Joburi bona in vaslui

Cauta in 1 locuri de munca bona in vaslui in 2014

Bursa locurilor de munca organizata in fiecare an pentru locurile de munca libere din Vaslui aduce in acelasi spatiu toate joburile vacante si candidatii pentru acestea, acordand o sansa atat persoanelor calificate in diferite domenii, cat si incepatorilor sau persoanelor necalificate.

17 Jul
Angajez bona pt Anglia
Vaslui Strainatate Anglia

Angajez bona in Anglia sa ingrijeasca 2copii de 8 Luni si 7 ani 5 zile pe saptamina , ofer transport, cazare si masa si salariul 400 lire pe Luna respectiv 100 lire pe saptamina, nu este necesara cunostiinte de limba engleza , postul de munca valabil din Luna SEptembrie , pt mai multe informatii sunati la nr de tel . Mai mult

Jobul Angajez bona pt Anglia este incadrat in categoria BabySitter full-time

Locul de munca Angajez bona pt Anglia a fost preluat de pe www.olx.ro
Ai cautat locuri de munca bona in vaslui in 2014 vezi si firme in Vaslui sau doctori in Vaslui

Piata locurilor de munca din Vaslui nu este una foarte dinamica si nici foarte diversa, joburile disponibile nu sunt foarte numeroase si se axeaza in general pentru persoanele cu studii medii, locurile de munca pentru persoanele cu studii superioare nu lipsesc, dar sunt mai putine. Cele mai multe locuri de munca disponibile in Vaslui le gasim in agricultura si in domeniul serviciilor de transport marfa.