Joburi titan

Cauta in 14 locuri de munca titan in 2015

30 Sep
Bona Titan
Bucuresti

Bona Titan, bebe, 10 ore, 1500 Lei. Cautam o bona cu rabdare, minim liceul si nefumatoare pentru fetita din zona Titan. Program 10 ore, L-Vi. Salariul 1500 Lei. Urgent. Sunterm firma de recrutare bone si menajere.Cerinte:BacalaureatDetalii Companie:Agentie de recrutare..

Bona Titan, bebe, 10 ore, 1500 Lei. Cautam o bona cu rabdare, minim liceul si nefumatoare pentru fetita din zona Titan. Program 10 ore, L-Vi. Salariul 1500 Lei. Urgent. Sunterm firma de recrutare bone si menajere.Cerinte:BacalaureatDetalii Companie:Agentie de recrutare.
Companie
Cleaning & Babysitting RO
Categoria jobului
Servicii; Servicii/Babysitter Ingrijire copil Service
Sursa jobului
www.workfinder.ro
Aplica la job Detalii job
09 Oct
Manager calitate, mediu, SSM & PSI
Bucuresti - 08.10.2015

Nivel cariera: Middle management Denumire firma: S.C. Titan Mar S.A. Localitatea: Bucuresti Domeniile ofertei: Inginerie Data introducerii: 08.10.2015 Titan Mar este cel mai mare producator de piatra din Romania si totodata lider de piata pe acest segment. Compania a fost infiintata in 1994.

Din anul 1997 Titan Mar a devenit si proprietarul Marmosim SA din Simeria - cel mai mare producator de piatra naturala din Romania, cu o traditie ce dateaza de zeci de ani. La Titan Mar ne propunem sa oferim produse si servicii in domeniul pietrei naturale intr-o gama variata, la standarde ridicate, gata oricand sa satisfaca cele mai exigente si rafinate gusturi ale clientilor nostri. Pentru aceasta specialistii nostri sunt cea mai importanta resursa. Iar valorile pe care le demonstram in activitatea noastra: profesionalismul, orientarea catre client, spiritul de echipa, responsabilitatea, creativitatea si flexibilitatea ne sustin pozitia de lider citeste mai mult
Companie
S.C. Titan Mar S.A.
Categoria jobului
Inginerie Inginerie
Sursa jobului
cariereonline.ro
Aplica la job Detalii job
09 Oct
Property Manager - Manager (administratie imobile)
Bucuresti - 08.10.2015

Nivel cariera: Middle management Denumire firma: S.C. Titan Mar S.A. Localitatea: Bucuresti Domeniile ofertei: Facility Management Data introducerii: 08.10.2015 Titan Mar este cel mai mare producator de piatra din Romania si totodata lider de piata pe acest segment. Compania a fost infiintata in 1994.

Din anul 1997 Titan Mar a devenit si proprietarul Marmosim SA din Simeria - cel mai mare producator de piatra naturala din Romania, cu o traditie ce dateaza de zeci de ani. La Titan Mar ne propunem sa oferim produse si servicii in domeniul pietrei naturale intr-o gama variata, la standarde ridicate, gata oricand sa satisfaca cele mai exigente si rafinate gusturi ale clientilor nostri. Pentru aceasta specialistii nostri sunt cea mai importanta resursa. Iar valorile pe care le demonstram in activitatea noastra: profesionalismul, orientarea catre client, spiritul de echipa, responsabilitatea, creativitatea si flexibilitatea ne sustin pozitia de citeste mai mult
Companie
S.C. Titan Mar S.A.
Categoria jobului
Facility Management Management
Sursa jobului
cariereonline.ro
Aplica la job Detalii job
02 Oct
Manager achizitii
Bucuresti - 02.10.2015

Nivel cariera: Senior level (peste 5 ani exp) Denumire firma: S.C. Titan Mar S.A. Localitatea: Bucuresti Domeniile ofertei: Achizitii/aprovizionare Data introducerii: 02.10.2015 Titan Mar este cel mai mare producator de piatra din Romania si totodata lider de piata pe acest segment. Compania a fost infiintata in 1994.

