Joburi in timisoara

Cauta in 529 locuri de munca in timisoara in 2014

16 Nov

FINANCIAL LIFE PLANNER

Timisoara

Scurta descriere a companiei Business Partners, fondat in 2013, se specializeaza pe consultanta financiara personala si ofera planuri financiare personalizate la standard europene. Valoarea adaugata pe care o aducem pe piata romaneasca consta in calitatea serviciilor, obiectivitate si satisfactia clientilor nostri. Cerinte ASK YOURSELF: - Can you work both in a team environment and.

Companie: Business Partners

Jobul FINANCIAL LIFE PLANNER este incadrat in categoria Asigurari - Intermedieri financiare Banci Management - Consultanta full-time

Locul de munca FINANCIAL LIFE PLANNER a fost preluat de pe www.hipo.ro
Aplica la job
19 Nov

Key Account Manager/Area Sales Manager

Brasov, Caransebes, Drobeta-Turnu Severin, Hunedoara, Alba Iulia, Tirgu Mures, Timisoara

Descrierea postului: Planifica si realizeaza vizite periodice la client; Identifica potentiali clienti in zona alocata; Intretine si dezvolta relatia cu clientii deja existenti ai companiei; Promoveaza intregul portofoliu de produse al companiei; Actualizeaza permanent baza de date cu clientii din zona de care este responsabil; Negociaza cu clientii conditiile comerciale in limitele de.

full-time

Locul de munca Key Account Manager/Area Sales Manager a fost preluat de pe www.smartdreamers.com
Aplica la job
21 Nov

Dispecer transport

Timisoara

Kanne&Joos angajeaza pentru unul din clientii sai Dispecer transport in Timisoara Responsabilitati: -ofera suport coordonatorului direct privind activitatea operationala a camioanelor, respectiv soferilor -preia comenzile de transport din partea clientilor -planifica, organizeaza si controleaza activitatile de transport -preda soferilor documentele necesare cerute de legislatia in.

Companie: SC KANNE&JOOS VERDE ENERGIES SRL

Jobul Dispecer transport este incadrat in categoria Transport full-time Salar:2000 ron

Locul de munca Dispecer transport a fost preluat de pe www.infomunca.ro
Aplica la job
18 Nov

Mecanic cu experienta masini unelte si utilaje

Timisoara

LiceuDetalii Companie:Compania noastra a fost infiintata in anul 1991 si este situata in Timisoara, judetul Timis. Cu un efectiv de peste 50 angajati, Profix S.R.L. produce o gama larga de: prelucrari prin aschiere, constructii de masini specializate, automatizari industriale, service si instalatii automatizate, montaj, puneri in functie. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala.

Companie: Profix Srl

Jobul Mecanic cu experienta masini unelte si utilaje este incadrat in categoria Reparatii/Service full-time

Locul de munca Mecanic cu experienta masini unelte si utilaje a fost preluat de pe jobs.bizoo.ro
Aplica la job
22Nov
20 Nov

Operator / operatoare linie smt

Timisoara ROMANIA

Postat la: 30-10-2014 Responsabilitati -Alimenteaza masinile de plantare automate SMT cu materii prime si materiale respectand intocmai necesarul de materiale, documentatia tehnica si instructiunile de lucru. -Supravegheaza continuu masina automata SMT, verifica placile, identifica componentele lipsa si le completeaza. -Vizualizeaza, identifica si remediaza neconformitatile placilor.

Companie: TELCO-PE

Jobul Operator / operatoare linie smt este incadrat in categoria Productie full-time

Locul de munca Operator / operatoare linie smt a fost preluat de pe www.myjob.ro
Aplica la job
18 Nov

Menajera

Timisoara

LiceuDetalii Companie:Firma ofera servicii de transport agabaritic, marfuri frigorifice sau marfuri generale in regim complet sau de grupaj, ADR. Detinem un parc auto (camioane 20 to, camionete 3,5 tone si sprintere) si casa de expeditie in Timisoara, precum si relatii de lucru cu importante firme de profil din Europa. Va intampinam cu toata disponibilitatea si profesionalismul in vederea.

Companie: Transforce Spedition Srl.

Jobul Menajera este incadrat in categoria Menaj/Babysitter part-time

Locul de munca Menajera a fost preluat de pe jobs.bizoo.ro
Aplica la job
19 Nov

Radio Network Design Engineer

Timisoara

POSITION OVERVIEW Deliver technical analysis and offer solutions for customer GSM, W-CDMA, LTE networks; Bring direct support to tendering engineer explaining the solution; Perform technical presentations to the custom; Performing the best radio design, taking into account technical and economical constraints of the operator & Alcatel-Lucent; Promote Alcatel-Lucent solutions by showing.

full-time

Locul de munca Radio Network Design Engineer a fost preluat de pe www.smartdreamers.com
Aplica la job
20 Nov

HRSC Team Manager with German OR French, Timisoara

Timisoara ROMANIA

Postat la: 29-10-2014 Responsabilitati The Service Delivery Team Manager is responsible for daily supervision of a team (e.g., delivery, process, business operations). He/she manages the workload of the team, may make work assignments, and has responsibility for developing team members. This job also operates as a subject matter expert and may be the escalation point for issue resolution and.

Companie: Accenture

Jobul HRSC Team Manager with German OR French, Timisoara este incadrat in categoria Management full-time

Locul de munca HRSC Team Manager with German OR French, Timisoara a fost preluat de pe www.myjob.ro
Aplica la job
16 Nov

Mecanic stivuitoare

Timisoara

LiceuDetalii Companie:Ne adresam firmelor si persoanelor interesate de achizitionarea sau de inchirierea de echipamente de ridicat si stivuit, echipamente de lucru la inaltime, utilaje de transport si manipulare pentru santiere, depozite, porturi, aeroporturi si gari. Asiguram transportul utilajelor la punctele de lucru ale clientului, cat si operatori cu experienta, pentru orice tip de.

Companie: West Lift Mobile SRL

Jobul Mecanic stivuitoare este incadrat in categoria Reparatii/Service full-time

Locul de munca Mecanic stivuitoare a fost preluat de pe jobs.bizoo.ro
Aplica la job
17 Nov

Instalator, frigotehnist, montator aer conditionat, tehnician service instalatii HVAC

Timisoara, Sibiu, Deva, Bucuresti, Arad

Liceu, Scoala postliceealaDetalii Companie:Tin Lavir Srl este o societate cu o traditie de 18 ani in domeniul echipamentelor de climatizare , ventilatie , incalzire, racire si confort a carei renume se datoreaza in mod special calitatii percepute si transmise de la client la client. .

Companie: Tin Lavir

Jobul Instalator, frigotehnist, montator aer conditionat, tehnician service instalatii HVAC este incadrat in categoria Reparatii/Service full-time

Locul de munca Instalator, frigotehnist, montator aer conditionat, tehnician service instalatii HVAC a fost preluat de pe jobs.bizoo.ro
Aplica la job

Au fost gasite 529 locuri de munca in timisoara , afisate in 53 pagini.