este incadrat in categoria Medicina, full-time

Locul de munca POST DE MEDIC SPECIALIST FRANTA a fost preluat de pe www.ofertelocuridemunca.ro
Aplica la job
10 Nov
Curieri pentru companie de catering Ilfov,Bucuresti

Se cauta persoane pentru postul de curieri pentru o companie de catering. Se solicita: permis de conducere categoria B experienta constituie un avantaj Se ofera: salariu avantajos conditii bune de munca contract individual de munca .

Companie: timea kovacs

Jobul Curieri pentru companie de catering este incadrat in categoria Servicii, transport-logistica-naval part-time

Locul de munca Curieri pentru companie de catering a fost preluat de pe www.jobhaze.ro
Aplica la job
05 Nov
Maseoza cu sau fara experienta pentru masaj de relaxare la domiciliu BUCURESTI

Caut maseoza (studenta de preferinta) cu sau fara experienta pentru masaj de relaxare la domiciliu 5 sedinte pe saptamana angajare permanenta nivel incapator mediu disponibilitate zilnica dupa ora 17Detalii Companie:firma de intretinere corporala si studio de bronzare .

Companie: NetJobs

Jobul Maseoza cu sau fara experienta pentru masaj de relaxare la domiciliu este incadrat in categoria Entertainment full-time

Locul de munca Maseoza cu sau fara experienta pentru masaj de relaxare la domiciliu a fost preluat de pe www.netjobs.ro
Aplica la job
23Nov
07 Nov
Asistent Medical Generalist pentru azile de batrani - Ger... Germania

Postat la: 06-11-2014 Responsabilitati Efectuarea investigatiilor clinice Efectuarea explorarilor functionale Realizarea investigatiilor paraclinice uzuale Programarea pacientilor pentru investigatii de specialitate Administrarea tratamentelor, interventii in situatii de urgenta, monitorizarea starii pacientului Completarea documentelor de evidenta a medicamentelor, a pacientilor si a.

Companie: Mondojob SRL

Jobul Asistent Medical Generalist pentru azile de batrani - Ger... este incadrat in categoria Medical / Farmacie full-time

Locul de munca Asistent Medical Generalist pentru azile de batrani - Ger... a fost preluat de pe www.myjob.ro
Aplica la job
14 Nov
Ofiter suport pentru echipa de vanzari - banca BUCURESTI

Scurta descriere a companiei Suntem APT, una din companiile de top de resurse umane din Romania. Lucram pentru mari clienti internationali pentru care furnizam o gama completa de servicii - recrutare si selectie de personal, munca temporara, outsourcing, salarizare, traininguri si consiliere in cariera ca sa numim doar cateva. In mod frecvent avem mari proiecte de recrutare si selectie atat.

Companie: APT Resources & Services

Jobul Ofiter suport pentru echipa de vanzari - banca este incadrat in categoria Banci Customer support - Client service full-time

Locul de munca Ofiter suport pentru echipa de vanzari - banca a fost preluat de pe www.hipo.ro
Aplica la job
20 Nov
Lucratori pentru case de batrani private ANGLIA Eastbourne Anglia

Case de batrani private din Marea Britanie recruteaza LUCRATORI. Nu se cere experienta. Plecarile sunt rapide. Avantajele lucratorilor: - Castig intre 982 - 1. 728 Lire Sterline/ luna, avand in vedere orele suplimentare si turele de noapte lucrate; - Contract de 12 luni, cu posibilitate de prelungire; - Sprijin in gasirea unei cazari ieftine; - Sprijin financiar oferit de companie in primele.

Jobul Lucratori pentru case de batrani private ANGLIA este incadrat in categoria Ingrijire batrani/Asistenta sociala full-time

Locul de munca Lucratori pentru case de batrani private ANGLIA a fost preluat de pe www.tjobs.ro
Aplica la job
19 Nov
Bucatari si Ospatari pentru organizarea de evenimente Bucuresti,

Descrierea companiei G&G RECRUITMENT – ELITE HOSPITALITY RECRUITMENT – www.ihrc.ro OVER 12 YEARS EXPERIENCE IN: RECRUITMENT – SELECTION – CONSULTANTY – EMPLOYMENT AGENCY-HOTEL OPENINGS – IMMIGRATION – STAFF FOR EVENTS & OUTSOURCE STAFF – OVERSEAS RECRUITMENT – HEAD HUNTING – CHEFS JOBS PERM - INTERN - TEMP JOBS IN ROMANIA-UK- IRELAND – JERSEY ISLAND – USA - GRECIA.

Companie: G&G Recruitment

Jobul Bucatari si Ospatari pentru organizarea de evenimente este incadrat in categoria Restaurant / Food service / Catering, full-time

Locul de munca Bucatari si Ospatari pentru organizarea de evenimente a fost preluat de pe www.ofertelocuridemunca.ro
Aplica la job
19 Nov
Dennver angajeaza absolvent 2014 pentru postul de Asisten... Cluj Napoca ROMANIA

Postat la: 19-11-2014 Responsabilitati Fata de clienti: -Asigurarea unei deserviri amabile si rapide a clientilor -Informarea clientilor referitor la sortimentul din magazin, cat si oferirea de informatii de specialitate -Consilierea clientilor cu privire la sistemele de fidelizare Administrative: -Intocmirea de facturi,avize, facturi de retur,etc -Coordonarea transporturilor catre clienti.

Companie: DENNVER COMIMPEX

Jobul Dennver angajeaza absolvent 2014 pentru postul de Asisten... este incadrat in categoria Vanzari full-time

Locul de munca Dennver angajeaza absolvent 2014 pentru postul de Asisten... a fost preluat de pe www.myjob.ro
Aplica la job