Din anul 1997 Titan Mar a devenit si proprietarul Marmosim SA din Simeria - cel mai mare producator de piatra naturala din Romania, cu o traditie ce dateaza de zeci de ani. La Titan Mar ne propunem sa oferim produse si servicii in domeniul pietrei naturale intr-o gama variata, la standarde ridicate, gata oricand sa satisfaca cele mai exigente si rafinate gusturi ale clientilor nostri. Pentru aceasta specialistii nostri sunt cea mai importanta resursa. Iar valorile pe care le demonstram in activitatea noastra: profesionalismul, orientarea catre client, spiritul de echipa, responsabilitatea, creativitatea si flexibilitatea ne citeste mai mult
Companie
S.C. Titan Mar S.A.
Categoria jobului
Achizitii/aprovizionare Achizitii
Sursa jobului
cariereonline.ro
Aplica la job Detalii job
10Oct
10 Oct
Guvernanta
Bucuresti

Angajam guvernanta pentru 2 copii scolari, clasele primare, zona Titan, langa statia de metrou. Cerinte: vorbitoare de limba engleza fluent, cu permis auto, nefumatoare, educata, experienta si recomandare in mod obligatoriu. Sa fie proactive, sa stimuleze intelectual copii prin joaca, sa faca temele cu ei, sa-i duca la teatru si alte activitati extrascolare. Program 13.00-20.00, L-Vi.

Salariul 2500 Ron si contract de munca. Cleaning & Babysitting RO practica un comision de 20% din primul salariu pentru angajati.Cerinte:BacalaureatDetalii Companie:Agentie de recrutare.
Companie
Cleaning & Babysitting RO
Categoria jobului
Educatie Training; Servicii Educatie Service
Salariu
6252500 ron
Sursa jobului
www.workfinder.ro
Aplica la job Detalii job
06 Oct
Angajare vanzatoare pt targ
Bucuresti,

Descrierea companiei SC EL GRECO SRL Descrierea postului Angajam 4 vanzatoare pe perioada determinata incepand din 7-27 octombrie pt un stand cu produse lactate in incinta magazinelor Auchan Militari, Cotroceni, Titan si Vitan. Salariul este de 7 lei/ora. Cerintele postului - .

Descrierea companiei SC EL GRECO SRL Descrierea postului Angajam 4 vanzatoare pe perioada determinata incepand din 7-27 octombrie pt un stand cu produse lactate in incinta magazinelor Auchan Militari, Cotroceni, Titan si Vitan. Salariul este de 7 lei/ora. Cerintele postului -
Companie
SC EL GRECO SRL
Categoria jobului
Vanzari / Comert Vanzari
Sursa jobului
www.ofertelocuridemunca.ro
Aplica la job Detalii job
07 Oct
Frezor CNC - (Mastercam) Olanda
Olanda -

Titlu: Frezor CNC - (Mastercam) Olanda Status: Activat Locuri disponibile: 2 Tara: Olanda Orase: - Tip job: Full time Domeniu: Inginerie - Industrii / Productie Nivel cariera: Intermediar Descriere: Pentru un partener important din Olanda, cautam un frezor CNC cu cunostinte de programare/ operare independenta in programul Mastercam.

Activitatea principala a companiei este realizarea de prelucrari de mare precizie a materialelor, frezare, strunjire CNC speciala. Descrierea muncii:- Productie de piese unicat, serii mici si mari.- Realizarea pieselor de dimensiuni mici cat si a unor ansambluri de dimensiuni mai mari.- Programare independenta in programul MasterCAM.- Materiale folosite: materiale rezistente la acid, aluminiu, cupru, otel, bronz, titan, plastic Cerinte: - Experienta de 3-5 ani in lucru independent pe freza- Programare independenta in Mastercam- Cunostinte de desen tehnic- Munca independenta (programare, setare, operare)- Cunostinte de lb. engleza Tip promovare: Standard citeste mai mult
Companie
Eastmen H.R. B.V.
Categoria jobului
Inginerie - Industrii / Productie Industrie
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.infomunca.ro
Aplica la job Detalii job
06 Oct
Frezor CNC - Mastercam - Olanda
Olanda

Postat la: 15-09-2015 Responsabilitati Cautam pentru partenerul nostru din Olanda un frezor CNC cu cunostinte de programare/ operare independenta in programul Mastercam. Activitatea principala a companiei este realizarea de prelucrari de mare precizie a materialelor, frezare, strunjire CNC speciala. Descrierea muncii: - Productie de piese unicat, serii mici si mari.

