Joburi tr severin

Cauta in 6 locuri de munca tr severin in 2015

24 Apr
Șofer autosanitara II (5 posturi)
Mehedinti

Șofer autosanitara II (5 posturi) Serviciul de Ambulanta Judetean Mehedinti 23 aprilie 2015 Serviciul de Ambulanta Judetean Mehedinti, cu sediul in Drobeta-Turnu Severin organizeaza concurs in vederea ocuparii functiilor contractuale de executie vacante, astfel: doua posturi sofer autosanitara II in cadrul statiei centrale Drobeta Tr.

Severin, Compartiment asistenta medicala de urgenta si transport medical asistat; un post sofer autosanitara II in cadrul substatiei Baia de Arama , Compartiment asistenta medicala de urgenta si transport medical asistat; un post sofer autosanitara II in cadrul substatiei Cujmir, Compartiment asistenta medicala de urgenta si transport medical asistat; un post sofer autosanitara II in cadrul substatiei Vanju-Mare, Compartiment asistenta medicala de urgenta si transport medical asistat; Pentru a ocupa un post contractual vacant sau temporar vacant candidatii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii generale, conform art. 3 al Regulamentului-cadru citeste mai mult
Companie
Guvernul Romaniei
Sursa jobului
posturi.gov.ro
Aplica la job Detalii job
23 Apr
Referent si infirmiera
Caras-Severin

Referent si infirmiera Caminul pentru Persoane Varstnice „Sfintii Constantin si Elena” din Caransebes 22 aprilie 2015 Caminul pentru Persoane Varstnice „Sfintii Constantin si Elena” din Caransebes, Judetul Caras-Severin organizeaza concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioada nedeterminata a functiilor contractuale de executie, vacante, dupa cum urmeaza: referent, tr.

I, (secretariat) , studii medii – Compartimentul Financiar-Contabil; infirmiera, studii generale – Compartimentul Ingrijire. Pentru a ocupa un post contractual vacant sau temporar vacant candidatii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii generale, conform art. 3 al Regulamentului-cadru aprobat prin Hotararea Guvernului nr. 286 din 23 martie 2011, cu modificarile si completarile ulterioare: a) are cetatenia romana, cetatenie a altor state membre ale Uniunii Europene sau a statelor apartinand Spatiului Economic European si domiciliul in Romania; b) cunoaste limba romana, scris si vorbit; c) citeste mai mult
Companie
Guvernul Romaniei
Sursa jobului
posturi.gov.ro
Aplica la job Detalii job
27 Apr
Angajez operator calculator
Drobeta-Turnu Severin

Angajez operator calculator pentru agentie de pariuri sportive in Dr. Tr. Severin , experienta constituie avantaj .

Categoria jobului
Vanzari Vanzari
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.olx.ro
Aplica la job Detalii job
27Apr
13 Apr
Ofer loc de munca
Drobeta-Turnu Severin

Caut infirmiera pentru ingrijire o batrana imobilizata la pat in serviciu part time la domiciliul meu din Drobeta Tr.Severin. Ofer salariu atractiv. Persoana de contact Mihaela. .

Caut infirmiera pentru ingrijire o batrana imobilizata la pat in serviciu part time la domiciliul meu din Drobeta Tr.Severin. Ofer salariu atractiv. Persoana de contact Mihaela.
Tipul jobului
part-time
Sursa jobului
www.olx.ro
Aplica la job Detalii job
17 Apr
Se cauta ospatarita pt restaurant
Drobeta-Turnu Severin

Se cauta domnisoara, doamna pt angajare ca ospatarita la restaurant in Dr Tr Severin Anunt adaugat prin aplicatia gratuita OLX.ro, disponibila pentru Android, iOS, si Windows Phone .

Se cauta domnisoara, doamna pt angajare ca ospatarita la restaurant in Dr Tr Severin Anunt adaugat prin aplicatia gratuita OLX.ro, disponibila pentru Android, iOS, si Windows Phone
Categoria jobului
Restaurant / Hotel Restaurante
Sursa jobului
www.olx.ro
Aplica la job Detalii job
08 Apr
Angajez vinzatoare
Drobeta-Turnu Severin

Angajez vanzatoare cu experienta dornica de munca,serioasa ,prezentabila,domiciliu stabil in dr tr Severin cu cunostinte in domeniul copiilor sa ii placa foarte mult comunicarea si sa prezinte foarte bine marfa si totodata sa poata sa convinga clientul pt a o cumpara,adica sa fie o vinzatoare f.f.buna Daca stii ca indeplinesti aceste conditii contacteaza-ne cit mai urgent.

poti depune cv la magazinul junior linga hotel traian Anunt adaugat prin aplicatia gratuita OLX.ro, disponibila pentru Android, iOS, si Windows Phone
Categoria jobului
Vanzari Vanzari
Sursa jobului
www.olx.ro
Aplica la job Detalii job