Joburi tamplarie in timisoara

Cauta in 2 locuri de munca tamplarie in timisoara in 2015

25Apr
18 Apr
Angajez muncitor necalificat in tamplarie
Timisoara

Angajez muncitor necalificat in tamplarie lemn masiv, atelierul se afla pe Calea Urseni in Timisoara .Anuntul este pentru persoanele care stiu sa munceasca, vor sa invete si au cei 7 ani de acasa.Salariul este de 50 lei pe zi in prima saptamana iar pe urma se negociaza in functie de seriozitate si calitati. .

Angajez muncitor necalificat in tamplarie lemn masiv, atelierul se afla pe Calea Urseni in Timisoara .Anuntul este pentru persoanele care stiu sa munceasca, vor sa invete si au cei 7 ani de acasa.Salariul este de 50 lei pe zi in prima saptamana iar pe urma se negociaza in functie de seriozitate si calitati.
Categoria jobului
Constructii Constructii
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.olx.ro
Aplica la job Detalii job
07 Apr
Distributie tamplarie PVC
Timisoara

Fabrica producatoare tamplarie PVC,profile Deceuninck Inoutic ( Germania ), cauta colaboratori pentru zona de vest. Calitate si promtitudine. Termen de livrare 5-7 zile indiferent de cantitate. Nu ezitati sa ne contactati pentru o oferta. .

Fabrica producatoare tamplarie PVC,profile Deceuninck Inoutic ( Germania ), cauta colaboratori pentru zona de vest. Calitate si promtitudine. Termen de livrare 5-7 zile indiferent de cantitate. Nu ezitati sa ne contactati pentru o oferta.
Categoria jobului
Constructii Constructii
Tipul jobului
part-time
Sursa jobului
www.olx.ro
Aplica la job Detalii job
25Apr