- Realizarea pieselor de dimensiuni mici cat si a unor ansambluri de dimensiuni mai mari. - Programare independenta in programul MasterCAM. - Materiale folosite: materiale rezistente la acid, aluminiu, cupru, otel, bronz, titan, plastic - Masini folosite: freze cu 3 si 5 axe Cerinte - Experienta de 3-5 ani in lucru independent pe freza - Programare independenta in Mastercam - Cunostinte de desen tehnic - Munca independenta (programare, setare, operare) - Cunostinte de lb. engleza Beneficii Oferite - Contract legal cu norma intreaga in Olanda - Cazare in caz de nevoie - Asigurare colectiva - Posibilitate de munca pe citeste mai mult
Companie
Eastmen Human Resources B.V. Mkkk
Categoria jobului
Industrie usoara / Confectii Industrie
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.myjob.ro
Aplica la job Detalii job
07 Oct
Strungar CNC - (Mastercam) Olanda
Olanda -

Titlu: Strungar CNC - (Mastercam) Olanda Status: Activat Locuri disponibile: 2 Tara: Olanda Orase: - Tip job: Full time Domeniu: Inginerie - Industrii / Productie Nivel cariera: Intermediar Descriere: Pentru un important partener din Olanda, cautam strungar CNC cu cunostinte de programare/ operare independenta in programul Mastercam.

Activitatea principala a companiei este realizarea de prelucrari de mare precizie a materialelor, frezare, strunjire CNC speciala. Descrierea muncii:- Productie de piese unicat, serii mici si mari.- Realizarea pieselor de dimensiuni mici cat si a unor ansamble de dimensiuni mai mari.- Programare independenta in programul MasterCAM.- Materiale folosite: materiale rezistente la acid, aluminiu, cupru, otel, bronz, titan, plastic- Masini folosite: strunguri cu 2, 4, 5, 7, 8 si 13 axe Cerinte: - Experienta de 3-5 ani in lucru independent pe strung- Programare independenta in Mastercam- Interpretarea desenului tehnic- Munca independenta (programare, setare, citeste mai mult
Companie
Eastmen H.R. B.V.
Categoria jobului
Inginerie - Industrii / Productie Industrie
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.infomunca.ro
Aplica la job Detalii job
06 Oct
Strungar CNC - Mastercam - Olanda
Olanda

Postat la: 15-09-2015 Responsabilitati Cautam pentru partenerul nostru din Olanda un strungar CNC cu cunostinte de programare/ operare independenta in programul Mastercam. Activitatea principala a companiei este realizarea de prelucrari de mare precizie a materialelor, frezare, strunjire CNC speciala. Descrierea muncii: - Productie de piese unicat, serii mici si mari.

- Realizarea pieselor de dimensiuni mici cat si a unor ansambluri de dimensiuni mai mari. - Programare independenta in programul MasterCAM. - Materiale folosite: materiale rezistente la acid, aluminiu, cupru, otel, bronz, titan, plastic - Masini folosite: strunguri cu 2, 4, 5, 7, 8 si 13 axe Cerinte - Experienta de 3-5 ani in lucru independent pe strung - Programare independenta in Mastercam - Cunostinte de desen tehnic - Munca independenta (programare, setare, operare) - Cunostinte de lb. engleza Beneficii Oferite - Contract legal cu norma intreaga in Olanda - Cazare in caz de nevoie - Asigurare colectiva - citeste mai mult
Companie
Eastmen Human Resources B.V. Mkkk
Categoria jobului
Industrie usoara / Confectii Industrie
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.myjob.ro
Aplica la job Detalii job

Au fost gasite 14 locuri de munca ( titan ) , afisate in 2 pagini.