Joburi secretar primarie prefectura procuratura in vaslui

Pentru cautarea facuta de dumneavoastra nu s-a gasit nici un loc de munca.

Alte anunturi asemanatoare cu secretar primarie prefectura procuratura in orasul vaslui
24 Nov
Channel Partner Support Administrator with Turkish Skills (Job #1348027) BUCURESTI Job national

Short company description HP creates new possibilities for technology to have a meaningful impact on people, businesses, governments and society. As the worlda€™s largest technology company, HP brings together a portfolio that spans printing, personal computing, software, services and IT infrastructure to serve more than 1 billion customers in over 170 countries on six continents. HP invents,.

Companie: Hewlett-Packard Romania

Locul de munca Channel Partner Support Administrator with Turkish Skills (Job #1348027) a fost preluat de pe www.hipo.ro
Aplica la job
24 Nov
Consilier principal Bucuresti

Consilier principal Autoritatea Nationala pentru Reglementarea si Monitorizarea Achizitiilor Publice 3 noiembrie 2014 ATENÈšIE: Acest anunt a expirat, existand posibilitatea ca datele prezentate aici sa nu mai fie relevante in acest moment. Autoritatea Nationala pentru Reglementarea si Monitorizarea Achizitiilor Publice organizeaza concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioada.

Companie: Guvernul Romaniei

Locul de munca Consilier principal a fost preluat de pe posturi.gov.ro
Aplica la job
24Nov
24 Nov
Electrician Industrial Bayern

Electrician Industrial Sectorul: Energetic, Constructii Tara: Germania Salariul: de la 2000 de euro (cazarea si asigurarea medicala sunt incluse) Descrierea ofertei: Partenerii nostri din Germania cauta electricieni industriali care vor: instala, repara si controla instalatii electrice si sisteme industriale in proiecte comerciale. Electricienii vor lucra in diferite proiecte si.

Companie: Qbis

Jobul Electrician Industrial este incadrat in categoria Constructii / Amenajari full-time

Locul de munca Electrician Industrial a fost preluat de pe www.infomunca.ro
Aplica la job
24 Nov
15 SOCIAL WORKERS – EAST LONDON Strainatate,

Descrierea companiei Excellent job opportunities in the field of social work in the UK Jacaranda Recruitment is successfully placing social workers, social pedagogues, pedagogues and care professionals from Europe into permanent positions in local authorities, charities and private organisations in the UK for more than six years now. Descrierea postului 15 SOCIAL WORKERS – EAST LONDON .

Companie: Jacaranda Recruitment

Jobul 15 SOCIAL WORKERS – EAST LONDON este incadrat in categoria Altele,

Locul de munca 15 SOCIAL WORKERS – EAST LONDON a fost preluat de pe www.ofertelocuridemunca.ro
Aplica la job
24Nov
24 Nov
ELECTRICIENI BUCURESTI Bucuresti

Recrutam pentru clientul nostru, un renumit grup de firme din domeniul constructiilor, candidati pentru postul de electrician in Bucuresti. ? Responsabilitati: - Realizarea in conditii de calitate a lucrarilor de instalatii electrice la obiectivele din Bucuresti la care este repartizat; Se ofera salariu decent si echipament de lucru gratuit.Cerinte:- Studii medii in domeniul electric.

Companie: Septerra Recruitment

Jobul ELECTRICIENI BUCURESTI este incadrat in categoria Constructii / Amenajari full-time

Locul de munca ELECTRICIENI BUCURESTI a fost preluat de pe www.infomunca.ro
Aplica la job
24 Nov
Customer Care Agent with FRENCH and ENGLISH (NIGHT SHIFT) BUCURESTI

Short company description All the main things you need to know about TELUS International Europe, in a nutshell! TELUS International Europe is a leading European provider of multilingual contact center and business process outsourcing solutions and a proud member of the TELUS International family. TELUS International is a global business process outsourcing company with almost 16,000 employees.

Companie: TELUS International Europe

Locul de munca Customer Care Agent with FRENCH and ENGLISH (NIGHT SHIFT) a fost preluat de pe www.hipo.ro
Aplica la job
24 Nov
Infirmiere(i) Anglia toate orasele Strainatate Anglia

Recrutam persoane motivate, serioase, cunoscatoare de limba engleza la nivel conversational, din domeniul medical, asistenta sociala,ingrijirea persoanelor in varsta, etc. dar nu numai, pentru postul de infirmier in Marea Britanie. Se ofera contract, pe o perioada de un de zile, cu posibilitate de prelungire,timp de lucru pe saptamana intre 35-40 de ore, cu posibilitate de a lucra.

Companie: BRILLIANT RECRUITMENT

Jobul Infirmiere(i) Anglia este incadrat in categoria Ingrijire batrani full-time

Locul de munca Infirmiere(i) Anglia a fost preluat de pe www.infomunca.ro
Aplica la job
24 Nov
Consilier superior Covasna

accesand pagina oficiala. Relatii suplimentare se pot obtine la sediul Primariei Municipiului Sfantu Gheorghe din Sfantu Gheorghe, str. 1 Decembrie 1918, nr. 2, Judetul Covasna, telefon 0267/316.957/126. Angajator: Primaria Municipiului Sfantu Gheorghe Tip angajator: Primarii Judet: Covasna (vezi pe harta) Tipul postului: Permanent Nivelul postului: Functii de executie .

Companie: Guvernul Romaniei

Locul de munca Consilier superior a fost preluat de pe posturi.gov.ro
Aplica la job
24 Nov
Specialist resurse umane Cluj Napoca

PSIHOSELECT se afla in procesul de recrutare si selectie pentru pozitia de: TALENT MATCHMAKER Descrierea postului: - Contribuie activ la cresterea Cifrei de afaceri si a profitului diviziei HR al companiei Psihoselect, prin numarul de proiecte finalizate, prin actiuni de revanzare/sustinere a departamentului de vanzari-marketing, prin calitatea relatiei cu clientii, prin gestionarea.

Companie: PSIHOSELECT

Jobul Specialist resurse umane este incadrat in categoria HR / Psihologie full-time

Locul de munca Specialist resurse umane a fost preluat de pe www.infomunca.ro
Aplica la job
24 Nov
Referent asistent Olt

conditiile specifice si bibliografia de concurs sunt disponibile accesand pagina oficiala. Relatii suplimentare se obtin la sediul Primariei Comunei Brebeni, Judetul Olt, str. Principala, nr. 228, telefon: 0249/419.008. Angajator: Primaria Comunei Brebeni Tip angajator: Primarii Judet: Olt (vezi pe harta) Tipul postului: Permanent Nivelul postului: Functii de executie .

Companie: Guvernul Romaniei

Locul de munca Referent asistent a fost preluat de pe posturi.gov.ro
Aplica la job