Joburi tamplarie in timisoara

Cauta in 5 locuri de munca tamplarie in timisoara in 2015

02 Mar
Angajam tamplari, tapiteri, ajustori-montatori
Timisoara

Firma de mobilier si tapiterie, angajam persoane calificate si necalificate in domeniul de tamplarie, tapiterie, cu urmatoarele posturi disponibile: - Tamplar, experienta minima 1 an - Tapiter, experienta minima 1 an - Tamplar ajustor-montator, recomandabil cu experienta, dar nu obligatoriu Posturile mai sus mentionate au in vedere un program de lucru de 8 ore/zi, orele 7:00 - 15:30, detaliile

urmand a fi discutate telefonic sau la punctul de lucru.
Categoria jobului
Constructii Constructii
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.olx.ro
Aplica la job Detalii job
02 Mar
angajez montatori
Timisoara

angajez montatori pereti cortina, pereti sticla, tamplarie aluminiu si pvc, disponibili pentru munca in deplasare, salar 1500 RON

Categoria jobului
Constructii Constructii
Tipul jobului
full-time
Salariu
3751500 ron
Sursa jobului
www.olx.ro
Aplica la job Detalii job
24 Feb
Muncitori calificati in constructii
Timisoara ROMANIA

Postat la: 02-02-2015 Responsabilitati Fundatie, zidarie, acoperis, tencuieli, zugraveli, placari pereti si pardoseli, montat tamplarie, turnat beton, etc. Cerinte Bune cunostinte profesionale, seriozitate, punctualitate, calitatea muncii. Descrierea firmei Suntem o firma care se ocupa cu constructia de cladiri rezidentiale.

Companie Mozes Construct SRL Posturi disponibile 6 Domeniu Arhitectura / Constructii / Amenajari Nivel experienta 2 - 3 ani 3 - 5 ani 5 - 10 ani 10 - 20 ani Tip contract Full-time Nivel studii Scoala profesionala Liceu Nivel salarial Confidential Localitate Timisoara Tara ROMANIA
Companie
Mozes Construct SRL
Categoria jobului
Arhitectura / Constructii / Amenajari Constructii
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.myjob.ro
Aplica la job Detalii job
21 Feb
Tamplar PVC, taietor sticla, sigilant geam termopan
Timisoara

LiceuDetalii Companie:Infiintata in anul 1994, Lipoplast isi propune sa ofere potentialilor clienti achizitionarea unor produse de calitate la cele mai bune preturi. Compania LIPOPLAST va pune la dispozitie produse de calitate ca tamplarie pvc cu geam termopan, sticla securizata, compartimentari interioare. Firma noastra are un personal de 140 angajati.

Avem o experienta indelungata pe piata din Romania. Misiunea noastra este sa oferim cea mai simpla, convenabila si eficienta metoda de a satisface cerintele clientiilor nostri. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Serviciile oferite, dar mai ales calitatea acestora sunt atu-urile care ne recomanda. Experienta LIPOPLAST, relatiile bune cu companiile colaboratoare reprezinta un capital serios si un plus de valoare pe care il punem la dispozitia clientilor nostri. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.
Companie
Lipoplast Srl
Categoria jobului
Productie Industrie
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
jobs.bizoo.ro
Aplica la job Detalii job
02Mar
13 Feb
Montator ferestre si usi
Timisoara

Liceu, Scoala postliceealaDetalii Companie:Infiintata in anul 2002, Pro Door este situata in Timisoara, judetul Timis. Compania PRO DOOR va pune la dispozitie produse de calitate ca tamplarie pvc, aluminiu, usi interior, usi metalice. Firma noastra are un personal de 10 angajati. Romania este principala noastra piata de desfacere pe care avem o mare experienta.

Atat furnizorii cat si clientii nostri au avut ocazia de a se convinge de seriozitatea si calitatea produselor noastre. Toti angajatii nostri sunt orientati spre rezultate si actioneaza decisiv pentru a le obtine. Ca urmare a vanzarilor mereu in crestere avand la baza produse si servicii extrem de variate putem spune ca suntem un viitor partner de incredere pentru dumneavoastra. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. In speranta interesului dumneavoastra pentru oferta noastra, va invitam sa ne contactati.
Companie
Pro Door Srl
Categoria jobului
Constructii/Imobiliare Constructii Imobiliare
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
jobs.bizoo.ro
Aplica la job Detalii job