Joburi firme care angajeaza muncitori necaliicati in tulcea

Pentru cautarea facuta de dumneavoastra nu s-a gasit nici un loc de munca.

Alte anunturi asemanatoare cu firme care angajeaza muncitori necaliicati in orasul tulcea
22 Nov
Formare gratuita Bucuresti, Ilfov, Vrancea, Constanta, Tulcea, Galati, Braila, Buzau

Responsabilitati Compania HR Specialists (HRS) ofera servicii gratuite de consiliere profesionala, formare si de mediere pe piata muncii persoanelor aflate in cautarea unui loc de munca, somerilor si persoanelor care au parasit timpuriu scoala. Aceste servicii sunt oferite in cadrul proiectului PARTENERIAT PENTRU OCUPARE in regiunile Bucuresti-Ilfov, Nord Est si Sud Est, proiect.

Companie: Human Respect Solutions

Jobul Formare gratuita este incadrat in categoria <>

Locul de munca Formare gratuita a fost preluat de pe www.infomunca.ro
Aplica la job
24Nov
19 Nov
Agent Vanzari - Tulcea (perioada determinata) Tulcea

Responsabilitati: -Vizitezi clientii conform rutei zilnice. -Colaborezi cu clientii pentru a identifica oportunitati de a creste comenzile pe categorii de produse si pentru a gasisolutii pentru dezvoltarea afacerii lor. -Asiguri corectitudinea informatiilor culese din piata privind activitatea de executie (survey RED, survey Coolers). -Plasezi mijloace fixe (vitrine frigorifice, rafturi).

Locul de munca Agent Vanzari - Tulcea (perioada determinata) a fost preluat de pe www.smartdreamers.com
Aplica la job
21 Nov
Lucratori pentru case de batrani private ANGLIA -STRAINATATE-, -TOATE ORASELE-, Braila, Focsani, Galati, Tulcea Anglia

Case de batrani private din Marea Britanie recruteaza LUCRATORI. Nu se cere experienta. Plecarile sunt rapide. Responsabilitatile infirmierului: - se ocupa in principal cu asigurarea confortului batranului asistat, - asistarea alimentatiei si administrarea alimentelor acestuia, - acordarea ingrijirilor igienice (imbaiere) - mobilizarea si transportul, - supravegherea starii de sanatate, -.

Companie: NetJobs

Jobul Lucratori pentru case de batrani private ANGLIA este incadrat in categoria ALTELE, Asistenta sociala, Healthcare, Sanatate full-time

Locul de munca Lucratori pentru case de batrani private ANGLIA a fost preluat de pe www.netjobs.ro
Aplica la job
19 Nov
REPREZENTANT COMERCIAL Constanta, Tulcea

RESPONSABILITATI: - Prospecteaza continuu piata in vederea identificarii proiectelor noi si a investitiilor straine. - Intocmeste contractul de vanzare-cumparare. - Intocmeste oferte tehnice si comerciale pentru produsele pe care le vinde. - Contribuie la dezvoltarea bazei de clienti. - Desfasoara o activitate continua de promovare, prezentare si informare a clientilor despre oferta BM. .

full-time

Locul de munca REPREZENTANT COMERCIAL a fost preluat de pe www.smartdreamers.com
Aplica la job
11 Nov
MANAGER - FRANCIZA Personala-CONSTANTA Constanta, Mangalia, Medgidia, Tulcea, Navodari, Alt oras, Slobozia

-Formeaza si coordoneaza ECHIPE proprii. POSIBILITATEA de a coordona o afacere la cheie de tip franciza, aflata la intersectia a DOUA tendinte importante: - 1 tendinta oamenilor de a cauta oportunitati de afaceri la cheie de tip franciza, care sa poata fi operate de o singura familie sau persoana. - 2. tendinta consumatorilor de a se implica in COLABORARI cu PARTICIPARE la IMPARTIREA.

