Joburi munca cupluricu plecare din in timisoara

Cauta in 2 locuri de munca munca cupluricu plecare din in timisoara in 2015

17 Jul
Operatori depozit instrainatate
Timisoara

USTravel ofera jobul de Operator depozit pentru depozitele Tesco, DHL si ale altor companii importante. Suntem o echipa de profesionisti formata in plasarea fortei de munca in Europa, S.U.A., Asia, Canada, inca din 2005 si toata experienta noastra este pusa in slujba ta. Daca vrei sa te convingi, viziteaza ne in Bucuresti, Timisoara, Iasi sau Cluj Napoca .

Beneficii: NU se lucreaza in picioare munca efectiva este impachetatul coletelor. consiliere 24/7 inainte de plecare si dupa ajungerea in Marea Britanie contract de munca legal si explicarea tuturor pasilor ce trebuie urmati odata ajunsi in Marea Britanie se lucreaza in schimburi, salariul porneste de la 6.50 lire/ora, iar dupa trei luni creste la 6.80 lire/ora pentru schimburile de noapte se plateste 7.15 lire/ora, iar dupa trei luni plata creste la 7.80 lire/ora se lucreaza 40 45 de ore pe saptamana cazarea este oferita de angajator, mult sub pretul pietei (70 lire/luna, cheltuieli incluse).Cerinte: limba engleza la citeste mai mult
Categoria jobului
Locuri de munca in strainatate Strainatate
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.jobscop.ro
Aplica la job Detalii job
18 Jul
Spalatori auto in strainatate
Timisoara Strainatate

Oferim urgent locuri de munca pentru sp l torie auto in Anglia.plecare urgent .Nu este necesar limba engleza si nici experien a in domeniu.Trebuie seriozitate maxima.Plata de î nceput este de 35 lire la zi,echivalent a 50 euro dup care urc la 40,45 lire la zi echivalent a 60,70 euro la zi. Chiria/lun este de 150 lire,in prima luna se trage din salar.

Detalii mai multe la telefon: 0757 983 665
Categoria jobului
Locuri de munca in strainatate Strainatate
Tipul jobului
full-time
Salariu
5050 euro
Sursa jobului
www.jobscop.ro
Aplica la job Detalii job
03Aug