Companie: NetJobs

Jobul MANAGER - FRANCIZA Personala-CONSTANTA este incadrat in categoria ALTELE, Management/Consultanta, Marketing, MLM/MultiLevelMarketing, Vanzari, Consultanta, Publicitate/PR full-time , part-time

Locul de munca MANAGER - FRANCIZA Personala-CONSTANTA a fost preluat de pe www.netjobs.ro
Aplica la job
24Nov
12 Nov
INFIRMIERI / ASISTENTI MEDICALI ANGLIA -STRAINATATE-, -TOATE ORASELE-, Braila, Constanta, Focsani, Galati, Tulcea Anglia

Acest program se adreseaza atat persoanelor fara experienta dar interesate sa intre in industria asistentei medicale, cat si persoanelor cu experienta in acest domeniu si care doresc sa faca cariera in acest domeniu. Pentru persoanele fara experienta se ofera un scurt stagiu de pregatire profesionala in acest domeniu, in Marea Britanie, inainte sa inceapa munca.Limba straina: Engleza: Mediu .

Companie: NetJobs

Jobul INFIRMIERI / ASISTENTI MEDICALI ANGLIA este incadrat in categoria ALTELE, Asistenta sociala full-time

Locul de munca INFIRMIERI / ASISTENTI MEDICALI ANGLIA a fost preluat de pe www.netjobs.ro
Aplica la job
14 Nov
Client Misterios Tulcea Tulcea

?Cumparatorii sub acoperire? (shopperii) sunt persoanele care, pretinzand ca sunt clienti reali, realizeaza vizite sub acoperire in scopul evaluarii calitatii serviciilor prestate de comercianti. Acestia sunt in permanenta legatura cu coordonatorul proiectului si actioneaza doar in baza instructiunilor primite de la acesta. Din acest motiv, cumparatorul sub acoperire trebuie sa fie extrem de.

Companie: Reveal Marketing Research

Jobul Client Misterios Tulcea este incadrat in categoria Cercetare & Dezvoltare part-time

Locul de munca Client Misterios Tulcea a fost preluat de pe www.infomunca.ro
Aplica la job
13 Nov
Consultant vanzari - Tulcea Tulcea ROMANIA

in cariera Descrierea firmei Lider de piata in domeniul retailului de materiale de constructii si amenajari interioare, Dedeman se dezvolta continuu prin seriozitate, ambitie, perseverenta, implicare, onestitate si harnicie. Acestea sunt valorile dupa care se ghideaza, pe care le pune in serviciul clientilor si pe care le incurajeaza si le cultiva la angajati, fiind mereu “dedicat”.

Companie: DEDEMAN

Jobul Consultant vanzari - Tulcea este incadrat in categoria Vanzari full-time

Locul de munca Consultant vanzari - Tulcea a fost preluat de pe www.myjob.ro
Aplica la job
06 Nov
Menaj Germania 2013 Tulcea, Strainatate Germania

Descrierea companiei -- Descrierea postului Vrei ca munca ta sa fie apreciata si sa ai un salariu pe masura efortului depus? Atunci vino la noi. Angajam urgent personal necalificat la mentinere curatenie la firme si locuinte in Germania. Asiguram salarii consistente. Pentru programare suna la telefon: 0749 451 975, 0760 744 062 Cerintele postului apt de munca .

Companie: eov

Jobul Menaj Germania 2013 este incadrat in categoria BabySitter / Menaj / Servicii curatenie, full-time

Locul de munca Menaj Germania 2013 a fost preluat de pe www.ofertelocuridemunca.ro
Aplica la job
10 Nov
CONSULTANTI DE CREDITE Bucuresti, Braila, Brasov, Timisoara, Tulcea, Oradea, Iasi

Responsabilitati: - Ofera consultanta clientilor in alegerea celui mai potrivit tip de credit; - Responsabili pentru colectarea ratelor la creditele acordate; - Informeaza permanent clientii despre promotiile curente, produse si servicii noi. Cerinte: - Pentru a deveni un Consultant de Creditе este suficient sa fiti comunicativi si ambitiosi, indiferent de varsta, sex, studii.

full-time

Locul de munca CONSULTANTI DE CREDITE a fost preluat de pe www.smartdreamers.com
Aplica la job